ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Kızlar benim cimcime bazen çok sert bi şekilde aşağılara vuruyo iğne batiyo gibi oluyo anlık sonra geciyo tabi korkuyorum ben.doktora gidince soylicem.size de oluyo mu hic.geneldecok hareketli olduğu zaman oluyk

Aynen canim bende de aynisi oluyo ben 25li haftalardan beri ayni durumdayim

Seninki ocak 5 mıydı cnm. Hayırlısıyla perşembe olsaydı güzel haberler alsaydik yaa.kizimi merak ediyorum kaç kilo oldu durumu nasıl.normal dogummu olcak hepsini merak ediyorum
Evt cnm ocak 5 inaallh bak senin iki gin var bn napimmm neyse olaun bende merak esiyorym sizinkileri kizlar haberleri dort gozle bkliyrm

Canim kizlarda yalanci sancilar daha fazla oluyormus. Dun benim plesantanin posterior pozisyonda oldugunu ogrendim. Rahimin arka duvari oluyormus. Nette arastirdim genel olarak kiz cocuklar rahmin arka duvarinda olusurmus. Erkek bebekler anterior yani on duvarda oluyormus.

Bnm gittigim hastanede muane 60 tl
Normal dogum 800tl
Isteye bagli sezeryan 1200tl
Mecburi sezeryan 1000 tl
Hastane tertemiz odalar cok buyuk temiz gordum gezdimm bzm burdaki obur ozel hastaneler pagli ve odalari kucicuk oralarada baktim kizlar

Canim fiyatlar baya uygunmus. Benim muayene 77tl dogum sezeryan veya normal dogum farketmez 2000tl. Icerisinde dogum fotosu ve oda susleme dahil

Dogrudur cnm cunku banada soruyolar sancin varmi yok dedim masallh diyin bizim burdaki arkadslara korkuyomda sonra baslar diye bzm burdakiler biraz deisik

Hmm biraz pagliymis ama oldun napalim dogum fotoduda gzl oluyor ama cnm

Bizim hastane disaridan fotografci almiomus dogumhaneye kendi fotografcilari cekiomus anne ve bebegi. Daha sonra odada bi kac kare cekiolarmis. Suslemede bi kapi susu. Ama zaten ben cok hastane de organizasyon olayina girmeyecegim kucuk bi aileyiz kizkardesim yurtdisindan gelicek falan dogum sonrasi Rabbim nasip ederse evde konseptli mevlut ve foto cekimi dusunuyorum

Kiz sizin icin demedim bizim burda kiler biraz tuaf onlara dedimmmmburda hemen nazar ediyolar o yuzden evde takiliyommm
Ama bebek bu her defasında maşallah denmesi lazım bence.nazara ben çok inanıyorum.bide şöyle bisey var illa kötü niyet değil iyi niyetle içten sevdiğinde bile nazar edebiliyosun onun için maşallah demekte fayda varallahım korusun yavrularimizi kizlarr

Amin cumlemizin evladini korusun Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…