- 17 Haziran 2016
- 446
- 1.083
- 43
- 38
Kızlar benim cimcime bazen çok sert bi şekilde aşağılara vuruyo iğne batiyo gibi oluyo anlık sonra geciyo tabi korkuyorum ben.doktora gidince soylicem.size de oluyo mu hic.geneldecok hareketli olduğu zaman oluyk
Evt cnm ocak 5 inaallh bak senin iki gin var bn napimmm neyse olaun bende merak esiyorym sizinkileri kizlar haberleri dort gozle bkliyrmSeninki ocak 5 mıydı cnm. Hayırlısıyla perşembe olsaydı güzel haberler alsaydik yaa.kizimi merak ediyorum kaç kilo oldu durumu nasıl.normal dogummu olcak hepsini merak ediyorum
Cnm bzm burdaki iyi Allaha sukur bide en son arkadasimin dogimda hep yanindayim bir ay once dogum yapti cok iyi sezeryandi ama odalar dogim iyidi ama ben normal dusunuyirum bakalim insallh bnm burda devlete gtme gibi sansim yok cunku bzm burdaki hastane cok kotuu ya bir iki kere gtgimde bile bunaldim bakalim gidrn butun arkadslar memnun ben sevdirim kendimii
Ayniyiz desene cnm.normal demekki.bebislerimiz rahat durmuyor senin de kizmiydi cnm unuttumAynen canim bende de aynisi oluyo ben 25li haftalardan beri ayni durumdayim
Bnm gittigim hastanede muane 60 tl
Normal dogum 800tl
Isteye bagli sezeryan 1200tl
Mecburi sezeryan 1000 tl
Hastane tertemiz odalar cok buyuk temiz gordum gezdimm bzm burdaki obur ozel hastaneler pagli ve odalari kucicuk oralarada baktim kizlar
Evet cnm hayırlısıyla gidelim yazarız sana merak etme;-) sen dua et bize güzel haberler alalım İnşallahEvt cnm ocak 5 inaallh bak senin iki gin var bn napimmm neyse olaun bende merak esiyorym sizinkileri kizlar haberleri dort gozle bkliyrm
Dogrudur cnm cunku banada soruyolar sancin varmi yok dedim masallh diyin bizim burdaki arkadslara korkuyomda sonra baslar diye bzm burdakiler biraz deisikCanim kizlarda yalanci sancilar daha fazla oluyormus. Dun benim plesantanin posterior pozisyonda oldugunu ogrendim. Rahimin arka duvari oluyormus. Nette arastirdim genel olarak kiz cocuklar rahmin arka duvarinda olusurmus. Erkek bebekler anterior yani on duvarda oluyormus.
Oyy Allah korusun yaBidee evdee doguruyormusummm
Ayniyiz desene cnm.normal demekki.bebislerimiz rahat durmuyor senin de kizmiydi cnm unuttum
Hmm biraz pagliymis ama oldun napalim dogum fotoduda gzl oluyor ama cnmCanim fiyatlar baya uygunmus. Benim muayene 77tl dogum sezeryan veya normal dogum farketmez 2000tl. Icerisinde dogum fotosu ve oda susleme dahil
Dogrudur cnm cunku banada soruyolar sancin varmi yok dedim masallh diyin bizim burdaki arkadslara korkuyomda sonra baslar diye bzm burdakiler biraz deisik
Cimcimelerimiz rahat durmuyor deseneEvet Esra'cigim kiz benim minnosumda
Tututututu maşallah41 kere masallah Elif cigim sanada yakisikli ogluna da masallah
Kiz sizin icin demedim bizim burda kiler biraz tuaf onlara dedimmmm41 kere masallah Elif cigim sanada yakisikli ogluna da masallah
Hmm biraz pagliymis ama oldun napalim dogum fotoduda gzl oluyor ama cnm
Ama bebek bu her defasında maşallah denmesi lazım bence.nazara ben çok inanıyorum.bide şöyle bisey var illa kötü niyet değil iyi niyetle içten sevdiğinde bile nazar edebiliyosun onun için maşallah demekte fayda varKiz sizin icin demedim bizim burda kiler biraz tuaf onlara dedimmmmburda hemen nazar ediyolar o yuzden evde takiliyommm
Kiz sizin icin demedim bizim burda kiler biraz tuaf onlara dedimmmmburda hemen nazar ediyolar o yuzden evde takiliyommm
Ama bebek bu her defasında maşallah denmesi lazım bence.nazara ben çok inanıyorum.bide şöyle bisey var illa kötü niyet değil iyi niyetle içten sevdiğinde bile nazar edebiliyosun onun için maşallah demekte fayda varallahım korusun yavrularimizi kizlarr
Hayır sus kız öyle demeBidee evdee doguruyormusummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?