Diyet yapıyorum oğlumda da diyet yapmıştım siz insülün mi kullanıyorsunuz insülin kullanırken istediğinizi yiyebiliyormusunuz ?hoşbuldum teşekkürler :)
Aynen canım annenin bile nazari değiyor bebeğine inşaAllah nazar etmeyiz surekli felak nas surelerini okuyalımAma bebek bu her defasında maşallah denmesi lazım bence.nazara ben çok inanıyorum.bide şöyle bisey var illa kötü niyet değil iyi niyetle içten sevdiğinde bile nazar edebiliyosun onun için maşallah demekte fayda varallahım korusun yavrularimizi kizlarr
Evet cnm Felak nas Yasin suresi ben hergun okumaya calisiyorum Allah kabul etsin inşallah.Aynen canım annenin bile nazari değiyor bebeğine inşaAllah nazar etmeyiz surekli felak nas surelerini okuyalım
Esra'cım şu an onumde mısır cips gecen hafta da klasik lays yemistumKızlar ben normalde cipsi cooook severm ama hamileligimden beri ayda bir belki yiyorum..siz yiyomusunuz cips acaba merak ettim
Az önce başka bi sayfada birisi 32 .haftada 1700 gr di bebeğim yazmış .benim bebeğim 29.haftada 1620 gr di.onunki mi az benimki mi çok fazla anlayamadım yaa.2 hafta önden gidiyo demişti doktor ama bilemedim ki
Mısır cips su soslu olan demiEsra'cım şu an onumde mısır cips gecen hafta da klasik lays yemistumcips olmazsa o hafta 1 kez mısır patlatıyorum dayanamıyorum
Evet çok şükur gayet iyi dedi ama ne bileyim o yazıyı okuyunca acaba bizimki mi fazla dedim.tombik kızım olacak heraldeHer bebek kendi durumuna gore kilo aliyo canim benim kiz 31+2 de 1790 gr di.Doktorun normal diosa hic endiselenme adamlar omur boyu okuyo.
Hayirlisi olsunn cnm ne guzell bol bol cekinn resimmBizim hastane disaridan fotografci almiomus dogumhaneye kendi fotografcilari cekiomus anne ve bebegi. Daha sonra odada bi kac kare cekiolarmis. Suslemede bi kapi susu. Ama zaten ben cok hastane de organizasyon olayina girmeyecegim kucuk bi aileyiz kizkardesim yurtdisindan gelicek falan dogum sonrasi Rabbim nasip ederse evde konseptli mevlut ve foto cekimi dusunuyorum
Evet soslu olan canım markete gidince çocuklar gibi evin temel eksiginden önce abur cubur reyonlarina giriyorum eşim beni markette kaybederse direkt orda bulabiliyorMısır cips su soslu olan demibende yarın cips yiyeyim barı bir haftayı geçti yemedin
Kızlar ben normalde cipsi cooook severm ama hamileligimden beri ayda bir belki yiyorum..siz yiyomusunuz cips acaba merak ettim
Hepimizinnn bebeklerine yuz bin kere masallahhhhhhhhhhAma bebek bu her defasında maşallah denmesi lazım bence.nazara ben çok inanıyorum.bide şöyle bisey var illa kötü niyet değil iyi niyetle içten sevdiğinde bile nazar edebiliyosun onun için maşallah demekte fayda varallahım korusun yavrularimizi kizlarr
Aminnnnnnnnn cnmmmAmin cumlemizin evladini korusun Rabbim
Arzucum bnm de hep aklima geliyor inanirmisinHayır sus kız öyle demebenim de aklıma geliyor bazen
Amin hepimizinki sag saglim dogsun insallah guzel kilolariylaaaEvet çok şükur gayet iyi dedi ama ne bileyim o yazıyı okuyunca acaba bizimki mi fazla dedim.tombik kızım olacak heralde
Keşke bende sevmesem ama cips e bayılıyorum sağlıksız olduğu için şimdi dikkat ediyorum Yemiyorum fazla.dogumdan sonra kusana kadar yiycemCips hic sevmem canim. En son ortaokulda yedim galiba.. pizza burger vs islenmis et vs hicbisi yemiyorum. Ama dogum sonrasi burger yemeyi hayal ediyorum
Amin cnmm inşallahAmin hepimizinki sag saglim dogsun insallah guzel kilolariylaaa
Ben hamileligim boyunca en fazla 3 kere yedim cok seviyorum ama esim yedirtmedi en son iki hafta once yedimm kiziyooo bana ondan habersiz yiyincede vijdan azabi cekiyorummKızlar ben normalde cipsi cooook severm ama hamileligimden beri ayda bir belki yiyorum..siz yiyomusunuz cips acaba merak ettim
Ama sancilardan anlarız bebeğim ben doktora dedim sancim olursa odama geçer yatarim isterse 2 hafta sonra dogsun beni cikaramazsiniz diyeArzucum bnm de hep aklima geliyor inanirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?