ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Diyet yapıyorum oğlumda da diyet yapmıştım siz insülün mi kullanıyorsunuz insülin kullanırken istediğinizi yiyebiliyormusunuz ?hoşbuldum teşekkürler :)

Ben seker yuklemesi yaptirmadim canim. Evde seker olcum cihazim vardi 20li haftalarda duzenli olcum yaptim doktoruma goturdum. Benim ve bebegin kilosu normal gittigi icin ve fazla su birikimi olmadigindan doktorum benim olcumleri de degerlendirerek sadece aclik ve tokluk seker bakti kanda. Idrarimda da glukoz cikisi yoktu sukur. Ben sadece merak ettim 50 veya 100mg saf sekeri anneye yukluyorlar bide insanlari strese sokuyorlar seker hastasisin die ama diyet yap gecer diyolar. Kendilerini de bi dilim baklavada o kadar seker var die savunuyorlar bi dilim baklavada saf seker ne arar.

Aynen canım annenin bile nazari değiyor bebeğine inşaAllah nazar etmeyiz surekli felak nas surelerini okuyalım

Kızlar ben normalde cipsi cooook severm ama hamileligimden beri ayda bir belki yiyorum..siz yiyomusunuz cips acaba merak ettim
Esra'cım şu an onumde mısır cips gecen hafta da klasik lays yemistum cips olmazsa o hafta 1 kez mısır patlatıyorum dayanamıyorum

Az önce başka bi sayfada birisi 32 .haftada 1700 gr di bebeğim yazmış .benim bebeğim 29.haftada 1620 gr di.onunki mi az benimki mi çok fazla anlayamadım yaa.2 hafta önden gidiyo demişti doktor ama bilemedim ki

Her bebek kendi durumuna gore kilo aliyo canim benim kiz 31+2 de 1790 gr di.Doktorun normal diosa hic endiselenme adamlar omur boyu okuyo.

Hayirlisi olsunn cnm ne guzell bol bol cekinn resimm

Hepimizinnn bebeklerine yuz bin kere masallahhhhhhhhhh

Cips hic sevmem canim. En son ortaokulda yedim galiba.. pizza burger vs islenmis et vs hicbisi yemiyorum. Ama dogum sonrasi burger yemeyi hayal ediyorum
Keşke bende sevmesem ama cips e bayılıyorum sağlıksız olduğu için şimdi dikkat ediyorum Yemiyorum fazla.dogumdan sonra kusana kadar yiycem

Kızlar ben normalde cipsi cooook severm ama hamileligimden beri ayda bir belki yiyorum..siz yiyomusunuz cips acaba merak ettim
Ben hamileligim boyunca en fazla 3 kere yedim cok seviyorum ama esim yedirtmedi en son iki hafta once yedimm kiziyooo bana ondan habersiz yiyincede vijdan azabi cekiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…