Amin cnm evet insallah bnde okuyorum namaz kilarken normalde duada ediyorum Allaha sukur Allah herkezin gonlune gore versin ne isterse onu nasip etsinAynen canım annenin bile nazari değiyor bebeğine inşaAllah nazar etmeyiz surekli felak nas surelerini okuyalım
Ayy cok komikk yaaaaaKeşke bende sevmesem ama cips e bayılıyorum sağlıksız olduğu için şimdi dikkat ediyorum Yemiyorum fazla.dogumdan sonra kusana kadar yiycem
Evet cnm sağlıksız ya bende dikkat etmeye çalışıyorum ama cnm da çok istiyo.esim fındık ceviz filan ye diyo ama cipsin yerini tutmuyo kiBen hamileligim boyunca en fazla 3 kere yedim cok seviyorum ama esim yedirtmedi en son iki hafta once yedimm kiziyooo bana ondan habersiz yiyincede vijdan azabi cekiyorumm
Amin canım benim birbirimize de dua edelim Rabbim hepimize kolaylık versin doğum sırasındaAmin cnm evet insallah bnde okuyorum namaz kilarken normalde duada ediyorum Allaha sukur Allah herkezin gonlune gore versin ne isterse onu nasip etsin
Valla cnm adını bende tam bilmiyorum ki ama iki turlu de kullanılabilir benceEsra kuzum senin profil resmindekine ne deniyor uyku tulumu mu battaniyesi mi ondan bugün annem de almış göndermiş resmini çok hosuma gidiyor bunlar uyudugunda hemen yatırmak için
Ay bizim arkadas aldi altaki krem rengini aldi cok suslu birsey suslu kundakmi ne diyolar oda ona koydu puswtin icine koydu ole getirdi hastanedennValla cnm adını bende tam bilmiyorum ki ama iki turlu de kullanılabilir benceçok tatlı demi
Ben hep dua ediyorum cnm hem kendime hemde bütün hamilelre .şimdi ismende dua edelim birbirimize.Amin kizlar insallah hepimiz birbirimize dualar edelim her daim
Çok tatlı evet ben tam bundan sipariş vericektim interrnetten gerek kalmadı hem de annem ankaradan daha hesaplı almış 20 tlValla cnm adını bende tam bilmiyorum ki ama iki turlu de kullanılabilir benceçok tatlı demi
Cok iyumis bizim burda civil diye bebek magzasi var ordan aliyoruz hersyimizi orda bunlar 50 tlÇok tatlı evet ben tam bundan sipariş vericektim interrnetten gerek kalmadı hem de annem ankaradan daha hesaplı almış 20 tl
Allah yardımcımız olsun kizlar beni şimdiden bir telaşlar sardı bir yandan kizima kavuşmanın sevinci bir yandan dogum korkusuBen hep dua ediyorum cnm hem kendime hemde bütün hamilelre .şimdi ismende dua edelim birbirimize.
Yaa benim burda civil bile yok:-( merkezde var ama ben ilcedeyim puff .civildeçok güzel şeyler varrrrrCok iyumis bizim burda civil diye bebek magzasi var ordan aliyoruz hersyimizi orda bunlar 50 tl
Aynısı bende de var cnmAllah yardımcımız olsun kizlar beni şimdiden bir telaşlar sardı bir yandan kizima kavuşmanın sevinci bir yandan dogum korkusu
Evet canım çok guzel ve pamuklu antibakteriyel ürünler var ben de aldım ordanYaa benim burda civil bile yok:-( merkezde var ama ben ilcedeyim puff .civildeçok güzel şeyler varrrrr
Öptüm canım görüşürüz geneAynısı bende de var cnmheyecan korku merak ne ararsan kızlar benim sarjim az çıkıyorum şimdi daha sonra girerim öptüm hepinizi coook:-*
Ay hepimizde varr canim yaa bnde cok heycanluyimm cokkkkkAllah yardımcımız olsun kizlar beni şimdiden bir telaşlar sardı bir yandan kizima kavuşmanın sevinci bir yandan dogum korkusu
Gorusurz cnm bmm kendine iyi bakkk:)Aynısı bende de var cnmheyecan korku merak ne ararsan kızlar benim sarjim az çıkıyorum şimdi daha sonra girerim öptüm hepinizi coook:-*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?