ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Aynen canım annenin bile nazari değiyor bebeğine inşaAllah nazar etmeyiz surekli felak nas surelerini okuyalım
Amin cnm evet insallah bnde okuyorum namaz kilarken normalde duada ediyorum Allaha sukur Allah herkezin gonlune gore versin ne isterse onu nasip etsin

Esra kuzum senin profil resmindekine ne deniyor uyku tulumu mu battaniyesi mi ondan bugün annem de almış göndermiş resmini çok hosuma gidiyor bunlar uyudugunda hemen yatırmak için

Ben hamileligim boyunca en fazla 3 kere yedim cok seviyorum ama esim yedirtmedi en son iki hafta once yedimm kiziyooo bana ondan habersiz yiyincede vijdan azabi cekiyorumm
Evet cnm sağlıksız ya bende dikkat etmeye çalışıyorum ama cnm da çok istiyo.esim fındık ceviz filan ye diyo ama cipsin yerini tutmuyo ki

Ben de bakıyordum hep 50-60 tl civarı görüyordum annemin gittiği mağaza kapatiyolarmis normalde 40dan aşağı vermedim 20 olsun bu zaten sonuncuydu deyince almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…