ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Yerim onu yaa benimkide kudurdu leblebi yiyorum suanda tekme ustune tekme masallahhhh bebislerimisee
Ay maşaallah kuzum ben bi yerde okudum bebeğin suyu azaldıkça hareketleri çoğalıyor diye baska bir yerde de tam tersini söylüyor suyu azaldıkça hareketleri de azalır diye şimdilik bi değişiklik yok ama ayak ya da elini uzatırsa diye heyecanlaniyorum hareket başlayınca karnimi takip ediyorum

Yaza bi de salona tv aldiricam artık kızımla biz çizgifilm reklam filan izleriz dizilerime onu da alistiririm diyorum

Bende surekli gozum orda eaim hatta diuo bu nasil hastalik hep gozun orda desim annelik ic gudusu him bende arada hayat sarkiaina arada annem dizisine ama dedemin fisine ben sinemaya gitmistim komikti:)

Bende surekli gozum orda eaim hatta diuo bu nasil hastalik hep gozun orda desim annelik ic gudusu him bende arada hayat sarkiaina arada annem dizisine ama dedemin fisine ben sinemaya gitmistim komikti:)
Canım benim yaa biz bebişlerimizle iletişim kuruyoruz sesimize yediğimize ictigimize oyle tepki veriyolar :))
Annem dizisine baştan tam bakamadim.Dedemin fisindeki oyuncular güldür güldür showdakiler eşimle cuma günleri onu da izleriz mutlaka buraya gelirlerse biletleri bana sormadan alabilirsin diyorum cumartesi de seksenler var pazartesi babam ve ailesi perşembe Yeter. Hafta sonları eşimin araba programlari ve turgay basyayla hafta içi seda sayangile bakıyorum komik insanlar var iki kendi kendime guleyim diye

Oda iyimiss yaa bende oglusumla cizgi flm izlicem allahtan bizimkisi tv hic arasi yokk hicc tv bana aitt
Oh ne güzel benimki diyor ki kızımla kemal sunal filmleri izlerim diye..Eşim kemal sunalın filmlerinin repliklerini iyice ezberlemis durumda kızıma da ogreticem diyor

Ben pazartesi icerde izliyorm
Sali annem ve hayat sarkisi
Carsamba birsey islemiyom
Obur gunler tv ne varsa dolasarak bakiyorum arada belgesel cok izliyorumm gunduz cogunlukla tv islemiyorum ya coxuk dogunca hic bakmam ben herhalde

Ben pazartesi icerde izliyorm
Sali annem ve hayat sarkisi
Carsamba birsey islemiyom
Obur gunler tv ne varsa dolasarak bakiyorum arada belgesel cok izliyorumm gunduz cogunlukla tv islemiyorum ya coxuk dogunca hic bakmam ben herhalde
Salı 2si bir arada aynen canım bak onu unuttum belgesel eşim de ben de çok severiz trt belgeselde hayvan belgeselleri ve insan doğaya karşı programı var bazen çıkıp geziyoruz ama havalar soğuk sadece avmlere gidiliyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…