Evet cok guzel seyler var kizlar civilde aslinda bebekle ilgili olan hersey cok guzelllYaa benim burda civil bile yok:-( merkezde var ama ben ilcedeyim puff .civildeçok güzel şeyler varrrrr
Evet urunleride cok.guzelll oluyor cnmEvet canım çok guzel ve pamuklu antibakteriyel ürünler var ben de aldım ordan
Erkek bebegi olanlara da ben orayı tavsiye ediyorum dışarıda fazla çeşit yokken orda cok guzel erkek bebekler için de kıyafet çeşitleri varEvet cok guzel seyler var kizlar civilde aslinda bebekle ilgili olan hersey cok guzelll
Evettt haklisin tatlim bende ordan aliuom hep yakin bizeErkek bebegi olanlara da ben orayı tavsiye ediyorum dışarıda fazla çeşit yokken orda cok guzel erkek bebekler için de kıyafet çeşitleri var
Yerim onu yaa benimkide kudurdu leblebi yiyorum suanda tekme ustune tekme masallahhhh bebislerimiseeBenimkinin hareket saatleri başladı karnimi açtım oturuyorum
Bugün hayat şarkısını izliyodum eşim tv8de dedemin fişini açtı onu izliyozArzucum napiuosun izlesigin flm varmi dizi
Ay maşaallah kuzum ben bi yerde okudum bebeğin suyu azaldıkça hareketleri çoğalıyor diye baska bir yerde de tam tersini söylüyor suyu azaldıkça hareketleri de azalır diye şimdilik bi değişiklik yok ama ayak ya da elini uzatırsa diye heyecanlaniyorum hareket başlayınca karnimi takip ediyorumYerim onu yaa benimkide kudurdu leblebi yiyorum suanda tekme ustune tekme masallahhhh bebislerimisee
Bende surekli gozum orda eaim hatta diuo bu nasil hastalik hep gozun orda desim annelik ic gudusu him bende arada hayat sarkiaina arada annem dizisine ama dedemin fisine ben sinemaya gitmistim komikti:)Ay maşaallah kuzum ben bi yerde okudum bebeğin suyu azaldıkça hareketleri çoğalıyor diye baska bir yerde de tam tersini söylüyor suyu azaldıkça hareketleri de azalır diye şimdilik bi değişiklik yok ama ayak ya da elini uzatırsa diye heyecanlaniyorum hareket başlayınca karnimi takip ediyorum
Oda iyimiss yaa bende oglusumla cizgi flm izlicem allahtan bizimkisi tv hic arasi yokk hicc tv bana aittYaza bi de salona tv aldiricam artık kızımla biz çizgifilm reklam filan izleriz dizilerime onu da alistiririm diyorum
Canım benim yaaBende surekli gozum orda eaim hatta diuo bu nasil hastalik hep gozun orda desim annelik ic gudusu him bende arada hayat sarkiaina arada annem dizisine ama dedemin fisine ben sinemaya gitmistim komikti:)
Oh ne güzelOda iyimiss yaa bende oglusumla cizgi flm izlicem allahtan bizimkisi tv hic arasi yokk hicc tv bana aitt
Ben pazartesi icerde izliyormCanım benim yaabiz bebişlerimizle iletişim kuruyoruz sesimize yediğimize ictigimize oyle tepki veriyolar :))
Annem dizisine baştan tam bakamadim.Dedemin fisindeki oyuncular güldür güldür showdakiler eşimle cuma günleri onu da izleriz mutlakaburaya gelirlerse biletleri bana sormadan alabilirsin diyorum cumartesi de seksenler var pazartesi babam ve ailesi perşembe Yeter. Hafta sonları eşimin araba programlari ve turgay basyayla hafta içi seda sayangile bakıyorum komik insanlar var iki kendi kendime guleyim diye
Salı 2si bir aradaBen pazartesi icerde izliyorm
Sali annem ve hayat sarkisi
Carsamba birsey islemiyom
Obur gunler tv ne varsa dolasarak bakiyorum arada belgesel cok izliyorumm gunduz cogunlukla tv islemiyorum ya coxuk dogunca hic bakmam ben herhalde
Tamam canım öptüm görüşürüz bbCanm neyse bende cikim sende esinle takil bu arada :)
Tmm cnm gorusurz bende oinsan dogaya karsi belgeseli cok swviyorum bu arada optummTamam canım öptüm görüşürüz bb
Evet cok guzel seyler var kizlar civilde aslinda bebekle ilgili olan hersey cok guzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?