ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Haha benimki de hareket ediyor cok sukur Rabbime bu ara cok sert kizlar hareketler baya gobegim meksika dalgasi seklinde
Ne güzel Özlem'cim biz babasıyla seyrediyoruz hareketlerini konuşunca ayrı bir hareket ediyor artık çıkma zamanı yaklaştıkça içeriye sığmaz oldu

Ben bi sahlep yapıcam canım gelince okurum yorum yazarsan öpüyorum tatlım

Ne güzel Özlem'cim biz babasıyla seyrediyoruz hareketlerini konuşunca ayrı bir hareket ediyor artık çıkma zamanı yaklaştıkça içeriye sığmaz oldu

Valla Arzu ya insan hayret ediyor. Cok sukur Rabbim bu guzelligi yasatti bize. Butun isteyen herkese nasip etsin bu guzel duyguyu

Kizlar bugün gece yokum
Yarın durumlardan haber veririm hele şükür gidebilicem hastaneye

Hayırlısı abla inşallah güzel haberler alırız ben biraz da kilosunu merak ediyorum açıkcası bir de yüzünü gostermiyordu
Benim de en merak ettiğim şey kilosu kendi kilom umrunda değil patates çuvalı gibi geziyorum evde benim kIzın o konuda maşallahı var ne Zaman gitsem her yerini gösteriyor :)

Benim de en merak ettiğim şey kilosu kendi kilom umrunda değil patates çuvalı gibi geziyorum evde benim kIzın o konuda maşallahı var ne Zaman gitsem her yerini gösteriyor :)
Hahahhh abla Ben de öyleyim aynen kendi kilomu sıkıntı yapmıyorum:))
Ama benimki de göstersin artık yüzünü hep geri çekiyor

Hahahhh abla Ben de öyleyim aynen kendi kilomu sıkıntı yapmıyorum:))
Ama benimki de göstersin artık yüzünü hep geri çekiyor
Senin erkekmiydi eğer erkekse kesin ya uyuyordur gecen randevuda bir bayana rastladım offf ya yine göremedik hep uyuyor diye mızmızlanıyordu eşimle gülüştük erkekmiş onunla birde son ayları :) işallah sende görürsün bebeğinin yüzünü :)

Yok abla kız ama nazli mi olucak anlamadim evet hastanede öyle dek gelince çok komik oluyor ya herkes göbüşlü bi de inşallah görürüm yarın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…