Valla insan kendini kaybediyor yaa.civil civil renkli renkli
Benimkinin hareket saatleri başladı karnimi açtım oturuyorum
Ne güzel Özlem'cim biz babasıyla seyrediyoruz hareketlerini konuşunca ayrı bir hareket ediyor artık çıkma zamanı yaklaştıkça içeriye sığmaz olduHaha benimki de hareket ediyor cok sukur Rabbime bu ara cok sert kizlar hareketler baya gobegim meksika dalgasi seklinde
Ne güzel Özlem'cim biz babasıyla seyrediyoruz hareketlerini konuşunca ayrı bir hareket ediyor artık çıkma zamanı yaklaştıkça içeriye sığmaz oldu
Amin canim cok sukur gercektennnValla Arzu ya insan hayret ediyor. Cok sukur Rabbim bu guzelligi yasatti bize. Butun isteyen herkese nasip etsin bu guzel duyguyu
Amin canım Rabbim herkese de nasip etsin gercektenValla Arzu ya insan hayret ediyor. Cok sukur Rabbim bu guzelligi yasatti bize. Butun isteyen herkese nasip etsin bu guzel duyguyu
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım :)Kizlar bugün gece yokum
Yarın durumlardan haber veririm hele şükür gidebilicem hastaneye
Sen cuma gidiyordun değil mi ablahayırlı haberlerini bekliyoruz canım :)
Evet Can'ım cuma gideceğim meleğimi görmeye son 2 gün cumayı saymıyorum :))Sen cuma gidiyordun değil mi abla
Hayırlısı abla inşallah güzel haberler alırız ben biraz da kilosunu merak ediyorum açıkcasıEvet Can'ım cuma gideceğim meleğimi görmeye son 2 gün cumayı saymıyorum :))
Benim de en merak ettiğim şey kilosu kendi kilom umrunda değil patates çuvalı gibi geziyorum evdeHayırlısı abla inşallah güzel haberler alırız ben biraz da kilosunu merak ediyorum açıkcasıbir de yüzünü gostermiyordu
Hahahhh ablaBenim de en merak ettiğim şey kilosu kendi kilom umrunda değil patates çuvalı gibi geziyorum evdebenim kIzın o konuda maşallahı var ne Zaman gitsem her yerini gösteriyor :)
Senin erkekmiydi eğer erkekse kesin ya uyuyordur gecen randevuda bir bayana rastladım offf ya yine göremedik hep uyuyor diye mızmızlanıyordu eşimle gülüştük erkekmiş onunla birde son ayları :) işallah sende görürsün bebeğinin yüzünü :)Hahahhh ablaBen de öyleyim aynen kendi kilomu sıkıntı yapmıyorum:))
Ama benimki de göstersin artık yüzünü hep geri çekiyor
Ay ben yerim ya en son resmine bakıyorum benim kIzın öyle masum bakmişki kızlar biraz utanmaz oluyor sanırımÇene ve burun deliklerine kadar görebildim anca
Yok abla kız ama nazli mi olucak anlamadimSenin erkekmiydi eğer erkekse kesin ya uyuyordur gecen randevuda bir bayana rastladım offf ya yine göremedik hep uyuyor diye mızmızlanıyordu eşimle gülüştük erkekmiş onunla birde son ayları :) işallah sende görürsün bebeğinin yüzünü :)
Ay ben yerim ya en son resmine bakıyorum benim kIzın öyle masum bakmişki kızlar biraz utanmaz oluyor sanırım
Ay Can'ım seninde kızmış Melek'lerimiz geliyor yakında olsun varsın Nazlı işallah görürsün Can'ımYok abla kız ama nazli mi olucak anlamadimevet hastanede öyle dek gelince çok komik oluyor ya herkes göbüşlü bi de inşallah görürüm yarın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?