Evet ya bende boş vaktimde hep kızımla konuşuyorum yanlız hissetmesin kendini içeride neler yapıyor nasıl vakit geçiyor diye düşünüyorum ben bir ara kafayı koydum utrasyon makinesi alacaktım dr kafayımı yedin dedi banaöyle mi dersin abla yan bakış filan atıyorlar bazıları çok komik ler ama yaaa içerde neler yapıyorlar
Evet ya bende boş vaktimde hep kızımla konuşuyorum yanlız hissetmesin kendini içeride neler yapıyor nasıl vakit geçiyor diye düşünüyorum ben bir ara kafayı koydum utrasyon makinesi alacaktım dr kafayımı yedin dedi banatabi sen dr diyemedim makine başında hamile olsa görme olasılığı bizden daha fazla
Evet ya bende boş vaktimde hep kızımla konuşuyorum yanlız hissetmesin kendini içeride neler yapıyor nasıl vakit geçiyor diye düşünüyorum ben bir ara kafayı koydum utrasyon makinesi alacaktım dr kafayımı yedin dedi banatabi sen dr diyemedim makine başında hamile olsa görme olasılığı bizden daha fazla
Esra abla cok alemsin ama haklisin yaa insan evde olsa surekli bakar ona benim erkek gitigimde uyuyo oluyordu su sin uc ayimda uyanikti ama kolunu yuzune getirmis ben bir kere detayliya girdigimde agzini acip kapatirken gosterdi doktor ama baya acti kapadi cenesi titredii sok oldum gorunce agladim esimde inanamadi bu butun organlarina baktrmaya gttgmde gordugum du cok duygulandikkEvet ya bende boş vaktimde hep kızımla konuşuyorum yanlız hissetmesin kendini içeride neler yapıyor nasıl vakit geçiyor diye düşünüyorum ben bir ara kafayı koydum utrasyon makinesi alacaktım dr kafayımı yedin dedi banatabi sen dr diyemedim makine başında hamile olsa görme olasılığı bizden daha fazla
Hiç sorma düşünseler şaşarız zaten :) eşim bana bıraktı ilk çocuk sen koy diye bende ismimin baş harfinden giderek ecrin düşündüm yanına ek isimde eşimin harfi olsun istiyorum ya Sena ya melek sizde fikir verebilirsiniz eşim 2 isimlibizi hiç düşünmüyorlar sürekli özlüyoruz bebişlerimizi beni haftalık ne zaman çağıracak diye sabırsızlıkla bekliyorum Sen ne isim düşündün abla
O cihazdan her eve lazım kızlar en son benim Melek'te elini emiyordu :)) insan ister istemez duygulanıyor içinde pıt pıt atan bir kalp var ve büyüyorEsra abla cok alemsin ama haklisin yaa insan evde olsa surekli bakar ona benim erkek gitigimde uyuyo oluyordu su sin uc ayimda uyanikti ama kolunu yuzune getirmis ben bir kere detayliya girdigimde agzini acip kapatirken gosterdi doktor ama baya acti kapadi cenesi titredii sok oldum gorunce agladim esimde inanamadi bu butun organlarina baktrmaya gttgmde gordugum du cok duygulandikk
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar bende geldim
Arzuu insallah yarin guzell haberlerini alirsin cimcimeninn bizede yazzzzHayırlısı abla inşallah güzel haberler alırız ben biraz da kilosunu merak ediyorum açıkcasıbir de yüzünü gostermiyordu
Evet canımEsra hosgeldin bu gece yakaladik birbirimiziii
Hosbuldummm adaşımHoşgeldin canım
Sena ve Melek de güzel isimler abla biz de o konuda hep kararsız kalmıştık Aysima olucak Allah'ın izniyle bizimki.Mira ismini duydum gecen gün burda bi konuda Melis de hoş geliyor kulağa Ama Sena da hoş bence :)))Hiç sorma düşünseler şaşarız zaten :) eşim bana bıraktı ilk çocuk sen koy diye bende ismimin baş harfinden giderek ecrin düşündüm yanına ek isimde eşimin harfi olsun istiyorum ya Sena ya melek sizde fikir verebilirsiniz eşim 2 isimli
Cnm bnm ya parmagini emiyordu kiyamam yaa cok duygusallO cihazdan her eve lazım kızlar en son benim Melek'te elini emiyordu :)) insan ister istemez duygulanıyor içinde pıt pıt atan bir kalp var ve büyüyor
Son 2 hafta zaten sürekli burdayız kizlar ona göre sürekli ne durumdayız nasil gidiyor doğurduk muAcabaa son iki haftamizii beklerkenn nasill oluruzz dusunemiyorummm
Kiz çocukları erken doğar diyolar bakalim ne olcak kızlar bizim durumAcabaa son iki haftamizii beklerkenn nasill oluruzz dusunemiyorummm
Tam karar veremedim canım ecrin Sena uyuyor ecrin melek sanki uymuyor gibi ama kaldı 1 ay hala tam karar veremiyorum :)Sena ve Melek de güzel isimler abla biz de o konuda hep kararsız kalmıştık Aysima olucak Allah'ın izniyle bizimki.Mira ismini duydum gecen gün burda bi konuda Melis de hoş geliyor kulağa Ama Sena da hoş bence :)))
Evet doğuran çıktıktan sonra yazsin bilelimSon 2 hafta zaten sürekli burdayız kizlar ona göre sürekli ne durumdayız nasil gidiyor doğurduk mu
Erkekte gecc diyolarr bakalimm nelerr olucakkk nelerrrKiz çocukları erken doğar diyolar bakalim ne olcak kızlar bizim durumheyecan dorukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?