Esra'nin saati geldi diyordum ben deEvet canımuykun yok heralde bu gece
Hosbuldummm adaşım
Evet kova olcak allahin izniyle ocak sonu şubat başıEvet bugi uykum yokk benim oglumm kova burcu oluyor insallh sizinde ayni dimi
Ecrin sena guzell abla bence:) hayrlisii olsun insallhTam karar veremedim canım ecrin Sena uyuyor ecrin melek sanki uymuyor gibi ama kaldı 1 ay hala tam karar veremiyorum :)
Evet uyku tutmayinca buraya giriyorumEsra'nin saati geldi diyordum ben de
Hadi bakalimmm hayrlisiii olsunnn insallhhhhEvet kova olcak allahin izniyle ocak sonu şubat başı
Babasıyla birlikte kura çekin abla 3 tur filan en cok hangisi çıkarsa:))Tam karar veremedim canım ecrin Sena uyuyor ecrin melek sanki uymuyor gibi ama kaldı 1 ay hala tam karar veremiyorum :)
İşallah uyur ben olsam kesin uyuyamam :)Arzuuu heycandann uyuyabilcenmii kiss
Inşaallah Elif'cim yarın demişken ben yatayım artık yarın hastaneden geldiğimde yazicam söz:)Arzuu insallah yarin guzell haberlerini alirsin cimcimeninn bizede yazzzz
Olabilir bakalım hayırlısı senin isimlerde çok tatlılar içinden ne geçiyorsa onu koy:)Babasıyla birlikte kura çekin abla 3 tur filan en cok hangisi çıkarsa:))
İyi geceler cnm uyu biran önce sabah olsun git meleğini gorInşaallah Elif'cim yarın demişken ben yatayım artık yarın hastaneden geldiğimde yazicam söz:)
Benim bugün erken yatmam lazım yoksa 12de kalkamamEvet uyku tutmayinca buraya giriyorum
Sende bebisinle allaha emanet ol cnmm benim .güzel haberlerle gel inşallah .öptüm cokBenim bugün erken yatmam lazım yoksa 12de kalkamamHepinizi seviyorum canımlarım tatlı tatli rüyalar bebislerinizle Allah'a emanet olun
Tamn cnm Allah rahatlik versin yarin haberlerini bkliyoruzzInşaallah Elif'cim yarın demişken ben yatayım artık yarın hastaneden geldiğimde yazicam söz:)
Saoolll hayatim sanada opuldunn:)Benim bugün erken yatmam lazım yoksa 12de kalkamamHepinizi seviyorum canımlarım tatlı tatli rüyalar bebislerinizle Allah'a emanet olun
İyi geceler Can'ım Allah'a emanet ol tatlı uykular mutlu haberlerle dön işallahBenim bugün erken yatmam lazım yoksa 12de kalkamamHepinizi seviyorum canımlarım tatlı tatli rüyalar bebislerinizle Allah'a emanet olun
Canm bebek baskı yapıyordur onun ağrısı olmasın bu. Git yarın inşallah önemli bisey değildir.benmde sağ kasigim agriyodu ama geçti çok şükur şimdilik perşembeye kadar idare eder yani. Ya bisey yoksa bile insan içindeki bebeği dusununce çok dikkat ediyo haklı olarakKızlar bahsetmiştim sol tarafımda kaburga kıSmındaki Ağrı'm gün geçtikçe yükseliyor bende yarın dr gideceğim cumayı bekleyemiyeceğim hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?