ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Kasık değil yan taraf yukarısı sanki et ezilmiş gibi bir ağrı dayanamıyorum allahtan meleğim hareketli onu her an hissediyorum :)

Bide cnm benimde sağ kaburga tarafı agriyodu doktor bebek sıkıştırıyo ondandr dedi hatta karaciğer böbrekler filan hepsine bakıldı çok şükür bisey çıkmadı.
Tam da orası int baktım korkulacak birşey yok diyor ama baktırmazsam içim rahat etmez hafiflese beklerim cumayı ama sanki dahada şittetleniyor dün gece hiç uyutmadı

Tam da orası int baktım korkulacak birşey yok diyor ama baktırmazsam içim rahat etmez hafiflese beklerim cumayı ama sanki dahada şittetleniyor dün gece hiç uyutmadı
Git git mutlaka aklına takip stres yapacaksın en iyisi git için rahatlasin . inşallah bisey yoktur .artık senden de hbr bekliyoruz yarın o halde

Doğum pozisyonuna girmiş olabilir senin Bebek yalancı sancıların başladı sanırım ay çok heyecanlı :)
Cnm ben 29 haftalıkken gitmistim doğum pozisyonu almıştı ama doktor dedi ki değişebilir de degismeyebilirde.bence değişti çünkü hickiriklarini farklı yerlerden hissediyorum ama bakalım perşembe günü belli olcak.

Git git mutlaka aklına takip stres yapacaksın en iyisi git için rahatlasin . inşallah bisey yoktur .artık senden de hbr bekliyoruz yarın o halde
Tabiki veririm haber zaten başlarda stres çok yaptım şuan yapmıyorum sadece ağrı oda geçer işallah

Evet değişiyor içte napsınlar döne döne yolunu bulacaklar Zaman'ı gelince :)

Valla cnm benm 33 haftalık ya daha erken 37 de olsa korkmam.burda imkanlar kısıtlı ondan korkuyorum meleğim biraz daha buyusun karnımda sonra çıksın
Aman aman senin erken dursun orda rahat rahat benim de erken nekadar orda kalırsa daha iyi bakma benim hayıflandığıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…