Kasık değil yan taraf yukarısı sanki et ezilmiş gibi bir ağrı dayanamıyorum allahtan meleğim hareketli onu her an hissediyorum :)Canm bebek baskı yapıyordur onun ağrısı olmasın bu. Git yarın inşallah önemli bisey değildir.benmde sağ kasigim agriyodu ama geçti çok şükur şimdilik perşembeye kadar idare eder yani. Ya bisey yoksa bile insan içindeki bebeği dusununce çok dikkat ediyo haklı olarak
Tam da orası int baktım korkulacak birşey yok diyor ama baktırmazsam içim rahat etmez hafiflese beklerim cumayı ama sanki dahada şittetleniyor dün gece hiç uyutmadıBide cnm benimde sağ kaburga tarafı agriyodu doktor bebek sıkıştırıyo ondandr dedi hatta karaciğer böbrekler filan hepsine bakıldı çok şükür bisey çıkmadı.
Bnm hem kasık hemde yukarı kısmı agriyodu cnm geçti ama arada bi oluyo .Kasık değil yan taraf yukarısı sanki et ezilmiş gibi bir ağrı dayanamıyorum allahtan meleğim hareketli onu her an hissediyorum :)
Doğum pozisyonuna girmiş olabilir senin Bebek yalancı sancıların başladı sanırım ay çok heyecanlı :)Bnm hem kasık hemde yukarı kısmı agriyodu cnm geçti ama arada bi oluyo .
Git git mutlaka aklına takip stres yapacaksın en iyisi git için rahatlasin . inşallah bisey yoktur .artık senden de hbr bekliyoruz yarın o haldeTam da orası int baktım korkulacak birşey yok diyor ama baktırmazsam içim rahat etmez hafiflese beklerim cumayı ama sanki dahada şittetleniyor dün gece hiç uyutmadı
Cnm ben 29 haftalıkken gitmistim doğum pozisyonu almıştı ama doktor dedi ki değişebilir de degismeyebilirde.bence değişti çünkü hickiriklarini farklı yerlerden hissediyorumDoğum pozisyonuna girmiş olabilir senin Bebek yalancı sancıların başladı sanırım ay çok heyecanlı :)
Bazen sancı giriyo anlık tepki veriyorum tabi haliyle eşim korkuyoDoğum pozisyonuna girmiş olabilir senin Bebek yalancı sancıların başladı sanırım ay çok heyecanlı :)
Tabiki veririm haber zaten başlarda stres çok yaptım şuan yapmıyorum sadece ağrı oda geçer işallahGit git mutlaka aklına takip stres yapacaksın en iyisi git için rahatlasin . inşallah bisey yoktur .artık senden de hbr bekliyoruz yarın o halde
Evet değişiyor içte napsınlar döne döne yolunu bulacaklar Zaman'ı gelince :)Cnm ben 29 haftalıkken gitmistim doğum pozisyonu almıştı ama doktor dedi ki değişebilir de degismeyebilirde.bence değişti çünkü hickiriklarini farklı yerlerden hissediyorumama bakalım perşembe günü belli olcak.
Geçer cnm benim bi günüm diğer günümü tutmuyo;-) bigün çok rahatsız oluyorum bi günde hiçbisey yokTabiki veririm haber zaten başlarda stres çok yaptım şuan yapmıyorum sadece ağrı oda geçer işallah
Banada oluyor eşim korkutma beni diyor :) ben korkmuyorum artık herşey hazır ya gelebilirBazen sancı giriyo anlık tepki veriyorum tabi haliyle eşim korkuyobende korkuyorum
Evet balık gibilerEvet değişiyor içte napsınlar döne döne yolunu bulacaklar Zaman'ı gelince :)
Aynen zaten doğumdan sonra bu yazılarımızı okuyup güleceğizGeçer cnm benim bi günüm diğer günümü tutmuyo;-) bigün çok rahatsız oluyorum bi günde hiçbisey yok
Valla cnm benm 33 haftalık ya daha erken 37 de olsa korkmam.burda imkanlar kısıtlı ondan korkuyorum meleğim biraz daha buyusun karnımda sonra çıksın
Banada oluyor eşim korkutma beni diyor :) ben korkmuyorum artık herşey hazır ya gelebilir
Ayyy inşallah ya o günleri de görcez demi inşallah .ayy içim kıpır kıpır oldu bi anAynen zaten doğumdan sonra bu yazılarımızı okuyup güleceğiz
Aman aman senin erken dursun orda rahat rahat benim de erken nekadar orda kalırsa daha iyi bakma benim hayıflandığıma :)Valla cnm benm 33 haftalık ya daha erken 37 de olsa korkmam.burda imkanlar kısıtlı ondan korkuyorum meleğim biraz daha buyusun karnımda sonra çıksın
Tabiki göreceğiz Allah'ın izni ile hatta güleceğizAyyy inşallah ya o günleri de görcez demi inşallah .ayy içim kıpır kıpır oldu bi an
Evet evet beklesinler zamanlarını cimcimelerimizAman aman senin erken dursun orda rahat rahat benim de erken nekadar orda kalırsa daha iyi bakma benim hayıflandığıma :)
Ayy inşallah ya hemen geçsin zaman hemennnTabiki göreceğiz Allah'ın izni ile hatta güleceğiz
Hayırlısı abla inşallah güzel haberler alırız ben biraz da kilosunu merak ediyorum açıkcasıbir de yüzünü gostermiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?