- 17 Haziran 2016
- 446
- 1.083
- 43
- 38
Benim de en merak ettiğim şey kilosu kendi kilom umrunda değil patates çuvalı gibi geziyorum evdebenim kIzın o konuda maşallahı var ne Zaman gitsem her yerini gösteriyor :)
Evet ya bende boş vaktimde hep kızımla konuşuyorum yanlız hissetmesin kendini içeride neler yapıyor nasıl vakit geçiyor diye düşünüyorum ben bir ara kafayı koydum utrasyon makinesi alacaktım dr kafayımı yedin dedi banatabi sen dr diyemedim makine başında hamile olsa görme olasılığı bizden daha fazla
Sende uyuyamayanlardansın sanırım Ağrı'm var uyuyamıyorumHahaha yanliz degilmisim ben de ayni seyi dusunuyordum ultrason makinem olsa hergun izlerdim kizimi diye hadi o hayal bi medikal marketten stetekoskop alip kalbini dinliyim bari diye dusunurken esimin sok dolu gozleriyle karsi karsiya geldim
Acabaa son iki haftamizii beklerkenn nasill oluruzz dusunemiyorummm
Evet bugi uykum yokk benim oglumm kova burcu oluyor insallh sizinde ayni
Evet canim Kova... baktiniz mi ozelliklerine olumsuz ozellikleri: asi, dedigim dedik, muhalefet vs
Olumlu ozellikkeri: ozgurlugune duskun, yaratici, dost canlisi
Tam da orası int baktım korkulacak birşey yok diyor ama baktırmazsam içim rahat etmez hafiflese beklerim cumayı ama sanki dahada şittetleniyor dün gece hiç uyutmadı
Cnm ben 29 haftalıkken gitmistim doğum pozisyonu almıştı ama doktor dedi ki değişebilir de degismeyebilirde.bence değişti çünkü hickiriklarini farklı yerlerden hissediyorumama bakalım perşembe günü belli olcak.
Sende uyuyamayanlardansın sanırım Ağrı'm var uyuyamıyorum
İlaç harici herşeyi denedim ama geçmiyor cuma olan randevuma gün içinde gideceğim bakalım ne diyecekGecmis olsun canim pozisyon degistirince falan gecmiyor mu? Ya da cok zor durumdaysan bi parol ic canim
Hayırlısı olsun abla inşaAllah korkulacak birşey değildirKızlar bahsetmiştim sol tarafımda kaburga kıSmındaki Ağrı'm gün geçtikçe yükseliyor bende yarın dr gideceğim cumayı bekleyemiyeceğim hayırlısı bakalım
Hepsinee everttt diyorimmHeyecan, korku, mutluluk, panik, merak, ozlem, duygusallik, paranoya, gulmeli-aglamali bi duygu karmasasi
Ben dönüyorum kızlar Allah'a çok şükür meleğim çok iyiGunaydinnn bu arada kizlar hastaneden gelenler yazsinlar bekliyoruz
Esra abla cok sevindimm kilosu masallah cok guzell suan tam kac hafta ve kac gunluksun iyi ya icinden suphe cikti iyiki gitin bak o enfeksyon birsy deil gecer Allah baska dert vermesin abla bide hanim efendi gulucek atmis babasiyla annesine ay cnm ya bende cok heycanliuim bakalimm cok sevindim senin adina ablaBen dönüyorum kızlar Allah'a çok şükür meleğim çok iyieşimle bana gülücük attı 2500 kilo olmuş ağrı için böbrekten şüphelendi idara testi yaptırdım ağrı kesici iğne vuruldum hafifledi test sonucum azcık enfeksiyon varmış ilaç yazdı şuan içim okadar rahatki ağrı benimm sol yanımda acaba kıza birşey olurmu korkusu vardı cuma günkü randevum da iptal oldu 2 hafta sonra nts yebağlıyacakmış içim kıpır kıpır benden havadisler bukadar aklıma gelen
Aynen Can'ım maşallahı var meleğimin 34+4 evet dün gece hiç uyumadım ilaç verdi geçer işallah elinide kaldırmış gülücük attı Prensesim bu 11 kilo aldım hamileliğim boyunca sıra sizde kızlar iyi haberler bekliyoruzEsra abla cok sevindimm kilosu masallah cok guzell suan tam kac hafta ve kac gunluksun iyi ya icinden suphe cikti iyiki gitin bak o enfeksyon birsy deil gecer Allah baska dert vermesin abla bide hanim efendi gulucek atmis babasiyla annesine ay cnm ya bende cok heycanliuim bakalimm cok sevindim senin adina abla
Ben dönüyorum kızlar Allah'a çok şükür meleğim çok iyieşimle bana gülücük attı 2500 kilo olmuş ağrı için böbrekten şüphelendi idara testi yaptırdım ağrı kesici iğne vuruldum hafifledi test sonucum azcık enfeksiyon varmış ilaç yazdı şuan içim okadar rahatki ağrı benimm sol yanımda acaba kıza birşey olurmu korkusu vardı cuma günkü randevum da iptal oldu 2 hafta sonra nts yebağlıyacakmış içim kıpır kıpır benden havadisler bukadar aklıma gelen
Iyi ablacim cok sevindim ya bende 33+5 bugun evet sirayla hrrkezden haber bekliyoruzzAynen Can'ım maşallahı var meleğimin 34+4 evet dün gece hiç uyumadım ilaç verdi geçer işallah elinide kaldırmış gülücük attı Prensesim bu 11 kilo aldım hamileliğim boyunca sıra sizde kızlar iyi haberler bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?