ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Benim de en merak ettiğim şey kilosu kendi kilom umrunda değil patates çuvalı gibi geziyorum evde benim kIzın o konuda maşallahı var ne Zaman gitsem her yerini gösteriyor :)

Allah'in izniyle su sira hizli kilo alacaklar insallah. Bu ara aldigimiz her gram kuzucuklarimiza gidicek

Hahaha yanliz degilmisim ben de ayni seyi dusunuyordum ultrason makinem olsa hergun izlerdim kizimi diye hadi o hayal bi medikal marketten stetekoskop alip kalbini dinliyim bari diye dusunurken esimin sok dolu gozleriyle karsi karsiya geldim

Hahaha yanliz degilmisim ben de ayni seyi dusunuyordum ultrason makinem olsa hergun izlerdim kizimi diye hadi o hayal bi medikal marketten stetekoskop alip kalbini dinliyim bari diye dusunurken esimin sok dolu gozleriyle karsi karsiya geldim
Sende uyuyamayanlardansın sanırım Ağrı'm var uyuyamıyorum

Bende hickirik takibi yapiyorum canim benimki dun doktorda bas asagi pozisyondaydi hickirik kasiktan geliyordu bugun gobegimde hickirdi. Hayirlisi bakalim insallah dogumda yolunu bulur sagsalim

Kızlar bahsetmiştim sol tarafımda kaburga kıSmındaki Ağrı'm gün geçtikçe yükseliyor bende yarın dr gideceğim cumayı bekleyemiyeceğim hayırlısı bakalım
Hayırlısı olsun abla inşaAllah korkulacak birşey değildir

Gunaydinnn bu arada kizlar hastaneden gelenler yazsinlar bekliyoruz
Ben dönüyorum kızlar Allah'a çok şükür meleğim çok iyi eşimle bana gülücük attı 2500 kilo olmuş ağrı için böbrekten şüphelendi idara testi yaptırdım ağrı kesici iğne vuruldum hafifledi test sonucum azcık enfeksiyon varmış ilaç yazdı şuan içim okadar rahatki ağrı benimm sol yanımda acaba kıza birşey olurmu korkusu vardı cuma günkü randevum da iptal oldu 2 hafta sonra nts yebağlıyacakmış içim kıpır kıpır benden havadisler bukadar aklıma gelen

Esra abla cok sevindimm kilosu masallah cok guzell suan tam kac hafta ve kac gunluksun iyi ya icinden suphe cikti iyiki gitin bak o enfeksyon birsy deil gecer Allah baska dert vermesin abla bide hanim efendi gulucek atmis babasiyla annesine ay cnm ya bende cok heycanliuim bakalimm cok sevindim senin adina abla

Aynen Can'ım maşallahı var meleğimin 34+4 evet dün gece hiç uyumadım ilaç verdi geçer işallah elinide kaldırmış gülücük attı Prensesim bu 11 kilo aldım hamileliğim boyunca sıra sizde kızlar iyi haberler bekliyoruz

41 kere masallah kızımıza kilosu güzel. agrının ciddi olmamasına cok sevindimmm. bol bol su iç canım insallah sifa olsun iğne.. nst ye ilk ben gircem sanırım 26 sı randevum. sureci ve gelişmeyi anlatırım

Iyi ablacim cok sevindim ya bende 33+5 bugun evet sirayla hrrkezden haber bekliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…