ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Allahtan çok ciddi değil canım evet ilk sen bende merak ediyorum neler yapıyorlar hastanede sıra beklerken 2 bayan girdi

Çok sevindim cnmm benim :-* yerim bebisini gulucukte atarmış maşallah ona

Kizlaaarr pazara gidecez eşimle hemen bi yazayım dedim msjlarinizi tam okuyamadim kızım 2100gr ve şimdilik normal doğum pozisyonunda yüzünü gösteriyordu ama çok hareket ettiği için görüntü yakalayamadık Asık suratlı dedi doktor Eşime dedim aynı sen gibi kan idrar verdim yarın sonucu eşim gösterecek..Ve de 89 kg olmuşum

Maşallah cnm bebisin de iyimis ya çok şükur .:-*

Masallah canim kizimiza benim kizla ayni gidiyor kilosu. 32+4 um ben sen kactin? Bu arada en hizli kilo alinicak doneme girdik uzulme dogum sonrasi veririz Allah'in izniyle kuzucuklarimiz saglikli olsun da

Oy maşallah dr o karanlıkta Nasıl asık görmüş kesin rahatsız etmiştir kızmıştır o anlık kızın benimki daha doğum pozisyonun da değil işallah sonuçların iyi çıkar kilo herkesde var Melek'lerimiz iyi olsunlar yeter bize

Arzucum masallah aysima kizimiza cok sevindim herseyin yolunda gitmesine insallah hep bole devam eder istedigin sekilde rahat rahat dogurursunn hepimizde insallah bide ayrica cok guldumm esine ole demene cok komikti

Arzucum masallah aysima kizimiza cok sevindim herseyin yolunda gitmesine insallah hep bole devam eder istedigin sekilde rahat rahat dogurursunn hepimizde insallah bide ayrica cok guldumm esine ole demene cok komikti
Sağol Elif'im inşaAllah hepimizin bebeği sağlıklı bir şekilde kolaylıkla doğarlar canım evet o da farkında çünkü her zaman diyor annesi gibi neşeli olsun diye ama yeni dogan bebeklerin suratı hep asık oluyor demi kizlar yaa

Masallah canim kizimiza benim kizla ayni gidiyor kilosu. 32+4 um ben sen kactin? Bu arada en hizli kilo alinicak doneme girdik uzulme dogum sonrasi veririz Allah'in izniyle kuzucuklarimiz saglikli olsun da
Senin kızına da masaallah kuzum ben de bugün tam 32+4 oldum ben kilosu az mi diye sordum doktor da 1 ayda en az 1 kg daha alır dedi evet canım sağlıklı dogsunlar da tek

Ben sadece ağzını açıp dilini sağa sola çıkardığını görebildim doktora diyorum ki ay az daha bakayım dur hocam dur diye diye doktorum da espirili birisi tamam kız mısır da patlatalim istersen oyle devam et dedi Esra abla sen gittin mi doktorun ne dedi ? Doğum pozisyonu benimkine de daha kalıcı demedi 36-37. Haftada kesin birşey söylerim dedi :))

Canim tabi onlatin yuzundeki gulduginu asik oldugunu nasil bilelim ama hrr cocuk anne karninda deisiktir yuz ifadesi sen bidr onu doginca gor annesi o asik siratliligindan eser kalmaz aglamasi bile guzeldir hm bence hic biri suratini asmass doktor yanlos gormussturrr aysima cok guler yuzlu bi kiz olcak ben biliyorummmm masallahhh kizimiza

Masaallah abla kilosu şu an çok iyi bak korkmana da gerek yokmuş ama gittiğin iyi oldu tabi yoksa aklına takılıp durucakti :)) nst ye başlangıç tarihi bize daha vermedi sizinki gülmüş bugün bizimki asabiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…