Ozlemcim seninde hayirli haberlerini bekliyoruzzz cnm41 kere masallah kızımızakilosu güzel. agrının ciddi olmamasına cok sevindimmm. bol bol su iç canım insallah sifa olsun iğne.. nst ye ilk ben gircem sanırım 26 sı randevum. sureci ve gelişmeyi anlatırım
Ozlemcim seninde hayirli haberlerini bekliyoruzzz cnm
Allahtan çok ciddi değil canım evet ilk sen bende merak ediyorum neler yapıyorlar hastanede sıra beklerken 2 bayan girdi41 kere masallah kızımızakilosu güzel. agrının ciddi olmamasına cok sevindimmm. bol bol su iç canım insallah sifa olsun iğne.. nst ye ilk ben gircem sanırım 26 sı randevum. sureci ve gelişmeyi anlatırım
Canm nasıl oldun acaba agrin geçti mi gittin mi doktoraSende uyuyamayanlardansın sanırım Ağrı'm var uyuyamıyorum
Çok sevindim cnmm benim :-* yerim bebisini gulucukte atarmış maşallah onaBen dönüyorum kızlar Allah'a çok şükür meleğim çok iyieşimle bana gülücük attı 2500 kilo olmuş ağrı için böbrekten şüphelendi idara testi yaptırdım ağrı kesici iğne vuruldum hafifledi test sonucum azcık enfeksiyon varmış ilaç yazdı şuan içim okadar rahatki ağrı benimm sol yanımda acaba kıza birşey olurmu korkusu vardı cuma günkü randevum da iptal oldu 2 hafta sonra nts yebağlıyacakmış içim kıpır kıpır benden havadisler bukadar aklıma gelen
Maşallah cnm bebisin de iyimis ya çok şükur .:-*Kizlaaarr pazara gidecez eşimle hemen bi yazayım dedim msjlarinizi tam okuyamadimkızım 2100gr ve şimdilik normal doğum pozisyonunda yüzünü gösteriyordu ama çok hareket ettiği için görüntü yakalayamadık Asık suratlı dedi doktor Eşime dedim aynı sen gibi kan idrar verdim yarın sonucu eşim gösterecek..Ve de 89 kg olmuşum
Kizlaaarr pazara gidecez eşimle hemen bi yazayım dedim msjlarinizi tam okuyamadimkızım 2100gr ve şimdilik normal doğum pozisyonunda yüzünü gösteriyordu ama çok hareket ettiği için görüntü yakalayamadık Asık suratlı dedi doktor Eşime dedim aynı sen gibi kan idrar verdim yarın sonucu eşim gösterecek..Ve de 89 kg olmuşum
Oy maşallah dr o karanlıkta Nasıl asık görmüş kesin rahatsız etmiştir kızmıştır o anlık kızın benimki daha doğum pozisyonun da değil işallah sonuçların iyi çıkar kilo herkesde var Melek'lerimiz iyi olsunlar yeter bizeKizlaaarr pazara gidecez eşimle hemen bi yazayım dedim msjlarinizi tam okuyamadimkızım 2100gr ve şimdilik normal doğum pozisyonunda yüzünü gösteriyordu ama çok hareket ettiği için görüntü yakalayamadık Asık suratlı dedi doktor Eşime dedim aynı sen gibi kan idrar verdim yarın sonucu eşim gösterecek..Ve de 89 kg olmuşum
Ye teyzesi valla içimiz görünce rahatlıyor hele iyi olduğu haftasında olduğu suyum dahil :))Çok sevindim cnmm benim :-* yerim bebisini gulucukte atarmış maşallah ona
Oyy canm benm onların en ufak iyi haberleri bizi dünyanın en mutlu insanı yapiyo anlıyorm seniYe teyzesi valla içimiz görünce rahatlıyor hele iyi olduğu haftasında olduğu suyum dahil :))
Arzucum masallah aysima kizimiza cok sevindim herseyin yolunda gitmesine insallah hep bole devam eder istedigin sekilde rahat rahat dogurursunn hepimizde insallah bide ayrica cok guldumm esine ole demene cok komiktiKizlaaarr pazara gidecez eşimle hemen bi yazayım dedim msjlarinizi tam okuyamadimkızım 2100gr ve şimdilik normal doğum pozisyonunda yüzünü gösteriyordu ama çok hareket ettiği için görüntü yakalayamadık Asık suratlı dedi doktor Eşime dedim aynı sen gibi kan idrar verdim yarın sonucu eşim gösterecek..Ve de 89 kg olmuşum
ay valla ole ya onlarin iyi haberleri bize daha cok mutluluk ve guc veriyor sukurler olsunn rabbim insallah burda birbirimize iyi haber vermeyi nasip etsin hepppOyy canm benm onların en ufak iyi haberleri bizi dünyanın en mutlu insanı yapiyo anlıyorm seni
Çok şükür canım yarın hayırlı haberleri senden bekliyoruz inşaAllahMaşallah cnm bebisin de iyimis ya çok şükur .:-*
Sağol Elif'im inşaAllah hepimizin bebeği sağlıklı bir şekilde kolaylıkla doğarlar canımArzucum masallah aysima kizimiza cok sevindim herseyin yolunda gitmesine insallah hep bole devam eder istedigin sekilde rahat rahat dogurursunn hepimizde insallah bide ayrica cok guldumm esine ole demene cok komikti
Senin kızına da masaallah kuzumMasallah canim kizimizabenim kizla ayni gidiyor kilosu. 32+4 um ben sen kactin? Bu arada en hizli kilo alinicak doneme girdik uzulme dogum sonrasi veririz Allah'in izniyle kuzucuklarimiz saglikli olsun da
Ben sadece ağzını açıp dilini sağa sola çıkardığını görebildim doktora diyorum ki ay az daha bakayım dur hocam dur diye diye doktorum da espirili birisi tamam kız mısır da patlatalim istersen oyle devam et dediOy maşallah dr o karanlıkta Nasıl asık görmüş kesin rahatsız etmiştir kızmıştır o anlık kızın benimki daha doğum pozisyonun da değil işallah sonuçların iyi çıkar kilo herkesde var Melek'lerimiz iyi olsunlar yeter bize
Canim tabi onlatin yuzundeki gulduginu asik oldugunu nasil bilelim ama hrr cocuk anne karninda deisiktir yuz ifadesi sen bidr onu doginca gor annesi o asik siratliligindan eser kalmaz aglamasi bile guzeldir hm bence hic biri suratini asmass doktor yanlos gormussturrr aysima cok guler yuzlu bi kiz olcak ben biliyorummmm masallahhh kizimizaSağol Elif'im inşaAllah hepimizin bebeği sağlıklı bir şekilde kolaylıkla doğarlar canımevet o da farkında çünkü her zaman diyor annesi gibi neşeli olsun diye ama yeni dogan bebeklerin suratı hep asık oluyor demi kizlar yaa
Masaallah abla kilosu şu an çok iyi bak korkmana da gerek yokmuş ama gittiğin iyi oldu tabi yoksa aklına takılıp durucakti :)) nst ye başlangıç tarihi bize daha vermediBen dönüyorum kızlar Allah'a çok şükür meleğim çok iyieşimle bana gülücük attı 2500 kilo olmuş ağrı için böbrekten şüphelendi idara testi yaptırdım ağrı kesici iğne vuruldum hafifledi test sonucum azcık enfeksiyon varmış ilaç yazdı şuan içim okadar rahatki ağrı benimm sol yanımda acaba kıza birşey olurmu korkusu vardı cuma günkü randevum da iptal oldu 2 hafta sonra nts yebağlıyacakmış içim kıpır kıpır benden havadisler bukadar aklıma gelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?