ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Senin kızına da masaallah kuzum ben de bugün tam 32+4 oldum ben kilosu az mi diye sordum doktor da 1 ayda en az 1 kg daha alır dedi evet canım sağlıklı dogsunlar da tek
Yok cnm kilosuda iyi masallh ya yeterki saglikli dogdunda vatsin 3 kilo dogsun cnm bnm sonra alir insallh bebekler

Demi canım demi ben de öyle düşünüyordum doğduğunda bile 3 ay içinde çok değişiyor bebekler :)) insaallah canım o anda bana da kızmış olabilir aç karinla gitmiştim acikmis olsa gerek

Masaallah abla kilosu şu an çok iyi bak korkmana da gerek yokmuş ama gittiğin iyi oldu tabi yoksa aklına takılıp durucakti :)) nst ye başlangıç tarihi bize daha vermedi sizinki gülmüş bugün bizimki asabiydi
Asabi oluşu kesin rahatsız ettiniz diyedir kıyamam ben ona ya aynen dün gece uyutmayınca gittik 2 hafta sonra bağlayacakmış bakalım benim meleğimin gelmeye niyeti yok oralarda gülüş içinde eşimde şu hastane çantanı gözümün önüne koy diye başımın Eti'ni yemesi de cabası kaldı sanki doğuma gittik bugün benden meraklı

Valla canim benim ki de surekli dogum pozisyonun da degil sanki cunku dogum pozisyonunda hickirigini kasigimda hissediyorum zaman zamanda orta karinda hickiriyo. Ben dua ediyorum Allah'in izni ile doguma kadar bulur yolunu insallah yavrularimiz. Rabbim hayirli ve saglikli dogumlar nasip etsin cumlemize

Aynen ya hemen asabi yaptı kızımızı doğsun görecekler onlarda yanıldığını zaten kesin gülmüştür de o an okadar çok hamile varki kafası karışıp anlamamıştır dr suç bulalım nerden bilecek çekiştirdiğimizi

Annesinin karnı rahat geldi keyfi yerinde sıcacık yerde yatıyor minnoş olsun Esra abla sen yine de hazır bulundur cantani son haftalar her gitmede hastane çantamizla gideriz belki

Yok cnm kilosuda iyi masallh ya yeterki saglikli dogdunda vatsin 3 kilo dogsun cnm bnm sonra alir insallh bebekler
3 kilo çok iyi bir rakam ben bile 2700 doğmuşum son haftalar zaten daha fazla alacaklar düşünün ki bana bir önceki randevum da kilosu 1650 demişti ve şuan doğsa Yaşar :)

Annesinin karnı rahat geldi keyfi yerinde sıcacık yerde yatıyor minnoş olsun Esra abla sen yine de hazır bulundur cantani son haftalar her gitmede hastane çantamizla gideriz belki
Aman rahat olsunlar bak neler yapacaz onlara doğduğunda :) bir daha gideyim olmadı arabanın bagajına koyarım kalsın orada lazım olursa

3 kilo çok iyi bir rakam ben bile 2700 doğmuşum son haftalar zaten daha fazla alacaklar düşünün ki bana bir önceki randevum da kilosu 1650 demişti ve şuan doğsa Yaşar :)
3 kg çok çok iyi :)) Benim de 29. Haftada 1356 gr dı kilo alamiycak derken bu haftaki kilosu beni şaşırttı yoksa 2 kg bile beklemiyordum bu hafta kendimi besliyorum diyodum

Ben 26 Aralik pazartesi gidiyorum canim. Ilk nst deneyimim olcak heycan dorukta. 2hafta da bir cagircakmis doktorum..
Yarım saat yatarsiniz kızınla abla nst de saat filan verdiler mi bana kontrollerin ne sıklıkla olacağını söylemedi yarın eşim sonuç gösterecek bi sorsun bi de odemden dolayı günlük tansiyonunu olc dedi bana

3 kg çok çok iyi :)) Benim de 29. Haftada 1356 gr dı kilo alamiycak derken bu haftaki kilosu beni şaşırttı yoksa 2 kg bile beklemiyordum bu hafta kendimi besliyorum diyodum
Bende beklemiyordum 1 ay içinde minnaklarımız Nasıl kilo almış dr dedi ben şok 2500 kilo eşimde demezmi daha sen yeme bebeğe yedir allahım ya patates çuvalıyım ya

Bende çok merak ediyorum şu olayı sen dikkat et kendine tansiyonuna ödem içinde tuzlu yeme derler az sık dişini :)

Bende beklemiyordum 1 ay içinde minnaklarımız Nasıl kilo almış dr dedi ben şok 2500 kilo eşimde demezmi daha sen yeme bebeğe yedir allahım ya patates çuvalıyım ya
maaşallah abla gerçekten iyi kilosu :))) beni her gittiğimde birisi mutlaka doğuracam saniyo yatmaya mi geldin canım doğum basladi mi dedi bugün birisi dış görünüşümden dolayı

Ay abartmasınlar normal yani göbeklerimiz
Hiç sorma abla ben nazar olmasın diye evet doğuma geldim dedim eşim yanımda bana kızıyor Allah korusun hemen doğurmak istiyorsun heralde diye konuştuğum teyze de dogursun tabi oğlum kendin dogurmadigin için ne bilecen kızcağız ne çekiyor demesin mi her gitmemde bir diyalog yaşıyorum teyzeler çok komik oluyorlar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…