Yok cnm kilosuda iyi masallh ya yeterki saglikli dogdunda vatsin 3 kilo dogsun cnm bnm sonra alir insallh bebeklerSenin kızına da masaallah kuzumben de bugün tam 32+4 oldum ben kilosu az mi diye sordum doktor da 1 ayda en az 1 kg daha alır dedi evet canım sağlıklı dogsunlar da tek
Demi canım demi ben de öyle düşünüyordumCanim tabi onlatin yuzundeki gulduginu asik oldugunu nasil bilelim ama hrr cocuk anne karninda deisiktir yuz ifadesi sen bidr onu doginca gor annesi o asik siratliligindan eser kalmaz aglamasi bile guzeldir hm bence hic biri suratini asmass doktor yanlos gormussturrr aysima cok guler yuzlu bi kiz olcak ben biliyorummmm masallahhh kizimiza
Anne sütümuzle kilo aldırirriz biz onlara istediğim tek şey sağlıklı doğması canım benim :))Yok cnm kilosuda iyi masallh ya yeterki saglikli dogdunda vatsin 3 kilo dogsun cnm bnm sonra alir insallh bebekler
Asabi oluşu kesin rahatsız ettiniz diyedir kıyamam ben ona ya aynen dün gece uyutmayınca gittik 2 hafta sonra bağlayacakmış bakalım benim meleğimin gelmeye niyeti yok oralarda gülüş içindeMasaallah abla kilosu şu an çok iyi bak korkmana da gerek yokmuş ama gittiğin iyi oldu tabi yoksa aklına takılıp durucakti :)) nst ye başlangıç tarihi bize daha vermedisizinki gülmüş bugün bizimki asabiydi
Ben sadece ağzını açıp dilini sağa sola çıkardığını görebildim doktora diyorum ki ay az daha bakayım dur hocam dur diye diye doktorum da espirili birisi tamam kız mısır da patlatalim istersen oyle devam et dediEsra abla sen gittin mi doktorun ne dedi ? Doğum pozisyonu benimkine de daha kalıcı demedi 36-37. Haftada kesin birşey söylerim dedi :))
Aynen ya hemen asabi yaptı kızımızı doğsun görecekler onlarda yanıldığını zaten kesin gülmüştür de o an okadar çok hamile varki kafası karışıp anlamamıştır dr suç bulalım nerden bilecek çekiştirdiğimiziCanim tabi onlatin yuzundeki gulduginu asik oldugunu nasil bilelim ama hrr cocuk anne karninda deisiktir yuz ifadesi sen bidr onu doginca gor annesi o asik siratliligindan eser kalmaz aglamasi bile guzeldir hm bence hic biri suratini asmass doktor yanlos gormussturrr aysima cok guler yuzlu bi kiz olcak ben biliyorummmm masallahhh kizimiza
Yarın Esra gidiyordu Özlemin günü ne zamanmis
Annesinin karnı rahat geldi keyfi yerinde sıcacık yerde yatıyor minnoşAsabi oluşu kesin rahatsız ettiniz diyedir kıyamam ben ona ya aynen dün gece uyutmayınca gittik 2 hafta sonra bağlayacakmış bakalım benim meleğimin gelmeye niyeti yok oralarda gülüş içindeeşimde şu hastane çantanı gözümün önüne koy diye başımın Eti'ni yemesi de cabası kaldı sanki doğuma gittik bugün benden meraklı
3 kilo çok iyi bir rakam ben bile 2700 doğmuşum son haftalar zaten daha fazla alacaklar düşünün ki bana bir önceki randevum da kilosu 1650 demişti ve şuan doğsa Yaşar :)Yok cnm kilosuda iyi masallh ya yeterki saglikli dogdunda vatsin 3 kilo dogsun cnm bnm sonra alir insallh bebekler
Aynen ya hemen asabi yaptı kızımızı doğsun görecekler onlarda yanıldığını zaten kesin gülmüştür de o an okadar çok hamile varki kafası karışıp anlamamıştır dr suç bulalım nerden bilecek çekiştirdiğimizi
Aman rahat olsunlar bak neler yapacaz onlara doğduğunda :) bir daha gideyim olmadı arabanın bagajına koyarım kalsın orada lazım olursaAnnesinin karnı rahat geldi keyfi yerinde sıcacık yerde yatıyor minnoşolsun Esra abla sen yine de hazır bulundur cantani son haftalar her gitmede hastane çantamizla gideriz belki
3 kg çok çok iyi :)) Benim de 29. Haftada 1356 gr dı kilo alamiycak derken bu haftaki kilosu beni şaşırttı yoksa 2 kg bile beklemiyordum bu hafta kendimi besliyorum diyodum3 kilo çok iyi bir rakam ben bile 2700 doğmuşum son haftalar zaten daha fazla alacaklar düşünün ki bana bir önceki randevum da kilosu 1650 demişti ve şuan doğsa Yaşar :)
Yarım saat yatarsiniz kızınla abla nst deBen 26 Aralik pazartesi gidiyorum canim. Ilk nst deneyimim olcak heycan dorukta. 2hafta da bir cagircakmis doktorum..
Bende beklemiyordum 1 ay içinde minnaklarımız Nasıl kilo almış dr dedi ben şok 2500 kilo eşimde demezmi daha sen yeme bebeğe yedir allahım ya patates çuvalıyım ya3 kg çok çok iyi :)) Benim de 29. Haftada 1356 gr dı kilo alamiycak derken bu haftaki kilosu beni şaşırttı yoksa 2 kg bile beklemiyordum bu hafta kendimi besliyorum diyodum
Bende çok merak ediyorum şu olayı sen dikkat et kendine tansiyonuna ödem içinde tuzlu yeme derler az sık dişini :)Yarım saat yatarsiniz kızınla abla nst desaat filan verdiler mi bana kontrollerin ne sıklıkla olacağını söylemedi yarın eşim sonuç gösterecek bi sorsun bi de odemden dolayı günlük tansiyonunu olc dedi bana
Bende beklemiyordum 1 ay içinde minnaklarımız Nasıl kilo almış dr dedi ben şok 2500 kilo eşimde demezmi daha sen yeme bebeğe yedir allahım ya patates çuvalıyım ya
Ay abartmasınlarmaaşallah abla gerçekten iyi kilosu :))) beni her gittiğimde birisi mutlaka doğuracam saniyo yatmaya mi geldin canım doğum basladi mi dedi bugün birisi dış görünüşümden dolayı
Hiç sorma abla ben nazar olmasın diye evet doğuma geldim dedim eşim yanımda bana kızıyor Allah korusun hemen doğurmak istiyorsun heralde diye konuştuğum teyze de dogursun tabi oğlum kendin dogurmadigin için ne bilecen kızcağız ne çekiyor demesin miAy abartmasınlarnormal yani göbeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?