İnşallah canlarimm dua edin kizimla banada.guzel haberlerle dönelim inşallahÇok şükür canım yarın hayırlı haberleri senden bekliyoruz inşaAllah
Afiyet olsun Can'ım :)Ben çıkıyorum çayı daha yeni demledim de
Dualarımız seninle sende en güzel haberlerle gelirsin işallah :)İnşallah canlarimm dua edin kizimla banada.guzel haberlerle dönelim inşallah
Aminnn inşallah sağlıklı güzel haberler alayim bende inşallah tatlı anneler hepimiz alalım İnşallahDualarımız seninle sende en güzel haberlerle gelirsin işallah :)
adaşım ablaAman rahat olsunlar bak neler yapacaz onlara doğduğunda :) bir daha gideyim olmadı arabanın bagajına koyarım kalsın orada lazım olursa
Yarın Esra gidiyordu Özlemin günü ne zamanmis
Yarım saat yatarsiniz kızınla abla nst desaat filan verdiler mi bana kontrollerin ne sıklıkla olacağını söylemedi yarın eşim sonuç gösterecek bi sorsun bi de odemden dolayı günlük tansiyonunu olc dedi bana
Yarım saat yatarsiniz kızınla abla nst desaat filan verdiler mi bana kontrollerin ne sıklıkla olacağını söylemedi yarın eşim sonuç gösterecek bi sorsun bi de odemden dolayı günlük tansiyonunu olc dedi bana
Özele mi gidiyodun cnm senBen 26 Aralik pazartesi gidiyorum canim. Ilk nst deneyimim olcak heycan dorukta. 2hafta da bir cagircakmis doktorum..o
Evet doktor kendi ayarlafi randevuyu 16:30 dedi ama sabah erken gelin dedi kayit actirmayacakmisim muayene ucreti almicak sabahtan test mi ister bilmiyorum ama
maaşallah abla gerçekten iyi kilosu :))) beni her gittiğimde birisi mutlaka doğuracam saniyo yatmaya mi geldin canım doğum basladi mi dedi bugün birisi dış görünüşümden dolayı
O
Özele mi gidiyodun cnm sen
İnşallah canlarimm dua edin kizimla banada.guzel haberlerle dönelim inşallah
3o hafta canım dr sizlere resim ve en son gr boy resmi veriyormu ben her gittiğimde bir kaç resim alıyorumadaşım ablabi önceki randevunda 1650 gr demissin ya o zaman kaç haftalikti bebisin acaba hatırlıyo musun
Güzel şeyler duyarsınız inşallah kuzum senin bebiş de büyümüştür şimdi bakalım yarın ultrasonda nasil bakacak seninkiİnşallah canlarimm dua edin kizimla banada.guzel haberlerle dönelim inşallah
Insallah cnm yarin merakla haberlerini bekliyoruzz arzu dan guzel haber aldik sira sende cnm esraİnşallah canlarimm dua edin kizimla banada.guzel haberlerle dönelim inşallah
Evet Özlem'cim yaa dikkat etmem lazım ayaklarim ayakkabısılarıma sığmadı bugünTuzu kes bol bol su ic sabahta ilik limonlu su ic...
Ayy cnm benm olsun bir ay sonra rahat rahat giyersinn cnm bnmEvet Özlem'cim yaa dikkat etmem lazım ayaklarim ayakkabısılarıma sığmadı bugün
Öyle canım bugün ne güldüm ama eşimin tepkilerine ayrı,kızıma ayri gün içindeki diyaloglarMillet de gereksiz merakli haaa sanki doguma yuruyerek mi gidilio. Sandelyesi hasta bakicisi sancisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?