bende ole dusunuyorumda aklimda bide komili var kararasiz kaldmCanim Prima düşünüyorum
Komiliyi de çok beğenenler oluyor ama ilk olarak bi prima alayım diyorum yenidogan için az olanlardan sonra bi de komili deenerim belki :))bende ole dusunuyorumda aklimda bide komili var kararasiz kaldm
2 resim aldım ben de çok net değildi ama :))3o hafta canım dr sizlere resim ve en son gr boy resmi veriyormu ben her gittiğimde bir kaç resim alıyorum
Iyi cnm bnde bakalim daha karar vermedim:)Komiliyi de çok beğenenler oluyor ama ilk olarak bi prima alayım diyorum yenidogan için az olanlardan sonra bi de komili deenerim belki :))
Ben şimdiden yeni doğan prima aldım çantamada koydum biraz zaten memnun kalmazsam değiştiririm :)Kizlarrr bebisinizee hangi bezi alicaksinizz ???
Kizlarrr bebisinizee hangi bezi alicaksinizz ???
En mantıklısı belki iyi gelmez benim kuzen bile 2 marka değişti en son molfix de kaldıCanim ben huggies yenidogan aldim 2paket 50 li. Gobek bagi oyuntusu ve sivi kaka emisi caZip geldi ama stok yapmicam bi deneyim bunu dedim memnun kalmazsam komili bebe ye Bakicam onu da oneriolar
En mantıklısı belki iyi gelmez benim kuzen bile 2 marka değişti en son molfix de kaldı
Evet alışveriş listemize birde bu eklenecek :) stok yapamamak kötü Napalım artık deneyip göreceğizBebis yonlendiriyor. Acele etmemek lazim artik bezler nette baya indirimli oluyor
Evet cnm veriyo resim gr boy filan yaziyo haftası yaziyo .doğum tarihi yaziyo.ama yüzünü hiç cekemedik elleriyle kapatiyo çünkü:3o hafta canım dr sizlere resim ve en son gr boy resmi veriyormu ben her gittiğimde bir kaç resim alıyorum
İnşallah cnm heyecanlandm yarın gidip geleyim hemen yazcam size.dualarinizi esirgemeyin olur muInsallah cnm yarin merakla haberlerini bekliyoruzz arzu dan guzel haber aldik sira sende cnm esra
Utangaçmı olacak annesi :)Evet cnm veriyo resim gr boy filan yaziyo haftası yaziyo .doğum tarihi yaziyo.ama yüzünü hiç cekemedik elleriyle kapatiyo çünkü:
Dualarımız senin le Can'ımİnşallah cnm heyecanlandm yarın gidip geleyim hemen yazcam size.dualarinizi esirgemeyin olur mu
Huggies de iyi diyolar ama bende prima diye düşünüyorum kizlarbende ole dusunuyorumda aklimda bide komili var kararasiz kaldm
Evet cnm haklisin huggies bnde duydum bakalim hangisi bebeklerimize iyi gelicekCanim ben huggies yenidogan aldim 2paket 50 li. Gobek bagi oyuntusu ve sivi kaka emisi caZip geldi ama stok yapmicam bi deneyim bunu dedim memnun kalmazsam komili bebe ye Bakicam onu da oneriolar
Olabilir çok nazlı utangaç cimcimemUtangaçmı olacak annesi :)
Coginluk primadan yana esra abla cok iyi diyolarBen şimdiden yeni doğan prima aldım çantamada koydum biraz zaten memnun kalmazsam değiştiririm :)
Ay yersinler onun utangaçlığını geç olsunn sağlıkla gelsinde Prenses :)Olabilir çok nazlı utangaç cimcimemzaten biz cinsiyetini de çok geç ogrendik göstermiyordu
İlk bezi diye aldım bakalım ponçik bebeklerimiz aldıklarımızı beğenecekmi :)Coginluk primadan yana esra abla cok iyi diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?