Yerim onu ben ya dualarimiz seninle esracim insallah yarin guzel haberler mutlu haberler alirsinnn cnm bnmOlabilir çok nazlı utangaç cimcimemzaten biz cinsiyetini de çok geç ogrendik göstermiyordu
Evet bide oo var bakalim beyeneceklermi:)İlk bezi diye aldım bakalım ponçik bebeklerimiz aldıklarımızı beğenecekmi :)
Evet bide oo var bakalim beyeneceklermi:)İlk bezi diye aldım bakalım ponçik bebeklerimiz aldıklarımızı beğenecekmi :)
Çok sağol cnmmm inşallah Allahım hepimize güzel haberler almayı nasip etsin.Yerim onu ben ya dualarimiz seninle esracim insallah yarin guzel haberler mutlu haberler alirsinnn cnm bnm
Tek koy ozaman canım Eren olunca dediğin gibi olacak Alp sadece denmeyecek bende kızıma ecrin koyacağım yanına Sena veya melek eşimin de 2 ismi var onun baş harfleri olsun istiyorum :)Benim de e esiminde e ben bir ara eren koyalim dedim alp eren esim yok askm dedi bu sefer dusundum alperen denirbioemedim bana kalsa alp hosuma gidiyor alp oglim cnm felan alistimda:)
Bencede sadece alp koyim sonra zaten alp arslan diyenler uzin diye alpe donerlerrTek koy ozaman canım Eren olunca dediğin gibi olacak Alp sadece denmeyecek bende kızıma ecrin koyacağım yanına Sena veya melek eşimin de 2 ismi var onun baş harfleri olsun istiyorum :)
Sende git seninde güzel haberlerini alalım canım:)Oooo epey kaynatmissiniz nurayi sayfalar dolmus tasmis..ben de bu haftaki kontrole gitmedim hala..yarin sabah erken kalkabilirsem.gidecegim insallah
Iyi haberler bkliyorz nahihan abla yarinn hayirli gecelerr:)Oooo epey kaynatmissiniz nurayi sayfalar dolmus tasmis..ben de bu haftaki kontrole gitmedim hala..yarin sabah erken kalkabilirsem.gidecegim insallah
Benle esiminde baş harf e kizimizinda e olsun dedik,Eylül EceBenim de e esiminde e ben bir ara eren koyalim dedim alp eren esim yok askm dedi bu sefer dusundum alperen denirbioemedim bana kalsa alp hosuma gidiyor alp oglim cnm felan alistimda:)
Alp güzel bence tek başınaBencede sadece alp koyim sonra zaten alp arslan diyenler uzin diye alpe donerlerrsizinkinin ismide super cok guzel
Amiinn cumlemizinki inşallah cnmAy yersinler onun utangaçlığını geç olsunn sağlıkla gelsinde Prenses :)
Tek koy ozaman canım Eren olunca dediğin gibi olacak Alp sadece denmeyecek bende kızıma ecrin koyacağım yanına Sena veya melek eşimin de 2 ismi var onun baş harfleri olsun istiyorum :)[/QUOTEecrin ismini de çok begeniyodum çok kararsız kaldık en son bunda karar kıldıkismi çok güzel maşallah kizinaaaa
Amiinnnn cnm inşallahYarın kontrole gidecekler Nagihan abla ve Esra insaallah güzel güzel haberlerle dönersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?