ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Kizlar oglumun adini insallah Alp koyucaz soyadi Arslan sizce yanina bir isim koyimmi??? Alp Arslan suanda brn alp derim ama alp arslan diyen de olur sizce ikinci isim koumalimiyimm??

Alp kisami kaliyo ben beyeniyorum ama bazen ikinci isimde koyun diyolar dusunurum diyorumm esimin adi Emir brnom adim Elif sümeyye oglusumunda Alp dusunuyoruz

Benim de e esiminde e ben bir ara eren koyalim dedim alp eren esim yok askm dedi bu sefer dusundum alperen denirbioemedim bana kalsa alp hosuma gidiyor alp oglim cnm felan alistimda:)
Tek koy ozaman canım Eren olunca dediğin gibi olacak Alp sadece denmeyecek bende kızıma ecrin koyacağım yanına Sena veya melek eşimin de 2 ismi var onun baş harfleri olsun istiyorum :)

Tek koy ozaman canım Eren olunca dediğin gibi olacak Alp sadece denmeyecek bende kızıma ecrin koyacağım yanına Sena veya melek eşimin de 2 ismi var onun baş harfleri olsun istiyorum :)
Bencede sadece alp koyim sonra zaten alp arslan diyenler uzin diye alpe donerlerrsizinkinin ismide super cok guzel

Ecrin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…