ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Elif canım bence de sade Alp güzel hatta soyisimle söylenince bile Alp Arslan olarak çok hoş ama siz bilirsiniz tabi canım Bu arada arkadaşımın oğlu Alp Çetin soyisimleri de buğra Alp Çetin Bugra 3 isimli gibi oldu çocuk

Evettt oda uc isimli guzel ben sadece alp koyim isteyen alp deson isteyrn de alp arslan desin bence bn tek isim istiyorim cogunlukla cnm

Yok cnm 13.30 ama sabah uyanıp bidaha uyuyorum 12 de kalkiyorum ya sabah sayılır
Aynı ben ne yazık ki ben de öyle yapıyorum hepi topu uyudugum yine 7-8 saat oluyor millet amma uyuyorsun diyor Allah rahatlık versin canım hayırlı geceler :) Yarın bize haber ver gelince

Kizlar 40 mevludunu nasil düşünüyorsunuz daha erken ama merak ettim kendi evinizde mi babaannesinde mi ? Bizimki babaannede olacak ama oraya da hemen 40 çıkınca gidemiycez çok karışık

Ay gecenlerde sag bacagima kram girdi uyurken uykuda esnemisim gerildim heme esimi uyandirdim bu ucuncu girisi krampin hepte saga griyor anlamadm kibirdatamiyorm da esim hemn hareket ettiriuo ayagimi duzeliyorr alisti oda kram grince hmn harekete geciyor

Kizlar 40 mevludunu nasil düşünüyorsunuz daha erken ama merak ettim kendi evinizde mi babaannesinde mi ? Bizimki babaannede olacak ama oraya da hemen 40 çıkınca gidemiycez çok karışık
Niye cnm babanede oluyor? ben kendi evimde olcak ama yazin yapmayi dusunuyorum 40 da annm kv eltim gorumcen bide bir kac kisii okyruz kuran birseyler yprz ama yaza herkesi davet edicem insallh

Kuzum yaa çok kötü oluyor hem de uyku arasında gerinince filan oluyor tam ağrıyla karışık bir şekilde balık çok tuketirsen olmaz diyordu doktorum ama haftalık yediğim halde oluyor arada bir sen de dikkat et diycem ama uykuda olunca çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…