Bende ole dusunuyorum cnm seninkinin ismide cok guzell masallahhAlp güzel bence tek başına
Çok hoş canım siz şanslısınz ikinizde e :)Benle esiminde baş harf e kizimizinda e olsun dedik,Eylül Ece
Elif canım bence de sade Alp güzel hatta soyisimle söylenince bile Alp Arslan olarak çok hoş ama siz bilirsiniz tabi canımBu arada arkadaşımın oğlu Alp Çetin soyisimleri de buğra Alp Çetin Bugra 3 isimli gibi oldu çocuk
Ben de uyu diyecektim kızNeyse kızlar ben cikayim yarın kontrole gidicem uyumaya çalışayım öptüm sizi çok:-* Hayırlı geceler bol sohbetler
Uyu dinlen canım yarın güzel haberle gelirsin işallah :)Neyse kızlar ben cikayim yarın kontrole gidicem uyumaya çalışayım öptüm sizi çok:-* Hayırlı geceler bol sohbetler
Canım benim adıyla yaşasınlar inşaAllah
Evettt oda uc isimli guzel ben sadece alp koyim isteyen alp deson isteyrn de alp arslan desin bence bn tek isim istiyorim cogunlukla cnm
Hayirli grceler esracimm yarin doktordan cikinca yaz hemenn bizi merakta burakmaaaaaaNeyse kızlar ben cikayim yarın kontrole gidicem uyumaya çalışayım öptüm sizi çok:-* Hayırlı geceler bol sohbetler
Yok cnm 13.30 ama sabah uyanıp bidaha uyuyorum 12 de kalkiyorum ya sabah sayılırBen de uyu diyecektim kızkontrol sabah mi
Amiinn cnmm inşallah :-e*:-*Uyu dinlen canım yarın güzel haberle gelirsin işallah :)
Tamam kuzum yazcm hemen :-*Hayirli grceler esracimm yarin doktordan cikinca yaz hemenn bizi merakta burakmaaaaaa
Insallahhhh cnm aminnn cumlemizin cocuklari hayirli evlat olurlar insallahCanım benim adıyla yaşasınlar inşaAllah
Aynı benYok cnm 13.30 ama sabah uyanıp bidaha uyuyorum 12 de kalkiyorum ya sabah sayılır
Tamam canimcim yazcam:-*Aynı benne yazık ki ben de öyle yapıyorum hepsi topu uyudugum yine 7-8 saat oluyor millet amma uyuyorsun diyor Allah rahatlık versin canım hayırlı geceler :) Yarın bize haber ver gelince
Niye cnm babanede oluyor? ben kendi evimde olcak ama yazin yapmayi dusunuyorum 40 da annm kv eltim gorumcen bide bir kac kisii okyruz kuran birseyler yprz ama yaza herkesi davet edicem insallhKizlar 40 mevludunu nasil düşünüyorsunuz daha erken ama merak ettimkendi evinizde mi babaannesinde mi ? Bizimki babaannede olacak ama oraya da hemen 40 çıkınca gidemiycez çok karışık
Kv nerde oturuyor cnm sen konyadaydinKizlar 40 mevludunu nasil düşünüyorsunuz daha erken ama merak ettimkendi evinizde mi babaannesinde mi ? Bizimki babaannede olacak ama oraya da hemen 40 çıkınca gidemiycez çok karışık
Kuzum yaa çok kötü oluyor hem de uyku arasında gerinince filan oluyor tam ağrıyla karışık bir şekildeAy gecenlerde sag bacagima kram girdi uyurken uykuda esnemisim gerildim heme esimi uyandirdim bu ucuncu girisi krampin hepte saga griyor anlamadm kibirdatamiyorm da esim hemn hareket ettiriuo ayagimi duzeliyorr alisti oda kram grince hmn harekete geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?