ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Haklisin cnm evvet uykuda oluyor hep bunada sukur ne diyelim ama cokk aciyor yaaa fena birseymiss

Niye cnm babanede oluyor? ben kendi evimde olcak ama yazin yapmayi dusunuyorum 40 da annm kv eltim gorumcen bide bir kac kisii okyruz kuran birseyler yprz ama yaza herkesi davet edicem insallh
Bebeğim benim bulunduğum ilde bir tek ben varım akraba vs yok eşim ayrımcılık olmasın diye benim annemleri de söyledi sağolsun 2 yerde okutalım diye annem de kızım ne gerek var tamam kv lere gelirim ben dedi..(annem de senin evinde olsun birkaç komşu toplarız kv,ben ,teyzenler,anneannengil geliriz kalabalık olur demişti) Kv ise ben 20 yıllık komsularimi bırakıp orda burda mevlüt yapamam dedi benim evde olacak dedi.Boyle şeyler babaannede olur deyince eşim de ben de zorlamadik baktik tartışma çıkacak

Esin ne guzel iki tarafinda gonlu olsun demis ama biraz kv disli herhalde dedigim dedik olsun bakalim kuran orda sen yine istersen evinde arkadas ve komsularinla yap cnm ama sogukta oluyo 40 dami gdcksiniz oraya mevlude cmm

Kizlar 40 mevludunu nasil düşünüyorsunuz daha erken ama merak ettim kendi evinizde mi babaannesinde mi ? Bizimki babaannede olacak ama oraya da hemen 40 çıkınca gidemiycez çok karışık
Biz babaanneyle konuşmadığımız için kendi evimde yapacağım işallah hatta kızlar abarttım biraz 40 Mevlüt elbisesi bile hazır kızımın :)) sende çok karışıksa yap kendi evinde tabi yinede sen bilirsin canım

Kraplar çok kötü ben kaç kez uyanıp zıpladığımı hatırlarım oluyor ama her hamilenin başına geliyor :)

Esin ne guzel iki tarafinda gonlu olsun demis ama biraz kv disli herhalde dedigim dedik olsun bakalim kuran orda sen yine istersen evinde arkadas ve komsularinla yap cnm ama sogukta oluyo 40 dami gdcksiniz oraya mevlude cmm
Aynen ben yine evde de Kuran okunsun istiyorum canım..Ay kıızz bebisimi soguklarda dışarı cikartamam hasta oluruz sonra..Kizim hasta olmasa ben olusam sütümüz üşür kızım gene hastalanir kayinvalidemle konuşurum yaza yapalim diye yoksa o hemen bekliyor

Inssa
Bencede cnm uzak bide Allah korusunn hasta olmayinn insallh yazin yaparsnz demen gibi

Abla bide ben sordum ama ozelsw felan gerek yok anlatmana vveya konusmak istemessende ben bir an soru verdim

Masallahh ne guzel kiyafetide hazirmis siz ndn gorusmuyorsunuz esra abla?
Çok uzun bir hikaye nerden başlıyacağımı bilemedim ben bizi evden kovdu hamile olduğum halde sonra pişman oldu ama biz geri adım atmadık birde üstüne dışarıdaki çocuk ta benim için torun dedi iyi ozaman dedik bizde şimdi çok mutluyuz ve huzurluyuz :)

Allah mutlulugnuzu huzurunuzu daim kilsin ablla en iyisini yapmissin yuz vermemekle kendi dusunsun simdi neyse hamile halinle konusup daha fazla taklmayalim herkez kendi kaybeder siz bebisle mutlu olun esinzlede gerisi bos Rabbim herkrzin gonline gore vrrsinn

Amin Can'ım benim rabbim herkesin gönlüne göre versin

Konuşmuyor musunuz abla hayırlısı olsun ben de kendi evimi istiyorum ama icime sindirmedi ki kv orda kimi topliycaksin başına öyle yalnız mevlüt mu olur dedi halbuki eşimin teyzeleri ve anneannesi bile geliriz demişken..Mevlut kıyafetleri çok şirin oluyorlar aynı renk kendine de alırsın gezersiniz öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…