ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Elif nereye çıkıyor musun canım ..az önce internetim gitti bi an telefonu kapatıp açtım daha yeni geldi tam bi isim varken böyle olması yok mu deli ediyor beni

Dışarıdaki çocuk dediği kim ablaAllah çocuğunuzla (nasip olursa cocuklarinizla) ,eşinle birlikte mutlulugunuzu bozmasın abla

Kıyamam sana zor senin için allahtan ben anneme yakınım :)
Ben de orda olsam en çok anneme giderim ama napiym abla kötü gelin olmak istemiyorum ınan ki hiçbir saygısızlık da yapmadım ama benim bahsetmek istediğim değerle alakalı bana değer vermeyen kişiyi ben de o kadar yere göğe sığmaz hale getiremem

Eşimle gittikçe dedesini ve babaannesini de ziyaret etmek ister eşim ..kayinvalidem yarım saat oturup gelin çok bile der yani kendi annesini ise anlatırken hep onlara gidilsin o yaşlı yazık.. o yaşlı da öteki ne...bunlari görüyorum anne diyorum yazık değil mi onlar da bekliyorlar yaşlı ziyareti sevaptir diye sen geçmişi bilmiyon sus diyor ..Simdi ben de mi öyle yapayım ilerde çocuklarım büyüdüğünde geçmişte birşeyler yaşandı diye babbaanneye karşı çocukları da doldurayim tamam...Offf bu haksiz davranışlara tahammül edemiyirum

Benden sana tavsiye fazlada değer verme tepene çıkartma ki ben sessiz bir insanım beni bile çıldırttılar :)

Böyle durumlara sinir oluyor kimseyi memnun edemiyorsun. Sen iyi yorumlar yapsan ne olur çocuklar hisseder annem babaanemi 1 kez kötülermiş değil ama biz sevmiyoruz babamın hayrına düşün

Ben de olabildiğine sakin bir yapım var abla pozitif bir yapım var ne yazık ki bir tek kvyi memnun edemedim her ne hikmetse
Memnunsuz lar ne yaparsan yap hiç 1 adım öne gidemezsin en iyi ederi kadar değer vereceksin anlasın halbuki kızı yerine koysalar kendileri için daha iyi olur en basit benim kv yaş gelmiş 65 beni hoş tutsaydı ilerki dönemde bakardım ona elden düşünce ama kendi kendine yaptı düşşe elimi uzatmam şuan

Böyle durumlara sinir oluyor kimseyi memnun edemiyorsun. Sen iyi yorumlar yapsan ne olur çocuklar hisseder annem babaanemi 1 kez kötülermiş değil ama biz sevmiyoruz babamın hayrına düşün
O konu da aklıma gelmişti..babaannemin cenazesini yıkamak kendi kızına nasip olmadı anneme nasip oldu son dönemlerini annemin yanında geçirdi ilgilendi ama annem sürekli babaannenize saygısızlık yapmayın anneannenize nasılsanız öyle olun diyodu tabi o zamana kadar anneme yaptıklarını bildiğimiz için hiç isinamadik ona..Ha annannemi de aman aman abartmam..
Özetle dedigin gibi abla çocuklar için anne-baba o kadar önemli ki..Anne babasına kim ne şekilde davraniyorsa payını alıyor

Aynen öyle Can'ım benim yaşadıklarımı hemen hemen sende yaşamışsın sen istediğin kadar iyile kötüle çocuklar herşeyi anlıyor :)

Herkes hakettiğini bulur ama gün gelir o değer verdiği kızı bakmaz belki sen kızından da iyi olacaktın ona..böyle bir şans vermiyorlar bazıları..Bazıları da çok iyi hayret ediyorum onlardan sipariş oluyor mu acaba

Kızı yokki eşim tek çocuk
Aaa o zaman daha çok değer vermesi lazım tek oğlunun karisisin oğlunun degerlisisin, hayat arkadasisin...Bir tek gelinsin kızı yoksa bundan öte söylenecek söz yok yani abla tek çocuk bir de daha çok koruyup kollaması lazım.

Anlam veremediğim konu insan oğlunu karısına kötülermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…