ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Evet alışveriş listemize birde bu eklenecek :) stok yapamamak kötü Napalım artık deneyip göreceğiz

Peki bebisleri nasil temizliceksiniz pamuk ve suy
Huggies de iyi diyolar ama bende prima diye düşünüyorum kizlar

Bebegin cildine bagli canim benim arkadasim iyi marka die bi ton para dokup almis prima stok yapmis bebegin poposu ciger gibi pismis hep. Olmadik uygun fiyatli bi markada rahat etmis bebis

Kizlar oglumun adini insallah Alp koyucaz soyadi Arslan sizce yanina bir isim koyimmi??? Alp Arslan suanda brn alp derim ama alp arslan diyen de olur sizce ikinci isim koumalimiyimm??

Valla canim Alp cok guzel bir isim (ismiyle yasasin insallah) soyadinizla da uyumlu. Ben tek isimden yanayim hatta Alp gibi tek heceli isimleri de seviyorum. Iki isim cocukta kafa karisikligi yaratiyor. Resmi dairelerde ve yurt disinda kullanissiz bence..

Kizlar 40 mevludunu nasil düşünüyorsunuz daha erken ama merak ettim kendi evinizde mi babaannesinde mi ? Bizimki babaannede olacak ama oraya da hemen 40 çıkınca gidemiycez çok karışık

Biz Anneanne de yapicaz nasipse. Ben isi biraktigimdan yasadigim sehir Ankara olup ayazi ve sogu ile meshur oldugundan dogum icin Annem in yani memleketim Izmir'e geldim dogum sonrasi mayis a kadar burdayiz Allah nasip ederse. Mevlutu konseptli suslemeli orta capli bir organizasyon olarak dusunuyorum. Oncesinde bi fotografci ile calisip kiziminbol bol fotosunu cektirmeyi planliyorum Rabbim nasip ederse insallah.

Off canim kiyamam.bilirim o aciyi hele uyku sirasinda insani ziplatiyor.bide hamilesin kasilip kaliyo insan. Bana doktor hala magnezyum vermedi sen kullaniyor musun

Aman senin kayinvalide dedigim dedik ha. Bi zahmet 20yillik komsularini tutup getirsin. Herkesin kendine gore esi dostu var. Oyle seyler babaanne de olur kuralinida ilk defa duydum.

Valla cok iyi dusunmussun canim. Bende simdiden hazirlamayi dusunuyorum. Lohusalik hali belli olmaz bebekle ilgileneceksin vakit bulamayabilirsin falan. Koy kenarda bulunsun

Canim sen yine de kaynana milletine cok yuz verme ama saygisizlikta yapma tabi. Ama simdiden yok ismine karisicak yok mevludune karisicak bi de israr edicek sikinti.

Peki bebisleri nasil temizliceksiniz pamuk ve suy

Bebegin cildine bagli canim benim arkadasim iyi marka die bi ton para dokup almis prima stok yapmis bebegin poposu ciger gibi pismis hep. Olmadik uygun fiyatli bi markada rahat etmis bebis
Altını temizlemek için dedin galiba Özlem demi?
Islak mendil ben düşünmüyorum açıkcası canım..Annemden görmüştüm ben o zaman lisedeyken kardeşim yeni doğduğunda temiz bir maşrapaya ılık su yapıyordu yumuşak tül gibi bir bezle de fazla bbastirmadan silip temizliyordu her defasında üşenmeden Ama hiç mi pişik olmaz bi bebek olmadiydi bizde de öyle yaparmış...Artik misafirliğe gittiğimiz yerde de ona göre malzemeleri alıp bi odada temizleriz aynı şekil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…