Yaa Esra abla oğlunu sana mi laflıyorAnlam veremediğim konu insan oğlunu karısına kötülermi
Ben de kayinvalidem kayınvalidesinin arkasından bu lafı söylediğinde duymuştum
Aynen ya manyak kadın o evinde tek kaldı biz evimizde 3 kişi olacağız Allah'ın izinini ileYaa Esra abla oğlunu sana mi laflıyor
Inşaallah abla sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin RabbimAynen ya manyak kadın o evinde tek kaldı biz evimizde 3 kişi olacağız Allah'ın izinini ile
Amin Can'ım işallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım ben kaçar iyi yordum kendimi uyuyayım Artık yarın görüşmek üzere Can'ım bebeğine ve kendine iyi bakInşaallah abla sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin Rabbim:))
Benim de uykum geldi Esra ablaAmin Can'ım işallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım ben kaçar iyi yordum kendimi uyuyayım Artık yarın görüşmek üzere Can'ım bebeğine ve kendine iyi bak
Evet alışveriş listemize birde bu eklenecek :) stok yapamamak kötü Napalım artık deneyip göreceğiz
Huggies de iyi diyolar ama bende prima diye düşünüyorum kizlar
Kizlar oglumun adini insallah Alp koyucaz soyadi Arslan sizce yanina bir isim koyimmi??? Alp Arslan suanda brn alp derim ama alp arslan diyen de olur sizce ikinci isim koumalimiyimm??
Oooo epey kaynatmissiniz nurayi sayfalar dolmus tasmis..ben de bu haftaki kontrole gitmedim hala..yarin sabah erken kalkabilirsem.gidecegim insallah
Kizlar 40 mevludunu nasil düşünüyorsunuz daha erken ama merak ettimkendi evinizde mi babaannesinde mi ? Bizimki babaannede olacak ama oraya da hemen 40 çıkınca gidemiycez çok karışık
Ay gecenlerde sag bacagima kram girdi uyurken uykuda esnemisim gerildim heme esimi uyandirdim bu ucuncu girisi krampin hepte saga griyor anlamadm kibirdatamiyorm da esim hemn hareket ettiriuo ayagimi duzeliyorr alisti oda kram grince hmn harekete geciyor
Bebeğim benim bulunduğum ilde bir tek ben varım akraba vs yokeşim ayrımcılık olmasın diye benim annemleri de söyledi sağolsun 2 yerde okutalım diye annem de kızım ne gerek var tamam kv lere gelirim ben dedi..(annem de senin evinde olsun birkaç komşu toplarız kv,ben ,teyzenler,anneannengil geliriz kalabalık olur demişti) Kv ise ben 20 yıllık komsularimi bırakıp orda burda mevlüt yapamam dedi benim evde olacak dedi.Boyle şeyler babaannede olur deyince eşim de ben de zorlamadik baktik tartışma çıkacak
Biz babaanneyle konuşmadığımız için kendi evimde yapacağım işallah hatta kızlar abarttım biraz 40 Mevlüt elbisesi bile hazır kızımın :)) sende çok karışıksa yap kendi evinde tabi yinede sen bilirsin canım
Evet abla ya gidince bi de annemlerde fazla kalamıyorum 10 günlüğüne izin alıyorsa eşim 2 gün annemgilde anca kalıyorum çok özlüyorum annemi
Ben de orda olsam en çok anneme giderimama napiym abla kötü gelin olmak istemiyorum ınan ki hiçbir saygısızlık da yapmadım ama benim bahsetmek istediğim değerle alakalı bana değer vermeyen kişiyi ben de o kadar yere göğe sığmaz hale getiremem
Kızı yokki eşim tek çocuk
Altını temizlemek için dedin galiba Özlem demi?Peki bebisleri nasil temizliceksiniz pamuk ve suy
Bebegin cildine bagli canim benim arkadasim iyi marka die bi ton para dokup almis prima stok yapmis bebegin poposu ciger gibi pismis hep. Olmadik uygun fiyatli bi markada rahat etmis bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?