ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Canım benim ne güzel Allah'in izniyle bebeğin sağlıklıca dogsun annesi yaparsınız insaallah 3 nesil bir arada Ben o dediğini yapsam kayinvalidem aynı Esra ablaninki gibi evine gittiğimde evinden kovar beni doğum için annemin yanına gideyim bakalım ne diycek dedim o an sinirle bana anayın evine meraklısın demez mi boş bulundu sonra çekindi ama düşüncesini dışa vurdu tabi kendi kızı da var bekar onla da ayni sohbeti yaptılar kızı diyor ki anne doğum yapacagim zaman senin yanındayım diye...Kizim kayinvalide yanında doğum yapacak değilsin ya heralde benim yanımda yapacan 40in çıkıp mevludunu okutmadan gondermem diyor....Ne desem bilemedim kemal sunal gibi eşoleşek diyesim geldi sadece

Evet canim altini silmek icin dedim ama yazamamisim simdi islak mendil pek kullanilmio dedigin gibi pamuklar var kullanilio evdeyken rahat kullanilir hemen ilik suyla temizleyebiliriz. Bide uni baby nin islak pamuklari var saf su pamuk herhangi bi paraben alkol parfum icernio ben bi kutuda kampanyadan aldim 14paket kirkli onuda bi denicem pisik yapmazsa pratik olur pisik yaparsa die pamul ta aldim fotolari yolluyorum

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-22-12-02-14.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 31
Evet canım kolayimi yüz vermeemekte buldum zaten

Yinede yumusak yuzlusun tatlim. Kimseyi uzmucem die kendini yipratma kimselere yaranamazsin. Sen kendi gonlunden nasil geciosa Aysima icin oyle davran birak uzulen uzulsun sonucta senin ilkin evladin herşey gonlunden gectigi gibi olsun..

Yaaa gelinler anasinin evinde yapamaz dogum ama kizlari yapar valla bu erkek analarindan korkulur kiz (Elifcim sen alinma sen tatlis kaynana olursun) Valla canim benim duruma esim sagolsun destek oldu kayinvalide yasli 2gorumcem var 2ser kizlari var okul caginda benle kim ilgilenecek Annecigim gibi. Kayinvalide bozuldu ama pek bisi diyemedi. Dogumda gelir istedigi kadar kalir. Esimi cok ozluyorum oda kacip kacip geliyo sagolsun

Kesin kovar ama ne bencillik zahmeti çeken sen doğuran sen el üstünde tutulması olan sen öncelik sana sorulup senin istediğin olması lazım. Ama nerde idare ediyoruz kıyamam sana işallah rabbim gönlüne göre verir bilirsin bu işler nasip işi :)

Saol ozlemcim bende sadece Alp koycam insallah oglusumaaa nasilsin bu arada

Off canim kiyamam.bilirim o aciyi hele uyku sirasinda insani ziplatiyor.bide hamilesin kasilip kaliyo insan. Bana doktor hala magnezyum vermedi sen kullaniyor musun
Saol cnm ya gercekten cok aci bir durumdu ben kulkaniyorum cnm bonocare diye magnezyum d vitamini fln baya bir seyi var ben 4 aydan beri kullaniyorm hayatim

Saol ozlemcim bende sadece Alp koycam insallah oglusumaaa nasilsin bu arada

Hayırlısı canım. Bende Allah nasip ederse Derin koyacağım. Şükür iyiyim. Kızım sabahtan beri çok sert hareket ediyor. Kemikleri acıtıyor bazen. Biraz da yalancı kasılmam var. Sen neler yapıyorsun canım

Ay cnm valla ben almaiyorum boyle kv leri yok kiz Allah nasip ederse ben karismam biz bilincli akilli kv oliruz bence boyle cahillikler yapmayiz ben simdiden bile kimsenin birseyi karismam ayrica kimseden de lafimi esirgemem saygisizlik yapmiyorum amam hoslanmadigim sevmedigim bir durum olursa soluyorum cekinmem kimseden llafimi esirgemem yani ben uzulceme onlar uzulsun ban aherkez diyor zaten senin dilinde hersey yani simdi bir durum beni rahatsiz ediyorsa ben onu dile getiririm yani herkez hadiini bilicek zamaninda bizde sus pus ama ole olmuyor yine beni cok severler bende onlari ama herkez yerini bilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…