Evet canım kolayimi yüz vermeemekte buldum zatenCanim sen yine de kaynana milletine cok yuz verme ama saygisizlikta yapma tabi. Ama simdiden yok ismine karisicak yok mevludune karisicak bi de israr edicek sikinti.
Canım benim ne güzel Allah'in izniyle bebeğin sağlıklıca dogsun annesi yaparsınız insaallah 3 nesil bir aradaBiz Anneanne de yapicaz nasipse. Ben isi biraktigimdan yasadigim sehir Ankara olup ayazi ve sogu ile meshur oldugundan dogum icin Annem in yani memleketim Izmir'e geldim dogum sonrasi mayis a kadar burdayiz Allah nasip ederse. Mevlutu konseptli suslemeli orta capli bir organizasyon olarak dusunuyorum. Oncesinde bi fotografci ile calisip kiziminbol bol fotosunu cektirmeyi planliyorum Rabbim nasip ederse insallah.
Altını temizlemek için dedin galiba Özlem demi?
Islak mendil ben düşünmüyorum açıkcası canım..Annemden görmüştüm ben o zaman lisedeyken kardeşim yeni doğduğunda temiz bir maşrapaya ılık su yapıyordu yumuşak tül gibi bir bezle de fazla bbastirmadan silip temizliyordu her defasında üşenmedenAma hiç mi pişik olmaz bi bebek olmadiydi bizde de öyle yaparmış...Artik misafirliğe gittiğimiz yerde de ona göre malzemeleri alıp bi odada temizleriz aynı şekil
Evet canım kolayimi yüz vermeemekte buldum zaten
Canım benim ne güzel Allah'in izniyle bebeğin sağlıklıca dogsun annesi yaparsınız insaallah 3 nesil bir aradaBen o dediğini yapsam kayinvalidem aynı Esra ablaninki gibi evine gittiğimde evinden kovar beni doğum için annemin yanına gideyim bakalım ne diycek dedim o an sinirle bana anayın evine meraklısın demez mi boş bulundu sonra çekindi ama düşüncesini dışa vurdu tabi kendi kızı da var bekar onla da ayni sohbeti yaptılar kızı diyor ki anne doğum yapacagim zaman senin yanındayım diye...Kizim kayinvalide yanında doğum yapacak değilsin ya heralde benim yanımda yapacan 40in çıkıp mevludunu okutmadan gondermem diyor....Ne desem bilemedim kemal sunal gibi eşoleşek diyesim geldi sadece
Kendi düşen ağlamaz ben elimden gelenin fazlasını yaptığım için böyle oldu yapmamak lazım geç anladım :)Tek cocugu ve tek torununa mi sirt cevirdi kayinvaliden vallahi pesss. Bide disarda ki cocukta benim icin torun dio.seni bas ustunde tutmasi gerekir.
Kesin kovar ama ne bencillik zahmeti çeken sen doğuran sen el üstünde tutulması olan sen öncelik sana sorulup senin istediğin olması lazım. Ama nerde idare ediyoruz kıyamam sana işallah rabbim gönlüne göre verir bilirsin bu işler nasip işi :)Canım benim ne güzel Allah'in izniyle bebeğin sağlıklıca dogsun annesi yaparsınız insaallah 3 nesil bir aradaBen o dediğini yapsam kayinvalidem aynı Esra ablaninki gibi evine gittiğimde evinden kovar beni doğum için annemin yanına gideyim bakalım ne diycek dedim o an sinirle bana anayın evine meraklısın demez mi boş bulundu sonra çekindi ama düşüncesini dışa vurdu tabi kendi kızı da var bekar onla da ayni sohbeti yaptılar kızı diyor ki anne doğum yapacagim zaman senin yanındayım diye...Kizim kayinvalide yanında doğum yapacak değilsin ya heralde benim yanımda yapacan 40in çıkıp mevludunu okutmadan gondermem diyor....Ne desem bilemedim kemal sunal gibi eşoleşek diyesim geldi sadece
Kendi düşen ağlamaz ben elimden gelenin fazlasını yaptığım için böyle oldu yapmamak lazım geç anladım :)
İçim kıpır kıpır oldu :) amin Can'ım cümlemizinDoğru söylüyorsun canım kendi kaybetmiş..Allah senin ve esinin huzurunu bozmasın mutlulugunuz tamamlansın Ecrin'le
Slm bende subat annesiyim insallah 14 subat
Bebislerinizin kilosube boyu ne kadar
Bu ada ben burda yeniyim dogru yere mi uaziorum bilmorum
Saol ozlemcim bende sadece Alp koycam insallah oglusumaaa nasilsin bu aradaValla canim Alp cok guzel bir isim (ismiyle yasasin insallah) soyadinizla da uyumlu. Ben tek isimden yanayim hatta Alp gibi tek heceli isimleri de seviyorum. Iki isim cocukta kafa karisikligi yaratiyor. Resmi dairelerde ve yurt disinda kullanissiz bence..
Saol cnm ya gercekten cok aci bir durumdu ben kulkaniyorum cnm bonocare diye magnezyum d vitamini fln baya bir seyi var ben 4 aydan beri kullaniyorm hayatimOff canim kiyamam.bilirim o aciyi hele uyku sirasinda insani ziplatiyor.bide hamilesin kasilip kaliyo insan. Bana doktor hala magnezyum vermedi sen kullaniyor musun
Cnm anlamadimm??? nereye ne yazdim bulamadimmm arzuucumElif nereye çıkıyor musun canım ..az önce internetim gitti bi an telefonu kapatıp açtım daha yeni geldi tam bi isim varken böyle olması yok mu deli ediyor beni
Saol ozlemcim bende sadece Alp koycam insallah oglusumaaa nasilsin bu arada
Saol cnm ya gercekten cok aci bir durumdu ben kulkaniyorum cnm bonocare diye magnezyum d vitamini fln baya bir seyi var ben 4 aydan beri kullaniyorm hayatim
Ay cnm valla ben almaiyorum boyle kv leri yok kiz Allah nasip ederse ben karismam biz bilincli akilli kv oliruz bence boyle cahillikler yapmayiz ben simdiden bile kimsenin birseyi karismam ayrica kimseden de lafimi esirgemem saygisizlik yapmiyorum amam hoslanmadigim sevmedigim bir durum olursa soluyorum cekinmem kimseden llafimi esirgemem yani ben uzulceme onlar uzulsun ban aherkez diyor zaten senin dilinde hersey yani simdi bir durum beni rahatsiz ediyorsa ben onu dile getiririm yani herkez hadiini bilicek zamaninda bizde sus pus ama ole olmuyor yine beni cok severler bende onlari ama herkez yerini bilmeliYaaa gelinler anasinin evinde yapamaz dogum ama kizlari yapar valla bu erkek analarindan korkulur kiz (Elifcim sen alinma sen tatlis kaynana olursun) Valla canim benim duruma esim sagolsun destek oldu kayinvalide yasli 2gorumcem var 2ser kizlari var okul caginda benle kim ilgilenecek Annecigim gibi. Kayinvalide bozuldu ama pek bisi diyemedi. Dogumda gelir istedigi kadar kalir. Esimi cok ozluyorum oda kacip kacip geliyo sagolsun
Hosgelsiniz bende 33+5 gunluk subat 3 dogum insallah en son gtigimde 2.200 40 cm boyuyduSlm bende subat annesiyim insallah 14 subat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?