ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Cok guzel cnm Derin de masallah ben de iyim cnm bu gece ilk defa sabah 5 kadar uyuyamadim ve 12 kalktim neyse kalkincada kustum tabi benim bazen ac kalinca sabah kusmalatim oluyor sari aci su kusuyorum midemden dolayi onun disinda tv isliyorm takiliyorum evde cnm hava cok sogukk

Geçmiş olsun canım. Evde ıhlamur varsa demle azcık rahatlatır mideni.

Kizlarrr ben geldim çok şükur bi sıkıntı yok.kilosu 2300 olmuş minik kızımın doğum pozisyonunda hala şuan için normal gorunuyo ama iki hafta yine çağırdıvalla iyi haberler duyuyorum ya coookk mutlu oluyorum. çok şükur bende güzel haberlerle atlattım.yarin kim gidiyodu tatlı bebeklerin tatlı anneleri.

Hoşgeldin canım mutlu haberlerin çok mutlu etti Prensesim kilosu çok iyi maşallah ben gidiyordum yarın ama dün gittim iptal benide 2 hafta sonra çağırdı ama benim minnak hala aynı pozisyonda

Hoşgeldin canım mutlu haberlerin çok mutlu etti Prensesim kilosu çok iyi maşallah ben gidiyordum yarın ama dün gittim iptal benide 2 hafta sonra çağırdı ama benim minnak hala aynı pozisyonda
Oyy yerim ben günahsız meleklerimiz yaaa .çok şükür cnm.senin kaçıncı haftaydi tam ve kilosu neydiii unuttun bennm karıştırdım daha dogrusu

Gözünaydın canımmm. Maşallah kızçenin kilosuna 2 hafta sonra nst ye mi giriceksin??

Valla cnm onunla ilgili bisey demedi bende sormayı unuttum gittigimde sorayim herşey normal diyince ben sevinctem heyecandan unuttum soramadim

Bazen unutuyo insan canım. Muhtemelen nst için çağırmıştır. Senin kız maşallah hep başaşağı benim ki dönüyor galiba. Farklı yerlede hıçkırıyo

Bazen unutuyo insan canım. Muhtemelen nst için çağırmıştır. Senin kız maşallah hep başaşağı benim ki dönüyor galiba. Farklı yerlede hıçkırıyo
Aslında bende dönmüştür dedim çünkü hep farkli yerlerden hickiriyo ama hala doğum pozisyonunda deyince şaşırdım belki de bize mi öyle geliyo sağ sol yön değiştirince komple döndü saniyoruZ:-?

belkide canım doğru söylüyorsun. nasip inşallah hayırlı doğumlarımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…