ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Bunlara dikkat etmemiştim hemen bakicam

Annen gibi rahat edemiyorsun kimsenin yanında canım:))

Cnm anlamadimm??? nereye ne yazdim bulamadimmm arzuucum
Kuzum akşam çıkmak için iyi geceler demiştin ya ben de o arada internetim gitti gelmek bilmedi sohbetinizi kaçırmışım sen cikmistin bile o yüzden dedim Elif nereye diye

Canım benim sabahları kalkınca bi 2-3 bardak su iç hemen birşeyler atistir

Canm cok swvindimm valla kilosu herseyi yerinde masallah kizimizin rabbim mutlulugunuzu daim kilsin gep bole guzel habeeler alin insallahhh cnm

Canm cok swvindimm valla kilosu herseyi yerinde masallah kizimizin rabbim mutlulugunuzu daim kilsin gep bole guzel habeeler alin insallahhh cnm

2300 mu annesi maşaallah size de nasil ultrasonda izledin mi biraz neler yapıyordu

Hadi bakalim hanginiz once dogurucakk:)
Burda her hafta birimiz dogurucaz ya onu düşünüyodum ya çok tatlış anneleriz minnaklarimizi görüp de anlaticaz bu sefer :))) birinin doğumu başlayınca artık digerlerimiz sabirsizlikla bekliycez:))

Ben bir çorba karistirayim ya saatin farkında değilim canlarim hepinizi öpüyorum tek tek eeee4 Esra'cım güzel haberlerin le geldin çok sevindim insaallah hayırlısıyla doğum yaptığımız günü de anlatırız burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…