Bunlara dikkat etmemiştim hemen bakicamEvet canim altini silmek icin dedim ama yazamamisimsimdi islak mendil pek kullanilmio dedigin gibi pamuklar var kullanilio evdeyken rahat kullanilir hemen ilik suyla temizleyebiliriz. Bide uni baby nin islak pamuklari var saf su pamuk herhangi bi paraben alkol parfum icernio ben bi kutuda kampanyadan aldim 14paket kirkli onuda bi denicem pisik yapmazsa pratik olur pisik yaparsa die pamul ta aldim fotolari yolluyorumEki Görüntüle 1928432
Annen gibi rahat edemiyorsun kimsenin yanında canım:))Yaaa gelinler anasinin evinde yapamaz dogum ama kizlari yapar valla bu erkek analarindan korkulur kiz (Elifcim sen alinma sen tatlis kaynana olursun) Valla canim benim duruma esim sagolsun destek oldu kayinvalide yasli 2gorumcem var 2ser kizlari var okul caginda benle kim ilgilenecek Annecigim gibi. Kayinvalide bozuldu ama pek bisi diyemedi. Dogumda gelir istedigi kadar kalir. Esimi cok ozluyorum oda kacip kacip geliyo sagolsun
14 şubat annesi hoş geldinSlm bende subat annesiyim insallah 14 subat
Özlem'cim gozlerime inanamadım aynı günü bekliyoruz ve kızlarımız aynı kiloda 32+5 izDoğru yerdesiniz
32+5 haftalık hamileyim. Görünen doğum şimdilik 10 şubat. Nasipse kızım olucak2100gr 45cm
Kuzum akşam çıkmak için iyi geceler demiştin ya ben de o arada internetim gitti gelmek bilmedi sohbetinizi kaçırmışım sen cikmistin bile o yüzden dedim Elif nereye diyeCnm anlamadimm??? nereye ne yazdim bulamadimmm arzuucum
Hadi bakalim hanginiz once dogurucakk:)Özlem'cim gozlerime inanamadım aynı günü bekliyoruz ve kızlarımız aynı kiloda 32+5 iz
Canım benim sabahları kalkınca bi 2-3 bardak su iç hemen birşeyler atistirCok guzel cnm Derin de masallah ben de iyim cnm bu gece ilk defa sabah 5 kadar uyuyamadim ve 12 kalktim neyse kalkincada kustum tabi benim bazen ac kalinca sabah kusmalatim oluyor sari aci su kusuyorum midemden dolayi onun disinda tv isliyorm takiliyorum evde cnm hava cok sogukk
Canm cok swvindimm valla kilosu herseyi yerinde masallah kizimizin rabbim mutlulugunuzu daim kilsin gep bole guzel habeeler alin insallahhh cnmKizlarrr ben geldim çok şükur bi sıkıntı yok.kilosu 2300 olmuş minik kızımın doğum pozisyonunda halaşuan için normal gorunuyo ama iki hafta yine çağırdı valla iyi haberler duyuyorum ya coookk mutlu oluyorum. çok şükur bende güzel haberlerle atlattım.yarin kim gidiyodu tatlı bebeklerin tatlı anneleri.
Canm cok swvindimm valla kilosu herseyi yerinde masallah kizimizin rabbim mutlulugunuzu daim kilsin gep bole guzel habeeler alin insallahhh cnmKizlarrr ben geldim çok şükur bi sıkıntı yok.kilosu 2300 olmuş minik kızımın doğum pozisyonunda halaşuan için normal gorunuyo ama iki hafta yine çağırdı valla iyi haberler duyuyorum ya coookk mutlu oluyorum. çok şükur bende güzel haberlerle atlattım.yarin kim gidiyodu tatlı bebeklerin tatlı anneleri.
2300 mu annesi maşaallah size deKizlarrr ben geldim çok şükur bi sıkıntı yok.kilosu 2300 olmuş minik kızımın doğum pozisyonunda halaşuan için normal gorunuyo ama iki hafta yine çağırdı valla iyi haberler duyuyorum ya coookk mutlu oluyorum. çok şükur bende güzel haberlerle atlattım.yarin kim gidiyodu tatlı bebeklerin tatlı anneleri.
Yaa çok tatlı ama bu rengi de çok güzel abla nerden aldinKızlar meleğimin 40 Mevlüt elbisesi Nasıl sizce :)
Cokk guzellll esraabla masallh kiz evlata baska oluyor yaa wn iyisini yapmissin alip aimdiden dursunnKızlar meleğimin 40 Mevlüt elbisesi Nasıl sizce :)
Burda her hafta birimiz dogurucaz ya onu düşünüyodum ya çok tatlış anneleriz minnaklarimizi görüp de anlaticaz bu sefer :))) birinin doğumu başlayınca artık digerlerimiz sabirsizlikla bekliycez:))Hadi bakalim hanginiz once dogurucakk:)
Cokk guzellll esraabla masallh kiz evlata baska oluyor yaa wn iyisini yapmissin alip aimdiden dursunnKızlar meleğimin 40 Mevlüt elbisesi Nasıl sizce :)
Kalkip arada yeswm kusmuyorumda da hic yemiyince kusuyorum kendimi biliyorum ben hep bole oluyor neyse o kadar da rahatsiz olmuyorum amaaCanım benim sabahları kalkınca bi 2-3 bardak su iç hemen birşeyler atistir
Allah razı olsun hepimiz inşallah güzel haberlerle yavrularimizi kucagimiza alalim cnm.Canm cok swvindimm valla kilosu herseyi yerinde masallah kizimizin rabbim mutlulugunuzu daim kilsin gep bole guzel habeeler alin insallahhh cnm
Aminn cnm insallahh aminnnnAllah razı olsun hepimiz inşallah güzel haberlerle yavrularimizi kucagimiza alalim cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?