Evet cnm 2300 olmuş çok şükur2300 mu annesi maşaallah size denasil ultrasonda izledin mi biraz neler yapıyordu
Bir kişi doğurunca artık devamı gelcek kızlar grubumuzdaBurda her hafta birimiz dogurucaz ya onu düşünüyodum ya çok tatlış anneleriz minnaklarimizi görüp de anlaticaz bu sefer :))) birinin doğumu başlayınca artık digerlerimiz sabirsizlikla bekliycez:))
İnşallah kuzumm aminnn . kolay gelsin sana:-*Ben bir çorba karistirayim ya saatin farkında değilim canlarim hepinizi öpüyorum tek tekeeee4 Esra'cım güzel haberlerin le geldin çok sevindim insaallah hayırlısıyla doğum yaptığımız günü de anlatırız burda
Abooew kim niye kavga ediyo kizz çıkma Allah korusunEyvah kizlar apartmanda büyük bir kavga var kadın erkek sesleri geliyor
Bunlara dikkat etmemiştim hemen bakicam
Ayy çok tatlı bunlar kizz bundan sende yaparsın aslinda ben internetten izleyerek kızima bere panco atkı patik yaptım şimdide battaniye yapmaya çalışıyorumEki Görüntüle 1928535 Eki Görüntüle 1928537 kizlar anneme bunu ordutcem dogumca bole resim cektirmek istiyorum evde cekicem insallahhh nasil
Annen gibi rahat edemiyorsun kimsenin yanında canım:))
Özlem'cim gozlerime inanamadım aynı günü bekliyoruz ve kızlarımız aynı kiloda 32+5 iz
Burda her hafta birimiz dogurucaz ya onu düşünüyodum ya çok tatlış anneleriz minnaklarimizi görüp de anlaticaz bu sefer :))) birinin doğumu başlayınca artık digerlerimiz sabirsizlikla bekliycez:))
Artik yeri daraldığı icin büyüdü ya daha şiddetli hissedebilirmissin doktor öyle diyoEvet canim ayni gidiyoruz. Yaa bisi sorcam senin kizin hareketleri sert mi bugun bugun kipirdadikca butun kemikleri canimi yakio yoksa benim derimmi gergin hassaslasti. Kolu bacagi acitiyor yahu
Eki Görüntüle 1928535 Eki Görüntüle 1928537 kizlar anneme bunu ordutcem dogumca bole resim cektirmek istiyorum evde cekicem insallahhh nasil
Ayy çok tatlı bunlar kizz bundan sende yaparsın aslinda ben internetten izleyerek kızima bere panco atkı patik yaptım şimdide battaniye yapmaya çalışıyorumbecerebilirsem tabi
Artik yeri daraldığı icin büyüdü ya daha şiddetli hissedebilirmissin doktor öyle diyo
Tesekkur ederim canım valla patik izleyerek yaptım sonra kaptırdım kendimi izleye izleye yapıyorum biseylerBaya becerikliymissin canim ben hic anlamiyorum
Tesekkur ederim canım valla patik izleyerek yaptım sonra kaptırdım kendimi izleye izleye yapıyorum biseyler
Oyy maşallah ona güçlenmiş artik annesiMuhtemelen ama inan hareket ettikce yerimden zipladim bugün
Oyy maşallah ona güçlenmiş artik annesi
Kizz ben yapamam ki anlamiyirum ustunde dursam yaaprimda yapan varya annem yapar bi avuc zzaten olsun o yapsin insallah sen hamaratsin masaalahh bak size ordugum iki birsey var ismek kursuna gittim yarim donem hamile olmadan bir sene once sinra yarida biraktim kursu sikildmmmAyy çok tatlı bunlar kizz bundan sende yaparsın aslinda ben internetten izleyerek kızima bere panco atkı patik yaptım şimdide battaniye yapmaya çalışıyorumbecerebilirsem tabi
Benmkide suann kudurduuuMasallah canim. Sizinkiler ne alemde? Bu kadar sert hareketleri oluyor mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?