Çok tatlı bunlar bendemi anneme yaptırsamEki Görüntüle 1928535 Eki Görüntüle 1928537 kizlar anneme bunu ordutcem dogumca bole resim cektirmek istiyorum evde cekicem insallahhh nasil
Canm benimkide bu aralar baya dışardan gorunuyo yürür gibi hareket ediyoMasallah canim. Sizinkiler ne alemde? Bu kadar sert hareketleri oluyor mu??
Eki Görüntüle 1928554 bunlari ben ormustum sadece bundan ibadett tabii sevemiyorum orguyu yaaa bunlarida zorla ordum ozamnlar ortak renk olsun dedim birgun hamile kalinca giydiririm dedim
Beceriklisin maşallah ben atkı bere harici elimden gelmiyor beceri yok anneme çekmedim :)Eki Görüntüle 1928554 bunlari ben ormustum sadece bundan ibadett tabii sevemiyorum orguyu yaaa bunlarida zorla ordum ozamnlar ortak renk olsun dedim birgun hamile kalinca giydiririm dedim
Yaptir abla ya zaten ufak oluyor bir avuc bak bide su var kiz icinÇok tatlı bunlar bendemi anneme yaptırsam
Tesekkurler cnm saolasinnnEline saglık cok tatlış. el emeği göz nuru. ben patik dahi öremiorum
Bunları da ben yaptım kızlar
Bunları da ben yaptım kızlar
Ooooo masallahh kizzz baya becerikliymisss super olmusss yaaaaaBunları da ben yaptım kızlar
Sagol cnmçok tatlıslar
Ooooo masallahh kizzz baya becerikliymisss super olmusss yaaaaa
Cok güzelmiş cnm bunlarda komşu teyzenin ellerine sağlıkBende ozendim komsu teyzelerin orduklerini yollayim bari
C
Cok güzelmiş cnm bunlarda komşu teyzenin ellerine sağlıkyelege bayildimmm
Bende ozendim komsu teyzelerin orduklerini yollayim bari
Benim komşu teyze de yapmış ama doğumdan sonra vercekmisSagolsunlar cok tatlis seyler yapiolar. Bi tane de ekru yelek yapio komsu teyzemin biri onu da getirsin yuklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?