Çok şirin Elif'cim nerden aklına geldi yaa maşaallah bebisler de çok tatliymis:)) fotoğraf için güzel olur tabi :))))Eki Görüntüle 1928535 Eki Görüntüle 1928537 kizlar anneme bunu ordutcem dogumca bole resim cektirmek istiyorum evde cekicem insallahhh nasil
Ben kullanmadim da canım biliyirum bunu bir zararı olmuyor burda da yaziyior doktorlar :)) içine sinmediyse prospektusunu da oku istersen :)) bende de hafif enfeksiyon çıkmış eşim bugün doktora sonucu göstermeye gitmişti 10 gün sonra tekrar gelsin demisKızlar bisey sorcam doktor idrar yolu enfeksiyonu için gyno-lomexin diye bi fitil verdi içinde 2 tane var.kullanan var mi. Sordum sakıncası olur mu bebeğe diye ama yok olmaz dedi kullanmazsan olur dedi.bide size sorayim dedim canlarrr
Yaa yerim tontişi bi de utangaç mi olacakEvet cnm 2300 olmuş çok şükuryavrusum balık gibi ne yapsın kiyamam ya benimki utangaç elleriyle yüzünü kapatiyo annesine bile gostermiyo
Çıkmadım ama anladığım kadarıyla borç meselesi ve küfürler havada uçuyorduAbooew kim niye kavga ediyo kizz çıkma Allah korusun
Normal dedi doktor enfeksiyon çok sık oluyo gebelikte dedi.bunu kullan dedi.prospektusunu okudum doktorunuza sormadan kullanmayın diyo her ilacta olduğu gibiBen kullanmadim da canım biliyirum bunu bir zararı olmuyor burda da yaziyior doktorlar :)) içine sinmediyse prospektusunu da oku istersen :)) bende de hafif enfeksiyon çıkmış eşim bugün doktora sonucu göstermeye gitmişti 10 gün sonra tekrar gelsin demis
Evet teyzesi utangaç olcak heraldeYaa yerim tontişi bi de utangaç mi olacak
Elif'cim sadece bundan ibaret miEki Görüntüle 1928554 bunlari ben ormustum sadece bundan ibadett tabii sevemiyorum orguyu yaaa bunlarida zorla ordum ozamnlar ortak renk olsun dedim birgun hamile kalinca giydiririm dedim
Pislik adam ya kadından niye istiyo çocuğa da yazık valla.erkek erkeğe halledin sorununuzu demi yaniÇıkmadım ama anladığım kadarıyla borç meselesi ve küfürler havada uçuyorduönce karı koca kavgası sandım..Adam yabancı gelmiş kadının kapısına dayanmış o kocan olacak .....ya soyle evine haciz getirtirim filan diyor yanında çocuk ağlayıp duruyordu kadına gücü yetti
Normal dedi doktor enfeksiyon çok sık oluyo gebelikte dedi.bunu kullan dedi.prospektusunu okudum doktorunuza sormadan kullanmayın diyo her ilacta olduğu gibidoktora sordum kullan dedi
Saol cnm ya bebeklerle ilgili video izlerken bi kadin evinde hazirlamis cekim yapiuodu tek basina bide videoaunu izleyinde dedimkiii benim de bunu yapmam lazim hatira kalsin diyeÇok şirin Elif'cim nerden aklına geldi yaa maşaallah bebisler de çok tatliymis:)) fotoğraf için güzel olur tabi :))))
Annesi merak etsin diye annesine naz yapıyor küçük hanımEvet teyzesi utangaç olcak heralde
Kızlar bisey sorcam doktor idrar yolu enfeksiyonu için gyno-lomexin diye bi fitil verdi içinde 2 tane var.kullanan var mi. Sordum sakıncası olur mu bebeğe diye ama yok olmaz dedi kullanmazsan olur dedi.bide size sorayim dedim canlarrr
En son zaten yönetici geldi o da zaten 60 yaşlarında bir amca utanmıyor musun su yaptigindan polis cagircam deyince gittiPislik adam ya kadından niye istiyo çocuğa da yazık valla.erkek erkeğe halledin sorununuzu demi yani
Canim adini hatirlamiyorum ama bende iki kutu kullandim ama bundaymuydi yoksa farkli markami bilemiyorum ama hamileligim 4 ayinda kulandim cok iyi geldi sana demiatim ya bide krem vardi ikisini kullandim gecmisti cnmKızlar bisey sorcam doktor idrar yolu enfeksiyonu için gyno-lomexin diye bi fitil verdi içinde 2 tane var.kullanan var mi. Sordum sakıncası olur mu bebeğe diye ama yok olmaz dedi kullanmazsan olur dedi.bide size sorayim dedim canlarrr
Bebek ne kadarlikken resim çekiyorlar böyle ben de istiyorum ya çok beğeniyorum:))Saol cnm ya bebeklerle ilgili video izlerken bi kadin evinde hazirlamis cekim yapiuodu tek basina bide videoaunu izleyinde dedimkiii benim de bunu yapmam lazim hatira kalsin diye
Kizlar ellerinize sağlık hafta sonu hemen 2 yumak ip alıp birşeyler yapıcam gaza geldim
Yeni dogdugunda cnm bide anne karnindan cikinca bacaklarini kiriyor ya gotunu dikip uyuyor ben odayi sicacik yapip yapmayi dusunuyorumm oglusuma babasi sen hazirla brn cekerim dediBebek ne kadarlikken resim çekiyorlar böyle ben de istiyorum ya çok beğeniyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?