ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Kızlar bisey sorcam doktor idrar yolu enfeksiyonu için gyno-lomexin diye bi fitil verdi içinde 2 tane var.kullanan var mi. Sordum sakıncası olur mu bebeğe diye ama yok olmaz dedi kullanmazsan olur dedi.bide size sorayim dedim canlarrr

Ben kullanmadim da canım biliyirum bunu bir zararı olmuyor burda da yaziyior doktorlar :)) içine sinmediyse prospektusunu da oku istersen :)) bende de hafif enfeksiyon çıkmış eşim bugün doktora sonucu göstermeye gitmişti 10 gün sonra tekrar gelsin demis

Abooew kim niye kavga ediyo kizz çıkma Allah korusun
Çıkmadım ama anladığım kadarıyla borç meselesi ve küfürler havada uçuyordu önce karı koca kavgası sandım..Adam yabancı gelmiş kadının kapısına dayanmış o kocan olacak .....ya soyle evine haciz getirtirim filan diyor yanında çocuk ağlayıp duruyordu kadına gücü yetti

Normal dedi doktor enfeksiyon çok sık oluyo gebelikte dedi.bunu kullan dedi.prospektusunu okudum doktorunuza sormadan kullanmayın diyo her ilacta olduğu gibi doktora sordum kullan dedi

Eki Görüntüle 1928554 bunlari ben ormustum sadece bundan ibadett tabii sevemiyorum orguyu yaaa bunlarida zorla ordum ozamnlar ortak renk olsun dedim birgun hamile kalinca giydiririm dedim
Elif'cim sadece bundan ibaret mi ben o kadar da yapamadım çünkü hirka yelek nasil yapılır bilemiyorum

Pislik adam ya kadından niye istiyo çocuğa da yazık valla.erkek erkeğe halledin sorununuzu demi yani

Normal dedi doktor enfeksiyon çok sık oluyo gebelikte dedi.bunu kullan dedi.prospektusunu okudum doktorunuza sormadan kullanmayın diyo her ilacta olduğu gibi doktora sordum kullan dedi
Sen bilirsin ama kullan istersen canım çünkü ağır bir ilaç olsa doktorlar çok sık yazmaz heralde burda da gördüm kullananları:))

Çok şirin Elif'cim nerden aklına geldi yaa maşaallah bebisler de çok tatliymis:)) fotoğraf için güzel olur tabi :))))
Saol cnm ya bebeklerle ilgili video izlerken bi kadin evinde hazirlamis cekim yapiuodu tek basina bide videoaunu izleyinde dedimkiii benim de bunu yapmam lazim hatira kalsin diye

Canım ben kullanmadım. Ama doktorun sana ve bebişine zarar vericek bi ilaç vermez. Ve dediği gibi idrar yolu enfeksiyonu bebişin için daha zor çünkü idrar yolu iltihapları erken doğuma sebebiyet veriyor. İlacını al ve bol bol su iç. Su iltihabı ödemi söker ilaçla birlikte..

Pislik adam ya kadından niye istiyo çocuğa da yazık valla.erkek erkeğe halledin sorununuzu demi yani
En son zaten yönetici geldi o da zaten 60 yaşlarında bir amca utanmıyor musun su yaptigindan polis cagircam deyince gitti

Canim adini hatirlamiyorum ama bende iki kutu kullandim ama bundaymuydi yoksa farkli markami bilemiyorum ama hamileligim 4 ayinda kulandim cok iyi geldi sana demiatim ya bide krem vardi ikisini kullandim gecmisti cnm

Saol cnm ya bebeklerle ilgili video izlerken bi kadin evinde hazirlamis cekim yapiuodu tek basina bide videoaunu izleyinde dedimkiii benim de bunu yapmam lazim hatira kalsin diye
Bebek ne kadarlikken resim çekiyorlar böyle ben de istiyorum ya çok beğeniyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…