Komşu teyzelerBende ozendim komsu teyzelerin orduklerini yollayim bari
EliifffYeni dogdugunda cnm bide anne karnindan cikinca bacaklarini kiriyor ya gotunu dikip uyuyor ben odayi sicacik yapip yapmayi dusunuyorumm oglusuma babasi sen hazirla brn cekerim dedi
Ozaman ne guzel cnm bizim yok telefinlarla cekeriz artik ama nasil video cok guzel dimiiEliifffne güzel anlattın canım evet kendimiz de çekebiliriz profesyonel bizde de var
İçinde 2 tane fitil var cnm bide gyno lomexin krem verdi kaşıntı olursa sur dedi kaşıntı yok ama akıntı var.nasil biseydi yuvarlak bi ilacmiydi uzun mu cnmCanim adini hatirlamiyorum ama bende iki kutu kullandim ama bundaymuydi yoksa farkli markami bilemiyorum ama hamileligim 4 ayinda kulandim cok iyi geldi sana demiatim ya bide krem vardi ikisini kullandim gecmisti cnm
Izledim canım eşime de izlettimbak canm burdan nasil heveslendigimi anlarsinizzz
Evet yaa çok hosuma gitti canım böyle yap mutlaka güzel fikirler var baktıkça birşeyler çıkıyor:)Ozaman ne guzel cnm bizim yok telefinlarla cekeriz artik ama nasil video cok guzel dimii
Uzundu cnm bnm bide xl diye bir fitildi korkmustummm hattaİçinde 2 tane fitil var cnm bide gyno lomexin krem verdi kaşıntı olursa sur dedi kaşıntı yok ama akıntı var.nasil biseydi yuvarlak bi ilacmiydi uzun mu cnm
Kazak çok hoş canım aynısından babasına da örseydi takım giyerlerdiEki Görüntüle 1928641 bunlarida kv yapmis dahada oruyor patik yelek sapka ben model gosteriyom rengini soluyorum o oruyor saolsun
Evet canm mantikli ama bizimki giymez ole kazak bide simdi ben karisamam okadar buyuk birsey ormekte zor yaa bunlari bile orerken bazen gozleri agriyor diyom zorlama olsun diyoKazak çok hoş canım aynısından babasına da örseydi takım giyerlerdi
Masallah valla bizimkilerde ole olcak insallah bizde cok guzel duygularIzledim canım eşime de izlettimdizlerini ne güzel de bukmus yatıyor maşallah:))
Evt canm karnimizda yer darligndan hep bole iki buklup doguncada 1 ay fln bu pozisyindan cikmiyorlarAyyy çok tatlı buuu ya bayıldım ne güzel uyuyo melek yaa .karşımızda da iki büklüm olup uyuyolardir demi ya
Oyy kiyamam yavrumaaaEvt canm karnimizda yer darligndan hep bole iki buklup doguncada 1 ay fln bu pozisyindan cikmiyorlar
Mini mini minnoslarEvt canm karnimizda yer darligndan hep bole iki buklup doguncada 1 ay fln bu pozisyindan cikmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?