ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Ya bana cok ates basiyor bidw kalbim fazla cok carpiyor kemiklerim agriyo bazen doymuyorumm halsizlesiyorummm napcam blmiyom gece olunca bole oluyor gunduz sikinti yok ta

Ya bana cok ates basiyor bidw kalbim fazla cok carpiyor kemiklerim agriyo bazen doymuyorumm halsizlesiyorummm napcam blmiyom gece olunca bole oluyor gunduz sikinti yok ta
Yoruyorsan kendini birde sürekli atıştırmak lazım kan şekerin de düşebilir ben hep uyuyorum uykuya doyamıyoruz kızımla :)

Simdi kizlar bn en son 8 aralikta gittim doktor beni ay sonu gel dedi yani ben hep esimin iznine geyiriyorum persembe gunu izni ay sonu 29 PERSEMBE mi gidim yoksa 5 Ocaktami bn dedim 5 ocakta gidim ama simdide bekliyemem heycanlanirim diyom bide son aya giriyorm gidim ay sonu diyorm

Bence ay sonu git yılbaşını bekleme canım zaten son ay 2 hafta da 1 çağırabilir tam emin değilimm

Bekleme zaten son aya giriyorsun çektir hem sancına bakarlar 1 hafta daha beklesen olur ama için rahat edermi benim etmez mesela
Bnm de gidim dayanamiyom zatenn meraktann gidince konturele son 4 haftamm kalacakk inanamiyorummmm yaa insallah hayrlisi olsun icimde erkeen dogucak gibi bir his yok sukurler olsun ama ben en iyisi ay sonu gidim evett bendeki akla bak ocakta gdcm cok fenayimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…