Tavşanlı olan güzelmiş canımKizlarrr sizin icin arastirdim baktim buldum melekleriniz icinnnEki Görüntüle 1928651 Eki Görüntüle 1928652
Hepsi melekk hepsii birbirindenn guzelllerrTavşanlı olan güzelmiş canım
Saol cnm gorusurxx bnde meyve hazrliyip yicemmKizlar ben çıkıyorum iyi sohbetler size
Yoruyorsan kendini birde sürekli atıştırmak lazım kan şekerin de düşebilir ben hep uyuyorum uykuya doyamıyoruz kızımla :)Ya bana cok ates basiyor bidw kalbim fazla cok carpiyor kemiklerim agriyo bazen doymuyorumm halsizlesiyorummm napcam blmiyom gece olunca bole oluyor gunduz sikinti yok ta
Esra abla atistiriyorm ama bnde ama bu aralar agirlsiyorm ondan herhalde neyse napalim bunada silukur diyelimm ne guzel uyu abla bol bolYoruyorsan kendini birde sürekli atıştırmak lazım kan şekerin de düşebilir ben hep uyuyorum uykuya doyamıyoruz kızımla :)
Kolay değil içimizdeki büyüdükçe ağırlaşıyoruz :)şükür ederiyoruz sürekli burda bazı konuları okuyunca heledeEsra abla atistiriyorm ama bnde ama bu aralar agirlsiyorm ondan herhalde neyse napalim bunada silukur diyelimm ne guzel uyu abla bol bol
Amin canım 1 ay daha sıkacağız kendimizi Allah'ın izni ile :)Kizlar valla bende bu aralar baya agir hissediyorum kendimi. Yatakta donmek zor oturdugun yerden kalkmak zor yurumek zor uyumak zor Allah hepimizin yardimcisi olsun
Ozlem cok iyi anliyirm cnm valla aynilarini bnde yasiyirmm sabirrrKizlar valla bende bu aralar baya agir hissediyorum kendimi. Yatakta donmek zor oturdugun yerden kalkmak zor yurumek zor uyumak zor Allah hepimizin yardimcisi olsun
Bence ay sonu git yılbaşını bekleme canım zaten son ay 2 hafta da 1 çağırabilir tam emin değilimmSimdi kizlar bn en son 8 aralikta gittim doktor beni ay sonu gel dedi yani ben hep esimin iznine geyiriyorum persembe gunu izni ay sonu 29 PERSEMBE mi gidim yoksa 5 Ocaktami bn dedim 5 ocakta gidim ama simdide bekliyemem heycanlanirim diyom bide son aya giriyorm gidim ay sonu diyorm
Bekleme zaten son aya giriyorsun çektir hem sancına bakarlar 1 hafta daha beklesen olur ama için rahat edermi benim etmez meselaBide bana geldgnde nst cktr ole gel dedi once nst mi cktirip kontrole ole girerim dyorum ayin basini bklemiyim dimii
Bnm de gidim dayanamiyom zatenn meraktann gidince konturele son 4 haftamm kalacakk inanamiyorummmm yaa insallah hayrlisi olsun icimde erkeen dogucak gibi bir his yok sukurler olsun ama ben en iyisi ay sonu gidim evett bendeki akla bak ocakta gdcm cok fenayimmBekleme zaten son aya giriyorsun çektir hem sancına bakarlar 1 hafta daha beklesen olur ama için rahat edermi benim etmez mesela
Haftaya perşembe senden haber bekliyor olacağız ozaman git aklında kalır benim randevu yarındı ama ben erken davrandım Ağrı'm oluncaBenn insallahh bu ayin 29 da gidiyorummmmmmm
Iyikide abla ozamn haftaya bn gidiyorummmm insallhh ayin 26 biri gidicekti unuttum ammaHaftaya perşembe senden haber bekliyor olacağız ozaman git aklında kalır benim randevu yarındı ama ben erken davrandım Ağrı'm oluncaiyikide gitmişim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?