Evet 26 nst ye girecek bir arkadaş var unuttum ama şimdiIyikide abla ozamn haftaya bn gidiyorummmm insallhh ayin 26 biri gidicekti unuttum amma
Bnde unuttummEvet 26 nst ye girecek bir arkadaş var unuttum ama şimdi
Buldum ismi ya elif ya arzu karıştıyorda olabilirim :)Ben 26 Aralik pazartesi gidiyorum canim. Ilk nst deneyimim olcak heycan dorukta. 2hafta da bir cagircakmis doktorum..
Bilemedinn ablaa ozlemm ooo :)Buldum ismi ya elif ya arzu karıştıyorda olabilirim :)
Oy maşallah bebeğine 3100 gr :) dr endişenmediyse vardır bildiği sen kendine dikkat et ihmal etme randevularını işallah sağlıkla kucağına alırsın hemen hemen birkaçımız ocakta doğumu var :)Iyi geceler kizlar...bugun sabah erkenden kalkip doktora gitmeyi basardim..hic doktorun.yanina ugramadan dogrudan.nstye gittim once cunku daha once doktor.oyle yap demisti..nst sonucunlabama gel diye neyse ben sirami beklerken doguma girmek uzere olan nir gebe geldi ki doktor bem.nstdeyken onu sezeryana almis..cikinca epey beklemek zorunda kaldim..neyse doktor geldi ve ultrasona gectik..n
Bem en.son 1 aralikta gitmistim 32 haftalik calisabilir raporu almistim..22 aralik aradan 3 hafta gecmis amaaaa benim sipa 5 jafta büyümüş 37 haftalik cikmasin mi degerler..,arrik haftada nir geleceksin carsamba gel 37. Hafta calisamaz raporunu verelim dedi...ama bu hizli buyume onu hic endiselendirmedi normal olabilir dedi..kan sekerim sinirda ..acaba ondan mi.oldu??
3.100 gr olmus resmen dana ve boyu da 49 cm kadar varmis hatta muhtemel 15 ocaga cekti benim dogum tarihini..ama sezeryana.gun vermedi tabii daha sik takip edecek sadece...bana dusen daha falza dikkat etmek cok hareket az kg alimi ile son haftalari tamamlayabilmek ..,,,
Bilemedinn ablaa ozlemm ooo :)
Masallah ne kadar guzel az kalmiss cok sevindimm yaa kilosuda iyii doktor sikinti gormediyse sorun yok insallh hamilelikte sekeri olanlarin cocuklarin kilosu biraz fazla oolabliyomus bnmkide biraz ole emsallarimla ama bnm seker yuklemesi biraz fazla cikti cok deil sonra kan sekerime bakti duzgun ciktii bn yurudum beklerken ondan herhalde yuksek cikti olsun ya bunlar gecer sagg saglim dogarlar innsallhh evlatlarmizIyi geceler kizlar...bugun sabah erkenden kalkip doktora gitmeyi basardim..hic doktorun.yanina ugramadan dogrudan.nstye gittim once cunku daha once doktor.oyle yap demisti..nst sonucunlabama gel diye neyse ben sirami beklerken doguma girmek uzere olan nir gebe geldi ki doktor bem.nstdeyken onu sezeryana almis..cikinca epey beklemek zorunda kaldim..neyse doktor geldi ve ultrasona gectik..n
Bem en.son 1 aralikta gitmistim 32 haftalik calisabilir raporu almistim..22 aralik aradan 3 hafta gecmis amaaaa benim sipa 5 jafta büyümüş 37 haftalik cikmasin mi degerler..,arrik haftada nir geleceksin carsamba gel 37. Hafta calisamaz raporunu verelim dedi...ama bu hizli buyume onu hic endiselendirmedi normal olabilir dedi..kan sekerim sinirda ..acaba ondan mi.oldu??
3.100 gr olmus resmen dana ve boyu da 49 cm kadar varmis hatta muhtemel 15 ocaga cekti benim dogum tarihini..ama sezeryana.gun vermedi tabii daha sik takip edecek sadece...bana dusen daha falza dikkat etmek cok hareket az kg alimi ile son haftalari tamamlayabilmek ..,,,
Esra gitti masallh hersey yolundaymis onunda sukurler olsun herkzden guzel hbr geliyorr hep boyle devam ederizBugun dooktora gidecek diger arkadas yazdi mi sayfalar arasinda kayboldum.bulamadim.onun nasil gecmis
Esranin bu ngihan ablaKizlarrr ben geldim çok şükur bi sıkıntı yok.kilosu 2300 olmuş minik kızımın doğum pozisyonunda halaşuan için normal gorunuyo ama iki hafta yine çağırdı valla iyi haberler duyuyorum ya coookk mutlu oluyorum. çok şükur bende güzel haberlerle atlattım.yarin kim gidiyodu tatlı bebeklerin tatlı anneleri.
Ay abla haklisin ya 37 aynen iki hafta sonra insallah aramizda bebisimizin herseyini hazrla abla kafan rahat olsun rabbim hayrlisiyla dogurmani nasip.etsin insallah seninde hepimizinde ilk once senin gozukuyor abimiz biraz kiskancak brlli ama olsun aliair onu gorunce :)Sagolasi canim sem kendini.rahat hissedeceksen avla da diyebilirsin.sorum degil...bugün değişik duygular yasadim birden 37 hafta lafini duyunca yumurtasi kapiya dayanmis tavuk gibi hissettim..bu hafta o canta hazirlanacak size doz kizlar cantaua konacakalri yikayip utuleyecegim..ve buyuk abinin.dolapta kucugun esyalarina bir bolum acacagim besigi kurmaya erken ama di mi yoksa abimiz orda yatmak.isteyebilir.,,9 yasinda olmasina.ragmen emzik ve.biberonu deneyip test etti kendisi..
Artık son aydayiz canım sıkıntılar iyice de çoğaldı hayırlısıyla bi doğum yapsaydik:))Ya bana cok ates basiyor bidw kalbim fazla cok carpiyor kemiklerim agriyo bazen doymuyorumm halsizlesiyorummm napcam blmiyom gece olunca bole oluyor gunduz sikinti yok ta
Amin canım :)Kizlar valla bende bu aralar baya agir hissediyorum kendimi. Yatakta donmek zor oturdugun yerden kalkmak zor yurumek zor uyumak zor Allah hepimizin yardimcisi olsun
:)))Sagolasi canim sem kendini.rahat hissedeceksen avla da diyebilirsin.sorum degil...bugün değişik duygular yasadim birden 37 hafta lafini duyunca yumurtasi kapiya dayanmis tavuk gibi hissettim..bu hafta o canta hazirlanacak size doz kizlar cantaua konacakalri yikayip utuleyecegim..ve buyuk abinin.dolapta kucugun esyalarina bir bolum acacagim besigi kurmaya erken ama di mi yoksa abimiz orda yatmak.isteyebilir.,,9 yasinda olmasina.ragmen emzik ve.biberonu deneyip test etti kendisi..
Her hastanenin ücreti farklıdır sen özelimi devletemi gidiyorsunHanimlar doktor hastane dogum ucretleri ile ilgili konu basligi acildimi neolur yardimci olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?