Hiç dikkat etmedim öyle bir konu başlığı var miHanimlar doktor hastane dogum ucretleri ile ilgili konu basligi acildimi neolur yardimci olurmusunuz
Allah vicdan versin abla doğurup da çöpe birakanlara birisi de arabanin lastiğinin arkasına bırakmıştı ezilmesi için heralde.....Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese de hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsinHayat okadar garip ki bat Sayan'lar 5veya 10 yıl Özlem çekenler yada doğurup cami avlusuna çöpe içim tuhaf oluyor okuyunca
Amin canım fazla bakamıyorum o tarz haberlere içim kaldırmıyorAllah vicdan versin abla doğurup da çöpe birakanlara birisi de arabanin lastiğinin arkasına bırakmıştı ezilmesi için heralde.....Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese de hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin
Canım ay sonu git bi öğren sen Alp bey neler yapmış kac kilo almış annesi bundan sonra da kısa aralıklarla çağırır zaten artık:))Simdi kizlar bn en son 8 aralikta gittim doktor beni ay sonu gel dedi yani ben hep esimin iznine geyiriyorum persembe gunu izni ay sonu 29 PERSEMBE mi gidim yoksa 5 Ocaktami bn dedim 5 ocakta gidim ama simdide bekliyemem heycanlanirim diyom bide son aya giriyorm gidim ay sonu diyorm
Bazen açılıyor ama her hastanenin muhasebe bölümü var ben özele gidiyorum yılbaşı öncesi fiyat aldık ama değişecekmiş biraz oynar dediHiç dikkat etmedim öyle bir konu başlığı var mi
Nagihan abla dikkat et ne güzel yaa 37 haftalık deyince bir heveslendim benim doğum tarihi 11 şubat ama sağdan soldan hep kiz çocuk olduğu icin 2 hafta yi sayma diyorlarIyi geceler kizlar...bugun sabah erkenden kalkip doktora gitmeyi basardim..hic doktorun.yanina ugramadan dogrudan.nstye gittim once cunku daha once doktor.oyle yap demisti..nst sonucunlabama gel diye neyse ben sirami beklerken doguma girmek uzere olan nir gebe geldi ki doktor bem.nstdeyken onu sezeryana almis..cikinca epey beklemek zorunda kaldim..neyse doktor geldi ve ultrasona gectik..n
Bem en.son 1 aralikta gitmistim 32 haftalik calisabilir raporu almistim..22 aralik aradan 3 hafta gecmis amaaaa benim sipa 5 jafta büyümüş 37 haftalik cikmasin mi degerler..,arrik haftada nir geleceksin carsamba gel 37. Hafta calisamaz raporunu verelim dedi...ama bu hizli buyume onu hic endiselendirmedi normal olabilir dedi..kan sekerim sinirda ..acaba ondan mi.oldu??
3.100 gr olmus resmen dana ve boyu da 49 cm kadar varmis hatta muhtemel 15 ocaga cekti benim dogum tarihini..ama sezeryana.gun vermedi tabii daha sik takip edecek sadece...bana dusen daha falza dikkat etmek cok hareket az kg alimi ile son haftalari tamamlayabilmek ..,,,
Ben değilim ablaBuldum ismi ya elif ya arzu karıştıyorda olabilirim :)
Sen ne ara gittin Elif maşaallah ne güzel kilosu ben yorumları geriden takip ettiğim için sonradan görüyorum fransız yaklaşıyorum hepKizlarrr ben geldim çok şükur bi sıkıntı yok.kilosu 2300 olmuş minik kızımın doğum pozisyonunda halaşuan için normal gorunuyo ama iki hafta yine çağırdı valla iyi haberler duyuyorum ya coookk mutlu oluyorum. çok şükur bende güzel haberlerle atlattım.yarin kim gidiyodu tatlı bebeklerin tatlı anneleri.
Tabiki de gene fransız kaldımSen ne ara gittin Elif maşaallah ne güzel kilosu ben yorumları geriden takip ettiğim için sonradan görüyorum fransız yaklaşıyorum hepinşallah değişmez daha canım doğum pozisyonu
Kiz ben gitmedimm nagihan abla esraninkini merak etmis attim bende gorememiateSen ne ara gittin Elif maşaallah ne güzel kilosu ben yorumları geriden takip ettiğim için sonradan görüyorum fransız yaklaşıyorum hepinşallah değişmez daha canım doğum pozisyonu
Tamam bebeğim yeni şeyaptım onu anladımKiz ben gitmedimm nagihan abla esraninkini merak etmis attim bende gorememiate
Canim ben ataligin 8 de gitigimde 2.200 du en sin ardan iki hafta gecti bakalim gidince kac kilo olmussTabiki de gene fransız kaldımEsra'nin yorumunu paylasmisin canım kusura bakma
Masaallah kuzum ogluşuna 2500ü bulmuşturCanim ben ataligin 8 de gitigimde 2.200 du en sin ardan iki hafta gecti bakalim gidince kac kilo olmuss
Gidicem canm rabbim nasip ederse bu ay sonu gidicem insallaj bakalim brklemicemCanım ay sonu git bi öğren sen Alp bey neler yapmış kac kilo almış annesi bundan sonra da kısa aralıklarla çağırır zaten artık:))
Canim suan tam 34 hafta ama ben ayrintili ultrosna girdigimde 4 gun ileri solemisti herkez detayli ultrosyanin dedigi dogrudur fln dedi ole olursada 34+4 ama ben yine doktora gore hareket ediyorumMasaallah kuzum ogluşuna 2500ü bulmuşturbugün tam kac haftalık oldunuz
Ayrıntılı ultrasonda radyolog da bana öyle demişti bundan sonra burda yapılan ölçüm doğru bina göre hesap yapabilirsin diye :))Canim suan tam 34 hafta ama ben ayrintili ultrosna girdigimde 4 gun ileri solemisti herkez detayli ultrosyanin dedigi dogrudur fln dedi ole olursada 34+4 ama ben yine doktora gore hareket ediyorum
Istanbuldaym cnm bn ama burda yagmur var kar yokBurda bir kar yağdı görmelisiniz sizin oralar nasil tam bi kış bebisleri olucak bizimkiler
İstersen bi ayran yap kendine canım aklıma o geldiUyuyamuyirumm iki gundur ne kadsr zormus ya uyuyamamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?