ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Hayat okadar garip ki bat Sayan'lar 5veya 10 yıl Özlem çekenler yada doğurup cami avlusuna çöpe içim tuhaf oluyor okuyunca
Allah vicdan versin abla doğurup da çöpe birakanlara birisi de arabanin lastiğinin arkasına bırakmıştı ezilmesi için heralde.....Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese de hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin

Allah vicdan versin abla doğurup da çöpe birakanlara birisi de arabanin lastiğinin arkasına bırakmıştı ezilmesi için heralde.....Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese de hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin
Amin canım fazla bakamıyorum o tarz haberlere içim kaldırmıyor

Canım ay sonu git bi öğren sen Alp bey neler yapmış kac kilo almış annesi bundan sonra da kısa aralıklarla çağırır zaten artık:))

Nagihan abla dikkat et ne güzel yaa 37 haftalık deyince bir heveslendim benim doğum tarihi 11 şubat ama sağdan soldan hep kiz çocuk olduğu icin 2 hafta yi sayma diyorlar bu hafta carsamba benimki de 33+6 çıktı ama sat a göre olan o gün 32+4 tu

Sen ne ara gittin Elif maşaallah ne güzel kilosu ben yorumları geriden takip ettiğim için sonradan görüyorum fransız yaklaşıyorum hepinşallah değişmez daha canım doğum pozisyonu

Sen ne ara gittin Elif maşaallah ne güzel kilosu ben yorumları geriden takip ettiğim için sonradan görüyorum fransız yaklaşıyorum hepinşallah değişmez daha canım doğum pozisyonu
Tabiki de gene fransız kaldım Esra'nin yorumunu paylasmisin canım kusura bakma

Kiz ben gitmedimm nagihan abla esraninkini merak etmis attim bende gorememiate

Canim suan tam 34 hafta ama ben ayrintili ultrosna girdigimde 4 gun ileri solemisti herkez detayli ultrosyanin dedigi dogrudur fln dedi ole olursada 34+4 ama ben yine doktora gore hareket ediyorum
Ayrıntılı ultrasonda radyolog da bana öyle demişti bundan sonra burda yapılan ölçüm doğru bina göre hesap yapabilirsin diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…