Sut ictim cnm suan buz gibiyim sicak basmiyir bizim salonun petegi yanmiyor oraya giduyorm sigukta duruup odama gliyom esniye esniye agzm yirtlcak uyuyamiyormm uhu uhu uhuİstersen bi ayran yap kendine canım aklıma o geldiama sıcak basıyor ondan uyuyamiyirsun biliyorum
Benim o sıkıntı günlük var canım sıcak basması bir de kaburgama doğru sanki ayaklariyla itiyor sağa donsem olmuyor sola donsem olmuyorArzucum sen niye uyumadinnn
Allah yardimcmz olsun cnm az kaldi bunada sukur baska derdimix olmadin yeterkiiiBenim o sıkıntı günlük var canım sıcak basması bir de kaburgama doğru sanki ayaklariyla itiyor sağa donsem olmuyor sola donsem olmuyor
Sut ictim cnm suan buz gibiyim sicak basmiyir bizim salonun petegi yanmiyor oraya giduyorm sigukta duruup odama gliyom esniye esniye agzm yirtlcak uyuyamiyormm uhu uhu uhu
Amin tatlım cok şükürAllah yardimcmz olsun cnm az kaldi bunada sukur baska derdimix olmadin yeterkiii
Bişey sorabikirmiyimAmin tatlım cok şükür
Ah kızlar benim gibi isimlerinizle üye olsaydınız ne olurdu sanki hamilelikten dolayı kafalar Leyla daha çok karıştırım ben sizleriBen değilim abla
Öpüyorum canım benim Allah'a emanet olun oğluşunlaBn uyumayi deniyim cnm gorsrz yarn optumū
Sorabilirsin tabiki canım:)Bişey sorabikirmiyim
esra ablaAh kızlar benim gibi isimlerinizle üye olsaydınız ne olurdu sanki hamilelikten dolayı kafalar Leyla daha çok karıştırım ben sizleri
İstanbul'un neresi bir İstanbullu buldum :)Istanbuldaym cnm bn ama burda yagmur var kar yok
Haklisin ben tekeardan yazim lion ella elifffffffAh kızlar benim gibi isimlerinizle üye olsaydınız ne olurdu sanki hamilelikten dolayı kafalar Leyla daha çok karıştırım ben sizleri
Yanlış anlamadiysam beta hcg degerin değil mi?Kızlar değerim pzartesi 3856 çıkdı bu
38.56 şeklindemi okumalıyım
Pendik kurtkoy tarafi abla senİstanbul'un neresi bir İstanbullu buldum :)
Sabah muaneye gitmeyi düşünüyorm ebe 6 haftalıktır dedi ama bnm hesabıma göre 4 hafta 5 günlük değerime göre 6 haftalıkmş sabh gtsem keseyi görürmüyüm acabaSorabilirsin tabiki canım:)
Yok be güzelim okadar da değil çözeceğim en kısa zamandaesra ablasen de bize kısaca leyla diyebilirsin hepimiz aynıyız yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?