Evet canımm beta değerimYanlış anlamadiysam beta hcg degerin değil mi?
Beykoz canım bende :)Pendik kurtkoy tarafi abla sen
Cnm bn 5 haftalikkken gozukmedi altan ultrosyonla bakildi ole gordu bana bkle dedi bn beklemedimm ama bktrdmSabah muaneye gitmeyi düşünüyorm ebe 6 haftalıktır dedi ama bnm hesabıma göre 4 hafta 5 günlük değerime göre 6 haftalıkmş sabh gtsem keseyi görürmüyüm acaba
Beta değerin kaçdı canım hatırlıyomusun ölücem merak tan yaCnm bn 5 haftalikkken gozukmedi altan ultrosyonla bakildi ole gordu bana bkle dedi bn beklemedimm ama bktrdm
Elifciğğm sen aklımdasın şuan unutmamak için not alıyorum artık ayıp yaptığım :)Haklisin ben tekeardan yazim lion ella elifffffff
Beykoza cok gelip gittim kuzenim orda oturuyor ben evlnmeden buralara tasnmadan once cengelkoy tarafindaydik bilirsin oralari abla sen beykozun neresiBeykoz canım bende :)
Ask olsun abla olurmu yaa insanlik hali bnde sasiriyorum cok kisi vsr hklisn hm hamilelikte olur bole untknlikElifciğğm sen aklımdasın şuan unutmamak için not alıyorum artık ayıp yaptığım :)
Daha yeni mi öğrendin canım öyle diyorsa virgulsuz okuman lazım benim kese 6. Hafta gibi görülmüştü kalp atışı da 8. HaftadaEğer benm hesabım doğruysa doktr bunu anlamycakdr adet tarhmden baz alacağı için ve bende gittm keseyi göremedm fln diye endişe etmek istemyrm değerimi nasl okumam gerektiğini bilsem
Yok cnm ya ne kizicaz olsun sen nerden niliyosun esinin rarafindan biri oldgunu ozmn gerck adn arzu dglmi smdi solemesende sknti olamz hayatim alistik arziyaa:)Kizlar şok olacaksınız bana kizin ama burda benim eşim tarafından çok yakın bildiğim birisi de üye olduğu için kendi adımı soyliyemedim söylesem mi çok mu saçma düşündümkızmayın bana
Banada beklerim kuzenine geçtiğğnde bilirim Can'ım Çengelköy çok güzel bir yer ben Beykoz Yalıköy :)Beykoza cok gelip gittim kuzenim orda oturuyor ben evlnmeden buralara tasnmadan once cengelkoy tarafindaydik bilirsin oralari abla sen beykozun neresi
Daha önce o söylemişti o istersen üye ol filan diye de oylelikle üye oldum sanırım isim kullanmıyor burda nickini de bilmiyorumYok cnm ya ne kizicaz olsun sen nerden niliyosun esinin rarafindan biri oldgunu ozmn gerck adn arzu dglmi smdi solemesende sknti olamz hayatim alistik arziyaa:)
Yeni. Öğrenmedm canm geçen pazar 1911 acilde baktrmşdm bu şeklde yazmşdı hatta pazartesi de 3856 ydı üfff ne diyceğimi. Bile şaşrdm gitsemmi doktoraDaha yeni mi öğrendin canım öyle diyorsa virgulsuz okuman lazım benim kese 6. Hafta gibi görülmüştü kalp atışı da 8. Haftada
Can'ım alttan pek muayene yaptırmamaya çalış bekle birazEğer benm hesabım doğruysa doktr bunu anlamycakdr adet tarhmden baz alacağı için ve bende gittm keseyi göremedm fln diye endişe etmek istemyrm değerimi nasl okumam gerektiğini bilsem
Insallh abla bizim.akrablat hep uskudar cengkoy brylerbeyi tarafinda hamileyken cokk gelip kaldimm ama artik gdmiyorumm kuznler gliyor :) bz dr bklrz insallh yolunz duserseBanada beklerim kuzenine geçtiğğnde bilirim Can'ım Çengelköy çok güzel bir yer ben Beykoz Yalıköy :)
Bnceeede dusuk tehlikesu oluyormus bn blmiyordummCan'ım alttan pek muayene yaptırmamaya çalış bekle biraz
Sen bence doktoruna git bu sonuçlarda bir sıkıntı yok ama bence keseyi de hemen goremeyebiliyorlar korkma:)Yeni. Öğrenmedm canm geçen pazar 1911 acilde baktrmşdm bu şeklde yazmşdı hatta pazartesi de 3856 ydı üfff ne diyceğimi. Bile şaşrdm gitsemmi doktora
Sıkıntı değil mecbur hissetme benim tanıyanım şuan yok varsada umrumda değil :)Kizlar şok olacaksınız bana kizin ama burda benim eşim tarafından çok yakın bildiğim birisi de üye olduğu için kendi adımı soyliyemedim söylesem mi çok mu saçma düşündümkızmayın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?