Himm peki olsun cnm nyse tmm bn uyim artik grsrs iyi sabhlarrrDaha önce o söylemişti o istersen üye ol filan diye de oylelikle üye oldum sanırım isim kullanmıyor burda nickini de bilmiyorum
Tamam çok teşekkür ediyrm cevabınız içinSen bence doktoruna git bu sonuçlarda bir sıkıntı yok ama bence keseyi de hemen goremeyebiliyorlar korkma:)
İşallah Can'ım artık doğum dan sonra eşim izin vermiyor çıkmama sabret 1 ay diyor bende söz dinliyorumInsallh abla bizim.akrablat hep uskudar cengkoy brylerbeyi tarafinda hamileyken cokk gelip kaldimm ama artik gdmiyorumm kuznler gliyor :) bz dr bklrz insallh yolunz duserse
Estağfurullah canım yardim edebildiysek :)Tamam çok teşekkür ediyrm cevabınız için
Çok yazı okudum alttan bakınca kanama olup düşen Allah korusun bende şimdi baktım 6+3 te hem Bebek hem kalp atışını duymuştumBnceeede dusuk tehlikesu oluyormus bn blmiyordumm
Gaza getirme abla beni tamam ya geldim bile gaza nickime isim de ekliycemSıkıntı değil mecbur hissetme benim tanıyanım şuan yok varsada umrumda değil :)
Allah rahatlık versin canım ben de çıkarım birazdanHimm peki olsun cnm nyse tmm bn uyim artik grsrs iyi sabhlarrr
Gaza getirme abla beni tamam ya geldim bile gaza nickime isim de ekliycem
Bu gece aştın kendini Can'ım valla suçlu hissetim kendimi gaza geldinKizlar artık sizin de bilmeye hakkınız var ahan da ismim
Ayy valla abla kıızz napiyim nick degiatiremedim bari kizlar da görsün diye sonucumu yolladım en sonkiBu gece aştın kendini Can'ım valla suçlu hissetim kendimi gaza geldin
Biz seni her adınla seviyoruz boşver takma isim konusunu kafana :)Ayy valla abla kıızz napiyim nick degiatiremedim bari kizlar da görsün diye sonucumu yolladım en sonki
Ahahh tamam ablaBiz seni her adınla seviyoruz boşver takma isim konusunu kafana :)
eskiden forumda hastane hastane bayanlar paylasiyordu dogum ucretlerini.Uzun zamandir forumu takip de edemiyorum dogumu yaklasanlar paylasirdi baslik altinda o yuzden merak ettim.ben ozel muayenehaneye gidiyorum kontrole.Her hastanenin ücreti farklıdır sen özelimi devletemi gidiyorsun
Ben de bu başlığa bağlanacağımı tahmin edemedim şimdi kim ne yazmış durumlar ne diye ilk buraya bakıyorum adaşım bağladı buraya bizi[QUOTE="Bebisli, post: 49403102, member: 787443"]Ahahh tamam abla başta konuya bu kadar uzun süre katılacağımi tahmin etmiyordum kısa sohbet ettiğim kişilere de annemin adını söylüyordum arzu diye ama bebişlerimiz olunca da burdayız inşallah
Esra ablacim ben çıkıyorum kızınla seni öptüm hayırlı geceler
Türkiye hastanesine gidiyorum yılbaşı öncesi fiyatı 2400 normal 2900 sezeryan değişebilir dedi birde pazarlık yapılabiliyormuş sadece gittiğim hastaneden bilgim var :)eskiden forumda hastane hastane bayanlar paylasiyordu dogum ucretlerini.Uzun zamandir forumu takip de edemiyorum dogumu yaklasanlar paylasirdi baslik altinda o yuzden merak ettim.ben ozel muayenehaneye gidiyorum kontrole.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?