ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Insallh abla bizim.akrablat hep uskudar cengkoy brylerbeyi tarafinda hamileyken cokk gelip kaldimm ama artik gdmiyorumm kuznler gliyor :) bz dr bklrz insallh yolunz duserse
İşallah Can'ım artık doğum dan sonra eşim izin vermiyor çıkmama sabret 1 ay diyor bende söz dinliyorum

Biz seni her adınla seviyoruz boşver takma isim konusunu kafana :)
Ahahh tamam abla başta konuya bu kadar uzun süre katılacağımi tahmin etmiyordum kısa sohbet ettiğim kişilere de annemin adını söylüyordum arzu diye ama bebişlerimiz olunca da burdayız inşallah

[QUOTE="Bebisli, post: 49403102, member: 787443"]Ahahh tamam abla başta konuya bu kadar uzun süre katılacağımi tahmin etmiyordum kısa sohbet ettiğim kişilere de annemin adını söylüyordum arzu diye ama bebişlerimiz olunca da burdayız inşallah [/QUOTE]
Ben de bu başlığa bağlanacağımı tahmin edemedim şimdi kim ne yazmış durumlar ne diye ilk buraya bakıyorum adaşım bağladı buraya bizi

Ben de bu başlığa bağlanacağımı tahmin edemedim şimdi kim ne yazmış durumlar ne diye ilk buraya bakıyorum adaşım bağladı buraya bizi [/QUOTE]
Evet abla Esra sağolsun konuyu açtı sabah akşam burdayız

eskiden forumda hastane hastane bayanlar paylasiyordu dogum ucretlerini.Uzun zamandir forumu takip de edemiyorum dogumu yaklasanlar paylasirdi baslik altinda o yuzden merak ettim.ben ozel muayenehaneye gidiyorum kontrole.
Türkiye hastanesine gidiyorum yılbaşı öncesi fiyatı 2400 normal 2900 sezeryan değişebilir dedi birde pazarlık yapılabiliyormuş sadece gittiğim hastaneden bilgim var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…