ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Hayat okadar garip ki bat Sayan'lar 5veya 10 yıl Özlem çekenler yada doğurup cami avlusuna çöpe içim tuhaf oluyor okuyunca

Allah bu guzel annelik duygusunu isteyen herkese nasip etsin. Halimize bin sukur her ne kadar agirlassakta agri da ceksek yorulsakta hergun sukur sebebi kizim benim icin Rabbim beni de siz guzel arkadaslarimi da sagsalim kavustursun evlatlarimiza

29 unda git canim ay sonu sonucta. Hem artik seni de 2haftada bir cagirir nst ye falan baglar.

Canim masallah oglusuna kilosu guzel ultrasonda 2hafta ileri ve iki hafta gerilik normal sayiliyor diye okumustum. Doktor normal dediyse sorun yok. Bebegin en hizli kilo aldigi donemdeyiz. Ne guzel dogum tarihinde daha yakin gozukuyor. Hayirlisi olsun sen ve bebisin hakkinda

Hazirla canim cantani bian once benim de elim gitmedi bi turlu huzursuzlaniyorum bizim civcivler supriz yapabilio boyle
Abimiz biraz kiskancmis ama cabuk alisir. Ee onun icinde kolay degil tabi 9yillik kralligina ortak geliyor

eskiden forumda hastane hastane bayanlar paylasiyordu dogum ucretlerini.Uzun zamandir forumu takip de edemiyorum dogumu yaklasanlar paylasirdi baslik altinda o yuzden merak ettim.ben ozel muayenehaneye gidiyorum kontrole.

Anlamadim duzenli gittiginiz biri var ama baska bir hastane ve doktor mu ariyorsunuz?

Kizlarrr gunaydinnn dün gece yoktum baya kaynatmissiniz bensiz ancak okuyabildim arada kacirdiklarimda olmuş olabilir iyiki acmisim konuyu ne güzel arkadas olduk sohbet ediyoruz. Arzucum ben bu isme alistim cnm isim önemli değil bosveerrr.neyse şimdi uyumaya devam edeyim öpüyorum sizi annelerrrr:-*

Tamam bebeğim ben de yatacaktim geri hadi uyanınca görüşürüz öpüyorum iyi uykular kızınla birlikte

Esra napiyon erken mi yattın akşam canım
Yok canm aslında erken yatmadım ama bebisin odasıyla ilgilendik biraz. sonra eşimle oturduk derken yatağa geldiğimde bayaa uykum vardı hemen uyumusum bakamadan:) sabah kalktim hemen baktım aklımda kaldı dün Giremedim diye.b ide dün dizi izledikk

ne güzel canım ne iyi olmuş bebisle ilgili herşeye fazla vakit ayiriyosun zaten doğum yapınca bizi bu kadar sohbete birakmazlar

Gunaydin esracim iyi uykular esracim
Evet iyiki acmissin konuyu cnm cok iyi arkadas oldukkkk yuppiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…