- 17 Haziran 2016
- 446
- 1.083
- 43
- 38
Hayat okadar garip ki bat Sayan'lar 5veya 10 yıl Özlem çekenler yada doğurup cami avlusuna çöpe içim tuhaf oluyor okuyunca
Simdi kizlar bn en son 8 aralikta gittim doktor beni ay sonu gel dedi yani ben hep esimin iznine geyiriyorum persembe gunu izni ay sonu 29 PERSEMBE mi gidim yoksa 5 Ocaktami bn dedim 5 ocakta gidim ama simdide bekliyemem heycanlanirim diyom bide son aya giriyorm gidim ay sonu diyorm
Iyikide abla ozamn haftaya bn gidiyorummmm insallhh ayin 26 biri gidicekti unuttum amma
Iyi geceler kizlar...bugun sabah erkenden kalkip doktora gitmeyi basardim..hic doktorun.yanina ugramadan dogrudan.nstye gittim once cunku daha once doktor.oyle yap demisti..nst sonucunlabama gel diye neyse ben sirami beklerken doguma girmek uzere olan nir gebe geldi ki doktor bem.nstdeyken onu sezeryana almis..cikinca epey beklemek zorunda kaldim..neyse doktor geldi ve ultrasona gectik..n
Bem en.son 1 aralikta gitmistim 32 haftalik calisabilir raporu almistim..22 aralik aradan 3 hafta gecmis amaaaa benim sipa 5 jafta büyümüş 37 haftalik cikmasin mi degerler..,arrik haftada nir geleceksin carsamba gel 37. Hafta calisamaz raporunu verelim dedi...ama bu hizli buyume onu hic endiselendirmedi normal olabilir dedi..kan sekerim sinirda ..acaba ondan mi.oldu??
3.100 gr olmus resmen dana ve boyu da 49 cm kadar varmis hatta muhtemel 15 ocaga cekti benim dogum tarihini..ama sezeryana.gun vermedi tabii daha sik takip edecek sadece...bana dusen daha falza dikkat etmek cok hareket az kg alimi ile son haftalari tamamlayabilmek ..,,,
Sagolasi canim sem kendini.rahat hissedeceksen avla da diyebilirsin.sorum degil...bugün değişik duygular yasadim birden 37 hafta lafini duyunca yumurtasi kapiya dayanmis tavuk gibi hissettim..bu hafta o canta hazirlanacak size doz kizlar cantaua konacakalri yikayip utuleyecegim..ve buyuk abinin.dolapta kucugun esyalarina bir bolum acacagim besigi kurmaya erken ama di mi yoksa abimiz orda yatmak.isteyebilir.,,9 yasinda olmasina.ragmen emzik ve.biberonu deneyip test etti kendisi..
eskiden forumda hastane hastane bayanlar paylasiyordu dogum ucretlerini.Uzun zamandir forumu takip de edemiyorum dogumu yaklasanlar paylasirdi baslik altinda o yuzden merak ettim.ben ozel muayenehaneye gidiyorum kontrole.
Gözün aydınP.tesi doğum iznimi alıyorum çok şükür....
Cokk güzel gorunuyo karda yürümeye bayılıyorum yaaa ama hava çok sert olmayacakKızlar akşamdan beri yağıyor en sevdiğim hava
Tamam bebeğim ben de yatacaktim geri hadi uyanınca görüşürüz öpüyorum iyi uykular kızınla birlikteKizlarrr gunaydinnn dün gece yoktum baya kaynatmissiniz bensizancak okuyabildim arada kacirdiklarimda olmuş olabilir iyiki acmisim konuyu ne güzel arkadas olduk sohbet ediyoruz. Arzucum ben bu isme alistim cnm isim önemli değil bosveerrr.neyse şimdi uyumaya devam edeyim öpüyorum sizi annelerrrr:-*
Yok canm aslında erken yatmadım ama bebisin odasıyla ilgilendik biraz. sonra eşimle oturduk derken yatağa geldiğimde bayaa uykum vardı hemen uyumusum bakamadan:) sabah kalktim hemen baktım aklımda kaldı dün Giremedim diye.b ide dün dizi izledikkEsra napiyon erken mi yattın akşam canım
Tamam canimm :-*:-* iyi uykular sana da kizinla birlikte :-*Tamam bebeğim ben de yatacaktim geri hadi uyanınca görüşürüz öpüyorum iyi uykular kızınla birlikte
Yok canm aslında erken yatmadım ama bebisin odasıyla ilgilendik biraz. sonra eşimle oturduk derken yatağa geldiğimde bayaa uykum vardı hemen uyumusum bakamadan:) sabah kalktim hemen baktım aklımda kaldı dün Giremedim diye.b ide dün dizi izledikk
Insallh cnm gudicemm bakalimm neler ogrencem29 unda git canim ay sonu sonucta. Hem artik seni de 2haftada bir cagirir nst ye falan baglar.
Cok iyu gozunuz atdinP.tesi doğum iznimi alıyorum çok şükür....
Ayy cnm cok guzel kkarr biz daha goremedikkk ya ciceklerinde cok guzelmid ve ayrica simdi bz arzuyaalistik ozge mi dicemmKızlar akşamdan beri yağıyor en sevdiğim hava
Gunaydin esracim iyi uykular esracimKizlarrr gunaydinnn dün gece yoktum baya kaynatmissiniz bensizancak okuyabildim arada kacirdiklarimda olmuş olabilir iyiki acmisim konuyu ne güzel arkadas olduk sohbet ediyoruz. Arzucum ben bu isme alistim cnm isim önemli değil bosveerrr.neyse şimdi uyumaya devam edeyim öpüyorum sizi annelerrrr:-*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?