ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Evet ya çok soruluyor bu soru ama bizi sevindirdigi gibi rabbim tüm isteyenleri de sevindirsin kizlarrr inşallah.

Ya tabi ki Allah herkese nasip etsin. Ama soru saçma. Gidersin idrar testi yaparsın o içine sinmediyse kan testi yaparsın. Regl olmama sırf hamilelikten kaynaklanmıyo ki milyon tane sey sebep oluyo regl olup olmamaya. Vay stresti vay suydu buydu. Ben polikistik sıkıntım var diye 10 gün gecmesine ragmen test yapmadım misal umutlanmayayım die 11.gün dayanamadım mutlu haberi aldım. Cumartesiydi öğrendiğimde pazartesiyi zor bekledim. Doktora gittim doktor kese de göremedi mi ben moral sıfır. Kan testinde çıktı hamile oldugum kese de 3gün sonra gözüktü şükür..

Evet özlemcimmm az kaldı .dün hastanede bi kadın vardı doğum sancısı başlamıştı ama kadın hiç takmiyodu 3.dogumda demekki alışkanlık yapiyo

Ohhh inşallah bizde okadar rahat oluruz kızlar. İnşallah kasılmadan panik yapmadan atlatırız. Bu arada ben normal de olsa sezeryanda olsa epidural istyorum. Bir arkadasım epidural normal yaptı rahatlığı çokmuş. Sadece adet sancısı gibi küçük bir sancı çekmiş

Bende doktor kist var senin çocuğun olmaz kist dusmeden dedi moralin bozuktu diye hiç beklemiyodum günüm gecmisti ama yapmiyodum test filan kistten dolayı gecikme olmuştur diyodum arkadaşımın zoruyla yaptım şok oldum cookk mutlu olmuştum ya eşime de kan tahlili yaptırdıktan sonra tam doğum gününde söylemiştim çok güzel bi gündü

Evet onu da çok kişi soyluyo epidural normal doğum .bide doğum sırasında sanciyi hafifletmek ağrı kesici kullanımını doktorunuza sorun kızlar öyle biseyde oluyomus.agriyi hafifletmek için.allahim hepimizi bi avazda kurtarsın kucagimza bebisimizi sağlıkla versin inşallah cookkk amiinnn

Çok güzel denk gelmiş canım. Ben doğum günü geçtikten 11gün sonra müjde verdim..senin eşinde mayıs-haziran civarı doğumlu sanırım

Aminnnn canım benimmmm inşallah tek sefer de gelsin meleklerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…