Canım ben çıkıyorum biseyler yicem tlfnu sarja takayim sonra yine kaynatalım.opuyorum :-*
Rabbim insallah hayirli evlat nasip eder cnm okuruz tabi dualarimz seninlee bu cuma gunu mubarek gun insallah bebisin olurr cnmSevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz sevinirim.
Bende 4 ocakta gideceğimBende senden bi hafta sonra gidicem elif 5 ocakta
Aminnnn çok teşekkür ederimm inşallahhhRabbim insallah hayirli evlat nasip eder cnm okuruz tabi dualarimz seninlee bu cuma gunu mubarek gun insallah bebisin olurr cnm
Adaşım okuyorum işallah rabbim kabul eder sende müjdeli bir haber alırsın kervana katılırsın :)Sevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz sevinirim.
Okurum tabi cnm insallah Hayırlı güzel haberler alırsın tez zamanda.Sevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz sevinirim.
Yine peşpeşe gidiyoruzzzzz kizlarrrBende 4 ocakta gideceğim
İşallah canım benim :)Yine peşpeşe gidiyoruzzzzz kizlarrryine guzel haberler alalım İnşallah
Sevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz sevinirim.
Aminnn çok teşekkr ederim Allah razı olsunnOkuruz tabi canim. Insallah bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine Rabbim saglikli ve hayirli evlat nasip etsin.
32 haftalik kizim olacak ins boyu 43 cm ama kilomuz az 1900 dr iyi dedi ama bence az 31+4de gittim kntHosgelsiniz bende 33+5 gunluk subat 3 dogum insallah en son gtigimde 2.200 40 cm boyuydu
Massallah allah saglikla kucaniza almayi nasip etsin tum bebek bekleyenlere banadaDoğru yerdesiniz
32+5 haftalık hamileyim. Görünen doğum şimdilik 10 şubat. Nasipse kızım olucak2100gr 45cm
Kizlar bu imza alani olmuyo yapamiorum nasil olacak
32 haftalik kizim olacak ins boyu 43 cm ama kilomuz az 1900 dr iyi dedi ama bence az 31+4de gittim knt
Kizlar bu imza alani olmuyo yapamiorum nasil olacak
Bende yapamadm cnm onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?