Girdim cnm yazdim bakalim olcakmiProfil sayfana girceksin canim muhtemel dogum tarihi var asagilara dogru. Oraya gir tarihi kaydet. Asagida gozukuyor
Girdim cnm yazdim bakalim olcakmiProfil sayfana girceksin canim muhtemel dogum tarihi var asagilara dogru. Oraya gir tarihi kaydet. Asagida gozukuyor
Girdim cnm yazdim bakalim olcakmi
Aaaaa bak olmusss saol cnm ya valla ne zamndr yapamiyordummmProfil sayfana girceksin canim muhtemel dogum tarihi var asagilara dogru. Oraya gir tarihi kaydet. Asagida gozukuyor
Sağol canım benim:) isterseniz adımı söyleyin siz bilirsiniz arzu da annemin adı bu aradaAyy cnm cok guzel kkarr biz daha goremedikkk ya ciceklerinde cok guzelmid ve ayrica simdi bz arzuyaalistik ozge mi dicemmcok komiksin kiz valla bnde bu kadar taklcagmi dusunmuyordumm ama hep aklim burfa
Sağol canım suçlu hissetmeye başladım artık yaArzu-Ozge farketmez canim maksat sinerjinin uyusmasi
Teşekkür ederim canımManzara cok tatli bayildim. Ciceklerinde cok tatlis
Günaydın kızlar Birşey soracağım hala adet göremedim acaba hamilemiyim
Tabiki de canım Allah tez zamanda güzel haberler aldirsin inşallah hayırlı sağlıklı bir evladin olurSevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz sevinirim.
Az değil canım gercekten maşaallah daha bu zamandan sonra hızlanacak inşallah kilo alması :))32 haftalik kizim olacak ins boyu 43 cm ama kilomuz az 1900 dr iyi dedi ama bence az 31+4de gittim knt
Maşallah kızımıza az değil bende 31 haftada gitmiştim 1650 dr gayet iyi demişti sağlıkla kucağına almak nasip etsin kız annesi :)32 haftalik kizim olacak ins boyu 43 cm ama kilomuz az 1900 dr iyi dedi ama bence az 31+4de gittim knt
Yine sıralandık sen ben adaşım bizden önceler de var ayın 26 :))Herkes bir sonraki kontrol tarihini yazmış kuzular ben de 3 Ocak Allah izin verirse
Evet Esra abla arka arkaya sıralandık ondan sonra da dogum sirasiYine sıralandık sen ben adaşım bizden önceler de var ayın 26 :))
Anlaşsak bukadar olmaz yada yakın otursak bir birimizin doğumda yanında olmayızEvet Esra abla arka arkaya sıralandık ondan sonra da dogum sirasiocak ayi da yaklaştı ya içim kıpır kıpır inanki eşim de öyle heyecan bastı iyce
Kız anneleri yakında böyle olacağız kızların genlerinde var babaya düşkünlükçok düşerse biraz kötülerim bende eşimi
Anlaşsak bukadar olmaz yada yakın otursak bir birimizin doğumda yanında olmayız
Valla aynı dert bendede var eşim de aynısını diyor artık papucun dam da ister al ister alma benim artık aşkım var diyoresra abla eşim şimdiden diyor kızım dogsun da işten eve geldiğimde önce opucem diye şimdiden tahtımizi kaptılar minnaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?