Bizimkide ondan bende bu korkuyu yaşıyorum biraz moral oldu bana anlatsana nasıl oldu[/QUOTE]Korkuyorduk dollenmez diye sorun eşimdeydi. bizde şaşırdık , mutlu olduk
7. Haftası içindeyim yzio cnm doğru degilmiBu hamilelik takviminde bir yanlışlık var bence. 6 hafta 2 günlük hamileyim.7. Haftada görünüyor. Silsem mi acaba takvimi
Daha 6. Haftadayım ama. 6 hafta 2 günlük. Hesaplayıcılarda bir gariplik var. Birbirini tutmuyor. En doğru olanı dr umun dediği.7. Haftası içindeyim yzio cnm doğru degilmi
Aman boşver 6 olsun 7 olsun hamişsin ya bosver rabbim bizlerede gostersin bu günleri tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsinDaha 6. Haftadayım ama. 6 hafta 2 günlük. Hesaplayıcılarda bir gariplik var. Birbirini tutmuyor. En doğru olanı dr umun dediği.
Bu hamile kalanlar lütfen transfer günlerînizi yazarmısınız
Benim opu 19 ocak transfer 21 ocaktı.yani 2. Gün transferiTransfer günü derken 3.günmü yoksa 5.günmü demek istedim
tebrikler allah tamamına erdırsinbenim transfer günüm de 4 şubattı.Allah a şükür + yı gördük kan testinde, keseyi de görürüm inş. Bekleyen herkese sağlıklı bebişler gelsin..Amin!
Ben 5 gün transferinin tuttuğunu düşünüyorumda kafayı yedim yine beklerkenBenim opu 19 ocak transfer 21 ocaktı.yani 2. Gün transferi
Mira opu dan sonra kaçıncı günde transfer oldutebrikler allah tamamına erdırsin
Teşekkür ederim Amin. Senin ve tüm isteyenlerin de inş. Allah tamamına erdirsin... Bakalım hayırlısı çok başındayım daha. evdeyim günler Brz yavaş mı geçiyor nedir. (Bu günümüze şükür.)tebrikler allah tamamına erdırsin
O belli olmuyor cnm. Arkadaşım da 5. Gündü transfer ama negatif çıktı. Benim 2. Gün transferi mesela. Bir diğer arkadaşım dondurulmuşla ikizlere hamile 6 aylık. Allahın dediği oluyor inan. Hiç düşünüp de bunları yalandan stres yapma.. Hayırlısı neyse o olsun deİşte hamileyim diye yazanların çoğu 5.gün transferi olasılık daha yüksek
O tamamen kismet cnm bnmde 3.gun embriyosu ama cok sukurki hamileyim :) 3'e 5'e takilma rabbim isteyen herkese nasip eylesin insss..İşte hamileyim diye yazanların çoğu 5.gün transferi olasılık daha yüksek
Cnm bn kullandm prednol cok aci sutle iciyodum hattaKizlar tedavisinde prednol kullanan varmi bagisikliligi baskilamak icin
Seni duydum ya önce Allah'ın izniyle rahatladım teşekkürlerO tamamen kismet cnm bnmde 3.gun embriyosu ama cok sukurki hamileyim :) 3'e 5'e takilma rabbim isteyen herkese nasip eylesin insss..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?