- 20 Nisan 2014
- 723
- 268
- 133
[QCanım "Gizlimelekank, post: 39554752, member: 583376"]Yedi nasıl sence
Bugün toplandı senin durum ne[/QUOTE]Canim kaçı döllendi inşallah blast olurlar
[/QUOTE]Benimki dün toplandı 16 taneydi 14 û işleme girmiş 11 î döllenmiş inşallah böyle devam eder
Bugün toplandı senin durum ne
Güzel cnm 2 tane olanlar var yada hiç olmayanlar insallah hepsi döllenirYedi nasıl sence
İnşallah canım iyiki dondurulmusların varkizlar hepinize tek tek teşekkür ederim hepinize burdan cvp yazayım ayri ayri cevap yazmaya halim yok affedinbastan alanalatayim sali aksami yogun kanamam oldu beta yaptirdim 4000 küsür cikti iki gün dinledim tekrar beta yaptirdim 2100 çıktı ama ilacla kanamam durmustu perşembe aksami baska doktora gittim sağlıksız gebelik dedi bi kac gune duser dedi bugunde kendi doktoruma gityim oda aynısını soyledi 1 hafta onceye kadar gayet iyi gelişmiş sonra durmus kalp atisida ölmüş yani baska ilac verdi düşsün kürtaja gerek yok dedi herşeyin hayirlisi diyorum bu kadarmis 4 5 dinlenip dondurulmuslarla drvam edeceğim inşallah boyle olacagim hepinizi öpüyorumakşam
Korkuyorduk dollenmez diye sorun eşimdeydi. bizde şaşırdık , mutlu olduk[/QUOTE]Seninki aşmış maşallah çok iyi inşallah devameder
Âmin umarım döllenirGüzel cnm 2 tane olanlar var yada hiç olmayanlar insallah hepsi döllenir
Teşekkür 7 taneGeçmiş olsun canım kaç yumurta toplandi
Yarın ararlar canimbunlar beni ne zaman arayacaklar acaba döllendimi döllenmedimi diye
hadi hayırlısı bakalımYarın ararlar canim
Amin canım bizde bugün keseyi gorduk. Kalp atisini tam kaç haftalik duydunuz sat tarihin kaç.Kızlaaaaaaarrrr..... Çok şükür bugün pirinç tanemizin kalp atışlarını duyduk.. O ne mutluluk yarabbim. Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallah..
tebrikederim ikinizide kaçıncı gün oldu transferAmin canım bizde bugün keseyi gorduk. Kalp atisini tam kaç haftalik duydunuz sat tarihin kaç.
ims canim şimdi daha iyiyim hatta kendini ben bile boyle iyi olacagimi dusunemezdim.yaza biraktim artik ben doktorum ara ver dedi.yazin da istanbulda memoriali düşünüyorum ama daha karar veremedim inş herşey gönlümüze gore olur. Rabbim inş en Lisa zamanda hepimizin kucagini doldurur.Cnm uzulme bende senin gbi negatifi gordum malesef cok uzuldm basta ama su an daha iyiyim demkki rabbim bole istedi insallah hayrlisni verecek hepimize..
benim 2 subat transfertebrikederim ikinizide kaçıncı gün oldu transfer
Canım bugün tam 6 hafta 1 günlükmüş. Sat 9 ocaktı. 19 ocak opu, 21 ocak transferim oldu.Amin canım bizde bugün keseyi gorduk. Kalp atisini tam kaç haftalik duydunuz sat tarihin kaç.
tebrikederimCanım bugün tam 6 hafta 1 günlükmüş. Sat 9 ocaktı. 19 ocak opu, 21 ocak transferim oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?