Canım ben öğretmenim. Heyet raporu aldım. Bol bol dinleniyorum. Yatış anlayacağın.. Günde bir saat hafif yürüyüş yapmamı tavsiye ederim. Kabızlık yaşayabilirsin dikkat et.. Kayısı su tüket. İlk başlarda estrofem hap ve crinone jel sayesinde süper kabızlık yaşadım. Kayısı kar etmedi. Duphalac şurup kullanıyorum.. Çok iyi geldi. Sık sık az ye. Ben ananas yedim günde bir dilim ya da iki günde bir. Çok faydalıymış.ani hareketten uzak dur. Eğilmek uzanmak yok. Hafif ev işleri yapabilirsin. Mesela Bizde eşim süpürüyor ben de vileda ile siliyorum..yormadan ama.. Kıymetli bebekler için her şey yapılırarkadaşlar tüp bebek denemesinden sonra dikkat edilmesi gerekenler nelerdir ?
Hocam ne kadar süre yattınız,rapor aldınız?Canım ben öğretmenim. Heyet raporu aldım. Bol bol dinleniyorum. Yatış anlayacağın.. Günde bir saat hafif yürüyüş yapmamı tavsiye ederim. Kabızlık yaşayabilirsin dikkat et.. Kayısı su tüket. İlk başlarda estrofem hap ve crinone jel sayesinde süper kabızlık yaşadım. Kayısı kar etmedi. Duphalac şurup kullanıyorum.. Çok iyi geldi. Sık sık az ye. Ben ananas yedim günde bir dilim ya da iki günde bir. Çok faydalıymış.ani hareketten uzak dur. Eğilmek uzanmak yok. Hafif ev işleri yapabilirsin. Mesela Bizde eşim süpürüyor ben de vileda ile siliyorum..yormadan ama.. Kıymetli bebekler için her şey yapılır
Bende bugün kontrole gittim beşinci gün iğnemi yapıyorum.bende öğretmenim ama malesef özelde çalışıyorum ne kadar izin Alıp yapabilirim bilmiyorumHocam ne kadar süre yattınız,rapor aldınız?
teşekkür ederim cevabın için hocam ben de öğretmenim doktor tüp bebek dedi bir dahaki ay başlayacağım denemeden sonra rapor mu alayım kaç gün aldınız sizCanım ben öğretmenim. Heyet raporu aldım. Bol bol dinleniyorum. Yatış anlayacağın.. Günde bir saat hafif yürüyüş yapmamı tavsiye ederim. Kabızlık yaşayabilirsin dikkat et.. Kayısı su tüket. İlk başlarda estrofem hap ve crinone jel sayesinde süper kabızlık yaşadım. Kayısı kar etmedi. Duphalac şurup kullanıyorum.. Çok iyi geldi. Sık sık az ye. Ben ananas yedim günde bir dilim ya da iki günde bir. Çok faydalıymış.ani hareketten uzak dur. Eğilmek uzanmak yok. Hafif ev işleri yapabilirsin. Mesela Bizde eşim süpürüyor ben de vileda ile siliyorum..yormadan ama.. Kıymetli bebekler için her şey yapılır
21 ocakta transferim oldu. Hala yatıyorum. Dönemi kapatıcam heyetle. Yormak yok. Bu arada çok zor biliyorum ama haftada bir kısa ve ılık duş al. İlk zamanlar yorulmamaya bak.ilk üç ay çok önemliHocam ne kadar süre yattınız,rapor aldınız?
Transferini olunca normal rapor al. Test sonucuna göre zaten dr tüp diye heyet veriyor. Benim 15 tatile denk gelmişti. Tatil bitince 1 hafta rapor aldım. Keseyi görünce hemen heyet.. Önemli olan kafanın rahat olması. Okul yorucu stresli bir ortam biliyorsun.. Takma. Devlet işleri her türlü yürüyor. Bize madalya mı takacaklar sanki ..bebişler daha önemliteşekkür ederim cevabın için hocam ben de öğretmenim doktor tüp bebek dedi bir dahaki ay başlayacağım denemeden sonra rapor mu alayım kaç gün aldınız siz
Nasıl bir duygu biliyorum... Harika gerçekten .. Allah sonuna kadar götürsün bizi inşallah yavrularımıza sağlıkla..tebriklerkızlaaaaarr bugün ben de pirinç tanemin kal sesesini duydumbeklemiyordum hiç hadi sesini de duy dedi açtı direk sesi. gümbür gümbür çıkıyorr.. ayyyy Allahm isteyen herkese yaşatsın bu duyguları inşallhh.. hepimize yardım etsinn rabbim
kızlar şimdiden panik yapıp kendinizi kasmayın anladığım kadarıyla daha yumurtlama aşamasındasınız eğer öyleyse panik yok siz otursanızda oturmasanızda gezsenizde o yumurtalar o iğnelerle büyüyor kontrollerinizi sadece okula göre ayarlayın zaten iğneleri kendiniz vuruyorsunuz sakın bana vuramıyorum demeyin azıcık cesaretli olun.Ya şeker hastası olsaydınız hergün o iğneleri kendileri yapıyorlar şimdi durumunuzda yapmamanız gereken tek şey stres, yapmanız gerekende iyi beslenme. Sigara alkol yok düzenli uyku falan filan.Bende bugün kontrole gittim beşinci gün iğnemi yapıyorum.bende öğretmenim ama malesef özelde çalışıyorum ne kadar izin Alıp yapabilirim bilmiyorum
hadi hayırlısı yuppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii burda herkesin güzel haberleri bizi sevindiriyor en azından beni sevindiriyor allah analı babalı büyüksün şimdidenNasıl bir duygu biliyorum... Harika gerçekten .. Allah sonuna kadar götürsün bizi inşallah yavrularımıza sağlıkla..tebrikler
Sonuç cikmadimiiiKızlar ben kan verdim 2 saat sonra sonucu alıcam hakkımızda hayırlısı
Nasıl bir duygu biliyorum... Harika gerçekten .. Allah sonuna kadar götürsün bizi inşallah yavrularımıza sağlıkla..tebrikler
hadi hayırlısı yuppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii burda herkesin güzel haberleri bizi sevindiriyor en azından beni sevindiriyor allah analı babalı büyüksün şimdiden
Sorununuz neymiş canm uzulmuu insan ilk duyduğunda dünyası başına yikilio ama sonra alisiyo güçleniyor uzme kendini hic imkansız diye birşey yok unutma rabbim ol desin yeterrrarkadaşlar bugün doktora gittim direk tüp bebek dedi ikimizde de sorun varmış şans % 25 var mı benim durumda olup tüp bekeği tutan çok üzgünüz
canım benim rezerv az eşimin sayısı az doğal yolla olmaz dedi aşılama bile zaman kaybı dedi ağlamaktan gözlerim şişti çok kötüyümSorununuz neymiş canm uzulmuu insan ilk duyduğunda dünyası başına yikilio ama sonra alisiyo güçleniyor uzme kendini hic imkansız diye birşey yok unutma rabbim ol desin yeterrr
Gözünüz aydın çok sevindim. Darısı basimizakızlaaaaarr bugün ben de pirinç tanemin kal sesesini duydumbeklemiyordum hiç hadi sesini de duy dedi açtı direk sesi. gümbür gümbür çıkıyorr.. ayyyy Allahm isteyen herkese yaşatsın bu duyguları inşallhh.. hepimize yardım etsinn rabbim
Bende çarşamba günü baslicam lucrin e stres tende gecikmiş olabilirkızlar tüp bebek için lucrin igne vuruluyorum adetim dündü geçti ama olucam karnım agırıyor bu sorunu yaşayan varmı adet gecikmesi çok mutsuzum neler bekliyor beni hiç bilmiyourm biran önce olsa da bitse çok yoruldum artık ya
Sorununuz neymiş canm uzulmuu insan ilk duyduğunda dünyası başına yikilio ama sonra alisiyo güçleniyor uzme kendini hic imkansız diye birşey yok unutma rabbim ol desin
sonuç ne merak ettik iki saati geçtiSonuç cikmadimiii
Canm bnm bizimde eşimin sayısı çok düşük çıktı doktor normal olması imkansız dediğinde hastanenin bahçesinde aglamaktan eve zor gitmiştim ama sonra araştırdım okudum herkesin hikayesini okudukça umutlandim umudunu kaybetme alisacaksin kaderinde varsa zaten olacak sabretcanım benim rezerv az eşimin sayısı az doğal yolla olmaz dedi aşılama bile zaman kaybı dedi ağlamaktan gözlerim şişti çok kötüyüm
Üzülmek pes etmek yok sen izmirde misin cnmmaalesef 0.100üzgünüm.. kan sonucumu almadan önce idrar silik cizgi çıktı onada güven yok bilginiz olsun arkadaşlar.. hakkımızda hayırlısını istedik demekki buymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?