ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

arkadaşlar tüp bebek denemesinden sonra dikkat edilmesi gerekenler nelerdir ?
Canım ben öğretmenim. Heyet raporu aldım. Bol bol dinleniyorum. Yatış anlayacağın.. Günde bir saat hafif yürüyüş yapmamı tavsiye ederim. Kabızlık yaşayabilirsin dikkat et.. Kayısı su tüket. İlk başlarda estrofem hap ve crinone jel sayesinde süper kabızlık yaşadım. Kayısı kar etmedi. Duphalac şurup kullanıyorum.. Çok iyi geldi. Sık sık az ye. Ben ananas yedim günde bir dilim ya da iki günde bir. Çok faydalıymış.ani hareketten uzak dur. Eğilmek uzanmak yok. Hafif ev işleri yapabilirsin. Mesela Bizde eşim süpürüyor ben de vileda ile siliyorum..yormadan ama.. Kıymetli bebekler için her şey yapılır

Hocam ne kadar süre yattınız,rapor aldınız?

teşekkür ederim cevabın için hocam ben de öğretmenim doktor tüp bebek dedi bir dahaki ay başlayacağım denemeden sonra rapor mu alayım kaç gün aldınız siz

Hocam ne kadar süre yattınız,rapor aldınız?
21 ocakta transferim oldu. Hala yatıyorum. Dönemi kapatıcam heyetle. Yormak yok. Bu arada çok zor biliyorum ama haftada bir kısa ve ılık duş al. İlk zamanlar yorulmamaya bak.ilk üç ay çok önemli

teşekkür ederim cevabın için hocam ben de öğretmenim doktor tüp bebek dedi bir dahaki ay başlayacağım denemeden sonra rapor mu alayım kaç gün aldınız siz
Transferini olunca normal rapor al. Test sonucuna göre zaten dr tüp diye heyet veriyor. Benim 15 tatile denk gelmişti. Tatil bitince 1 hafta rapor aldım. Keseyi görünce hemen heyet.. Önemli olan kafanın rahat olması. Okul yorucu stresli bir ortam biliyorsun.. Takma. Devlet işleri her türlü yürüyor. Bize madalya mı takacaklar sanki ..bebişler daha önemli

Nasıl bir duygu biliyorum... Harika gerçekten .. Allah sonuna kadar götürsün bizi inşallah yavrularımıza sağlıkla..tebrikler

Bende bugün kontrole gittim beşinci gün iğnemi yapıyorum.bende öğretmenim ama malesef özelde çalışıyorum ne kadar izin Alıp yapabilirim bilmiyorum
kızlar şimdiden panik yapıp kendinizi kasmayın anladığım kadarıyla daha yumurtlama aşamasındasınız eğer öyleyse panik yok siz otursanızda oturmasanızda gezsenizde o yumurtalar o iğnelerle büyüyor kontrollerinizi sadece okula göre ayarlayın zaten iğneleri kendiniz vuruyorsunuz sakın bana vuramıyorum demeyin azıcık cesaretli olun.Ya şeker hastası olsaydınız hergün o iğneleri kendileri yapıyorlar şimdi durumunuzda yapmamanız gereken tek şey stres, yapmanız gerekende iyi beslenme. Sigara alkol yok düzenli uyku falan filan.
sonra öğretmen arkadaşlarım ikinci kısım yumurtalıklarınız toplancak zaten uyutuyorlar bişey anlamıyorsunuz burda izin almanız gerekebilir o gün için. Sonra embriyo bekleme zamanı toplandıktan bir gün sonra sizi arayacaklar yumurtanın döllenip döllenmediğini söyleyecekler bu kısımda beklerken başka ilaçlar kullanmaya başlıyorsunuz sorun sizde veya eşinizde farketmez bu ilaçları kullanıyorsunuz. Bu kısım önemli embriyo gelişimine göre hergün aranıyorsunuz ve kaçıncı gün transferi karar veriliyor 2. gün 3, gün 4. gün 5. gün transferi diye birgün öncesinden size haber veriyorlar buraya kadar sıkıntı yok sanırsam ama öyle ama böyle geçiyor. Asıl sıkıntı izinli olmanız gereken kısım işte başladı transferden sonra hiç değilse bir kaç gün en az izin alın derim ben kendinize iyi bakın inşallah yardımcı olmuşumdur.

Nasıl bir duygu biliyorum... Harika gerçekten .. Allah sonuna kadar götürsün bizi inşallah yavrularımıza sağlıkla..tebrikler
hadi hayırlısı yuppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii burda herkesin güzel haberleri bizi sevindiriyor en azından beni sevindiriyor allah analı babalı büyüksün şimdiden

hadi hayırlısı yuppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii burda herkesin güzel haberleri bizi sevindiriyor en azından beni sevindiriyor allah analı babalı büyüksün şimdiden

sağolun kızllarrr :) gerçekten farklı bir duydu..

arkadaşlar bugün doktora gittim direk tüp bebek dedi ikimizde de sorun varmış şans % 25 var mı benim durumda olup tüp bekeği tutan çok üzgünüz
Sorununuz neymiş canm uzulmuu insan ilk duyduğunda dünyası başına yikilio ama sonra alisiyo güçleniyor uzme kendini hic imkansız diye birşey yok unutma rabbim ol desin yeterrr

Sorununuz neymiş canm uzulmuu insan ilk duyduğunda dünyası başına yikilio ama sonra alisiyo güçleniyor uzme kendini hic imkansız diye birşey yok unutma rabbim ol desin yeterrr
canım benim rezerv az eşimin sayısı az doğal yolla olmaz dedi aşılama bile zaman kaybı dedi ağlamaktan gözlerim şişti çok kötüyüm

Bende çarşamba günü baslicam lucrin e stres tende gecikmiş olabilir

canım benim rezerv az eşimin sayısı az doğal yolla olmaz dedi aşılama bile zaman kaybı dedi ağlamaktan gözlerim şişti çok kötüyüm
Canm bnm bizimde eşimin sayısı çok düşük çıktı doktor normal olması imkansız dediğinde hastanenin bahçesinde aglamaktan eve zor gitmiştim ama sonra araştırdım okudum herkesin hikayesini okudukça umutlandim umudunu kaybetme alisacaksin kaderinde varsa zaten olacak sabret

maalesef 0.100 üzgünüm.. kan sonucumu almadan önce idrar silik cizgi çıktı onada güven yok bilginiz olsun arkadaşlar.. hakkımızda hayırlısını istedik demekki buymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…