ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Kızlar hayırlısı olsun çok şükür teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için :) Rabbim isteyen herkese versin inşallah herkesin muradına erdirsin kalp atışlarını duymadık daha haftaya çarşamba günü gideceğim Birde doktor ikinci keseye biraz küçük dedi gelişme gösterecek mi bakmak gerek dedi belli olmaz filan dedi.İnşallah sıkı sıkı tutunur ve büyür yavrularim :)

Hamiş olan arkadaşlar tebrik ederim inşallah Rabbim herkese müjde vermeyi nasip etsin olmayan arkadaşlar üzülmeyin nolur çok dua edin Allah hayırlısı ile isteyen herkesi yavrusuna kavuştursun..

Hamiş olan arkadaşlar tebrik ederim inşallah Rabbim herkese müjde vermeyi nasip etsin olmayan arkadaşlar üzülmeyin nolur çok dua edin Allah hayırlısı ile isteyen herkesi yavrusuna kavuştursun..
Cnmm ikizmis galiba cok sevindim..allah kucagina saglikla almayi nasip etsin cnm☺

kizlar bisey sorucam sizlere tup bebek tedavisinde herkeze durumuna gore baska baska baska igneler falan mi kullaniliyor acaba kafama takildi iyicene
Canım bana dr um iki şık sundu. Biri gonal f iğneleri diğeri ise tek sefer vurunmalık bir iğne. Diğerine göre pahalı olandı. Adı elonva .Sadece bir defa vurunuyorsun yumurta büyütmek için. Her gün iğne derdi yok. Konforlu bir durum yani. Tek iğne 1520 lr. Tuttu. Sonra lh hormonunu baskılamak için 4 iğne vurundum. Adı orgalutran. O da 4 iğne 400 lr tuttu. Pko falan yoktu bende. İğneyi de dr 30 a yakın tüp bebek hastasına uygulamış ve hepimiz hamileyiz.başarı oranı yüksek diye yeni uygulamaya başlamış.

maalesef 0.100 üzgünüm.. kan sonucumu almadan önce idrar silik cizgi çıktı onada güven yok bilginiz olsun arkadaşlar.. hakkımızda hayırlısını istedik demekki buymus

canımmm ağla ama ne olur harap etme kendini.elden gelen bişey yok.dilimizden hiç düşürmüyoruz hayırlısı ne ise o olsun demeyi.demekki duan kabul olmuş.hayırlısı böyleymiş.

kızlar size birşey danışacagım ben hiç adetin 13 14 15 günleri gibi hiç rahım kalınlıgına baktırmadım 2 kez kimyasal gebelik yaşadım acaba dıyorum rahmım mı kalınlaşmıyor ama hep adet olamayınca gıdıp ölçtürdüm o zaman hep 8mm cıkıyo burdakı arkadaşlar tüp bebek için rahım kalınlıgını takıp ettiği için daha iyi anlarsınız dıye düşündüm. sizlerin adetten 13 14... günlerinde çıkıyor 7mm 8mm ve üstü benım adet günüme gelmiş olmam ve rahmımın kalınlıgının 8mmde kalması normal mi?

birazcık uzun oldu ama neolur cevap verin çok merak edıyorum bu sorunun cevabını

ayy inş ben de öğretmenim bu izin mevzusu canımı sıkıyodu... bugün iğnelerimin 6. günü... şimdiye kadar sadece bir kere izin aldım.. inş yumurta toplama da cumartesiye denk gelirse çok güzel olur transferde artık rapor alacaz...ben TEOG grubundaki öğrencilerin öğretmeni olduğum için biraz sıkıntı oluyo...hayırlısı bakalım artık...

bende bugün tüp bebek tedavisine başladım doktor 6 yumurta var dedi iyimi bilemedim ilk iğnemi vuruldum bugün rabbim inşallah hepimize güzel sonuçlar almayı nasip eder

Tra
transfer daha mı zor oluyor kızlar ben aşılama geçirdim bi onun gibi zannediyorum ama yatmak mı gerekiyor transferden sonra kusura bakmayın bilmediğimiz için bu kadar soru soruyorum bunalttım ama

Tra
transfer daha mı zor oluyor kızlar ben aşılama geçirdim bi onun gibi zannediyorum ama yatmak mı gerekiyor transferden sonra kusura bakmayın bilmediğimiz için bu kadar soru soruyorum bunalttım ama
a
transfer 10 dk lik birsey anlamiyosun zaten ilk 2 gun cok onemli ama diger gunlerde kendinizi cok yormamak uzanmamak asilmamak kosmamak sartiyla ufak hareketlerle gunluk islerinizi yapabilirsiniz ama genelde evde olmayi tercih ediyoruz

a
transfer 10 dk lik birsey anlamiyosun zaten ilk 2 gun cok onemli ama diger gunlerde kendinizi cok yormamak uzanmamak asilmamak kosmamak sartiyla ufak hareketlerle gunluk islerinizi yapabilirsiniz ama genelde evde olmayi tercih ediyoruz

acaba transferden sonra kaç günlük izin yeterli olur...

bende bugün tüp bebek tedavisine başladım doktor 6 yumurta var dedi iyimi bilemedim ilk iğnemi vuruldum bugün rabbim inşallah hepimize güzel sonuçlar almayı nasip eder

iğne kullanmadan mı 6 yumurtan oldu ben anlamadın.... ben gonal f 4 gün kullandım dün kontrole gittim 4 tane yumurtam olmuş... gonal f ve cetrotide diye bir iğne daha verdi bunları kullan perşembe yine gel dedi...

iğne kullanmadan mı 6 yumurtan oldu ben anlamadın.... ben gonal f 4 gün kullandım dün kontrole gittim 4 tane yumurtam olmuş... gonal f ve cetrotide diye bir iğne daha verdi bunları kullan perşembe yine gel dedi...
vet canım bugün adetimin 3.günü ultrasonla baktı 6 tane yumurta var önemli olan bunları sağlıklı biçimde büyütmemiz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…