- 23 Şubat 2015
- 21
- 14
- 3
- 34
Ben puregon kullanıyorum cnm, genelde pkolulara uygulanan bi Yöntem yani bu..yumurta dondurma ücreti zamana göre Değişiyor mu kızlarkizlar bisey sorucam sizlere tup bebek tedavisinde herkeze durumuna gore baska baska baska igneler falan mi kullaniliyor acaba kafama takildi iyicene
bende pkoluyum ama banada gonal f kullanildiBen puregon kullanıyorum cnm, genelde pkolulara uygulanan bi Yöntem yani bu..yumurta dondurma ücreti zamana göre Değişiyor mu kızlar
Cnm narkoz aliosn ve hicbisey hissetmiosun.uyandgnda biraz regl agrisio olu sadece hic korkma..en basiti toplama islemiYumurta toplanırken tamamen narkoz alınıyor degıl mi hiç birşey duyup görmüyoruz?
Cnmm ikizmis galiba cok sevindim..allah kucagina saglikla almayi nasip etsin cnm☺Hamiş olan arkadaşlar tebrik ederim inşallah Rabbim herkese müjde vermeyi nasip etsin olmayan arkadaşlar üzülmeyin nolur çok dua edin Allah hayırlısı ile isteyen herkesi yavrusuna kavuştursun..
Canım bana dr um iki şık sundu. Biri gonal f iğneleri diğeri ise tek sefer vurunmalık bir iğne. Diğerine göre pahalı olandı. Adı elonva .Sadece bir defa vurunuyorsun yumurta büyütmek için. Her gün iğne derdi yok. Konforlu bir durum yani. Tek iğne 1520 lr. Tuttu. Sonra lh hormonunu baskılamak için 4 iğne vurundum. Adı orgalutran. O da 4 iğne 400 lr tuttu. Pko falan yoktu bende. İğneyi de dr 30 a yakın tüp bebek hastasına uygulamış ve hepimiz hamileyiz.başarı oranı yüksek diye yeni uygulamaya başlamış.kizlar bisey sorucam sizlere tup bebek tedavisinde herkeze durumuna gore baska baska baska igneler falan mi kullaniliyor acaba kafama takildi iyicene
maalesef 0.100üzgünüm.. kan sonucumu almadan önce idrar silik cizgi çıktı onada güven yok bilginiz olsun arkadaşlar.. hakkımızda hayırlısını istedik demekki buymus
kızlar şimdiden panik yapıp kendinizi kasmayın anladığım kadarıyla daha yumurtlama aşamasındasınız eğer öyleyse panik yok siz otursanızda oturmasanızda gezsenizde o yumurtalar o iğnelerle büyüyor kontrollerinizi sadece okula göre ayarlayın zaten iğneleri kendiniz vuruyorsunuz sakın bana vuramıyorum demeyin azıcık cesaretli olun.Ya şeker hastası olsaydınız hergün o iğneleri kendileri yapıyorlar şimdi durumunuzda yapmamanız gereken tek şey stres, yapmanız gerekende iyi beslenme. Sigara alkol yok düzenli uyku falan filan.
sonra öğretmen arkadaşlarım ikinci kısım yumurtalıklarınız toplancak zaten uyutuyorlar bişey anlamıyorsunuz burda izin almanız gerekebilir o gün için. Sonra embriyo bekleme zamanı toplandıktan bir gün sonra sizi arayacaklar yumurtanın döllenip döllenmediğini söyleyecekler bu kısımda beklerken başka ilaçlar kullanmaya başlıyorsunuz sorun sizde veya eşinizde farketmez bu ilaçları kullanıyorsunuz. Bu kısım önemli embriyo gelişimine göre hergün aranıyorsunuz ve kaçıncı gün transferi karar veriliyor 2. gün 3, gün 4. gün 5. gün transferi diye birgün öncesinden size haber veriyorlar buraya kadar sıkıntı yok sanırsam ama öyle ama böyle geçiyor. Asıl sıkıntı izinli olmanız gereken kısım işte başladı transferden sonra hiç değilse bir kaç gün en az izin alın derim ben kendinize iyi bakın inşallah yardımcı olmuşumdur.
Teşekkür ederim cnmCnm narkoz aliosn ve hicbisey hissetmiosun.uyandgnda biraz regl agrisio olu sadece hic korkma..en basiti toplama islemi
transfer daha mı zor oluyor kızlar ben aşılama geçirdim bi onun gibi zannediyorum ama yatmak mı gerekiyor transferden sonraayy inş ben de öğretmenim bu izin mevzusu canımı sıkıyodu... bugün iğnelerimin 6. günü... şimdiye kadar sadece bir kere izin aldım.. inş yumurta toplama da cumartesiye denk gelirse çok güzel olur transferde artık rapor alacaz...ben TEOG grubundaki öğrencilerin öğretmeni olduğum için biraz sıkıntı oluyo...hayırlısı bakalım artık...
aTra
transfer daha mı zor oluyor kızlar ben aşılama geçirdim bi onun gibi zannediyorum ama yatmak mı gerekiyor transferden sonrakusura bakmayın bilmediğimiz için bu kadar soru soruyorum bunalttım ama
a
transfer 10 dk lik birsey anlamiyosun zaten ilk 2 gun cok onemli ama diger gunlerde kendinizi cok yormamak uzanmamak asilmamak kosmamak sartiyla ufak hareketlerle gunluk islerinizi yapabilirsiniz ama genelde evde olmayi tercih ediyoruz
bende bugün tüp bebek tedavisine başladım doktor 6 yumurta var dedi iyimi bilemedim ilk iğnemi vuruldum bugün rabbim inşallah hepimize güzel sonuçlar almayı nasip eder
bende bugün tüp bebek tedavisine başladım doktor 6 yumurta var dedi iyimi bilemedim ilk iğnemi vuruldum bugün rabbim inşallah hepimize güzel sonuçlar almayı nasip eder
vet canım bugün adetimin 3.günü ultrasonla baktı 6 tane yumurta var önemli olan bunları sağlıklı biçimde büyütmemiz dedi.iğne kullanmadan mı 6 yumurtan oldu ben anlamadın.... ben gonal f 4 gün kullandım dün kontrole gittim 4 tane yumurtam olmuş... gonal f ve cetrotide diye bir iğne daha verdi bunları kullan perşembe yine gel dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?