ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Cnm canini sikma sakin...allahim hayirlisni versin hepimizee...vaktini bekliyo bizim bebsler insallah yuzumuz gulecek bir gun..dondurulmislarn varmi cnm?
sağol cnm sil baştan olacak dondurulmus yok maalesef.. olacaktıda uzun hikaye 7 yumurta olmuştu gelişmediler bitane kalmıstı oda tutmadı.senin negatifinede üzülmüştüm zamanı gelince olacak inşallah..ben artık buralara giremem sanıyordum ama sizlerle konusmak iyi geliyor herkese çok tşk ederim

Inan bende oyle saniyordum..ama yazdikca konustkca rahatliyorum galiba..

Kızlar bende transferin 4. Gününü bitirmek üzereyim Rabbim herkezin gönlüne göre versin dualarınızı eksik etmeyin

maalesef 0.100 üzgünüm.. kan sonucumu almadan önce idrar silik cizgi çıktı onada güven yok bilginiz olsun arkadaşlar.. hakkımızda hayırlısını istedik demekki buymus
Moralini sakın bozma canım. Her zaman Allah tan hayırlısını isteyelim. Hayırlıysa olsun.. Demek ki zamanı var. Konuşmak iyi geliyor

Teşekkür ederim gizlimelekan çok iyi geldi yazmanız.ben pko hastasıyım doktorum yumurta toplama işleminden bir ay sonra transfer ıslemini gerçekleştirebiliriz dedi malesef kafama bu takıldı şimdi aranızda bu şekilde deneyen arkadaşlar var mı

Çokkkkkkkkk takma kafana sadece tedavîn bir ay sonra başlar tek fark bu

hic kafana takma canm bende pko luyum benimde transferim 1 aya ertelendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…