canım benim de rezerv azlığı var geçen ay ilk kez başladım klomenle tedaviye iki yumurtam olmuştu ama doğal hamilelik olmadı doktor tüp bebek deidi ikimizde de sorun var ..yumurta sayısını artırmak için mi bal çörekotu tarçın karışımını yiyorsun bir de miktarları nelerdir nasıl kullanacağız bunlarıMerhaba benimde sizler gibi yumurta sayım az,ben hiç aşılama denemedim vakit kaybı dedi doktorlar,tüp bebek tedavisine başladık geçen ay 3 yumurta vardı 1 döllendi ve o bir tane donduruldu,bu ay yumurta gözükmedi(bazı aylar hiç yumurta olmuyo işte,Bazen en çok 3 oluyo)klomen verdi Dr.dün.bahçecideyim ben,klomen verdi hap sadece normal siklusta olacakmış diye bakacak,havuz olacak benim birkaç ay toplanıp öyle transfer olcak,bügünde bal.tarçın.çörekotunada başladım bakalım.
Bu forumda kullananlar var,yumurta sayısını bilmemde kalitesi için diyolar,10 çorba kaşığı bal,10 çay kaşığı tarçın. 12 tatlı kaşığı taze öğütülümüş çörekotu un karıştırıp adetin 2. Günü ile 12.günü arası sabah akşam aç karna 1 er kaşık.canım benim de rezerv azlığı var geçen ay ilk kez başladım klomenle tedaviye iki yumurtam olmuştu ama doğal hamilelik olmadı doktor tüp bebek deidi ikimizde de sorun var ..yumurta sayısını artırmak için mi bal çörekotu tarçın karışımını yiyorsun bir de miktarları nelerdir nasıl kullanacağız bunları
Yeterki yumurta çok olsun ben ağrıyı çekmeye razıyım valla
Benim 14 sağlıkli yumurtam oldu ve toplandi. Gulerek ciktm. Hicde agrim olmadı. Korkma canm. Transfer onun kat kat daha rahati 2 dk bisey ağrısız
Bu forumda kullananlar var,yumurta sayısını bilmemde kalitesi için diyolar,10 çorba kaşığı bal,10 çay kaşığı tarçın. 12 tatlı kaşığı taze öğütülümüş çörekotu un karıştırıp adetin 2. Günü ile 12.günü arası sabah akşam aç karna 1 er kaşık.
Aynen başım ve tüm iç organlarım değişik bir bulantı içinde. Yoğun değil ama iştahım iyice kesildi. Sabah akşam yiyorum.arada bişi canım istemiyor.zorla ceviz badem fındık kara üzüm atıyorum ağzıma. Portakal suyu içiyorum. Yoğurt süt et... Bol su içiyorum. Hararetim çokKizlarr bende mide bulantilari başladı. Sizde durumlar nedir ??
morfoloji kaçtı sizin bizim morfoloji 1 çıktı nasıl düzelir bukızlar merhaba,
ben bir kez kayseri memorıl da yaptırdım olmadı. dondurulmuşlarım çözüldüğünde ölüydü. nadir görülen bir olay vs dediler. sizler ne dersiniz doktor için? chg yöntemi nedir? morfoloji sorunu bizimki.
Mide bulantisi, kusma, bas agrisi istahsizlik, halsizlik, göguslerim agriyor. Ne ararsan var. Halim hic yok arkadaslar. Allah yardimcimiz olsun. Insallah bu gunlerde hayirlisiyla gececek diyorum.Kizlarr bende mide bulantilari başladı. Sizde durumlar nedir ??
morfoloji nasıl etki yapıyor yeni başladım tedaviye tam olarak bilmiyorum ..düşüğe mi sebep oluyorcanım bizde 2-3 çıkıyor. ne kullandıysak hareket sayı arttı ama morfoloji hep aynı
Bende aşıkamadan hemen sonra basladim suan tedavim sürüyor çarşamba toplanacak yumurtatalr inşallah bende Acıbadem de yaptırıyorum doktorun kim[/QUOTE][QUOTE9, post: 39693765, member: 660634"]Kızlar ben bu ay aşılama yaptırdım tutmadı hemen tüp bebeğe geçmek istiyorum bana biraz yardimci olur musunuz acibadem de olcam tup bebegide igneler ilaclar nasil oluyo asilama sonrasi hemen tüp bebek olurmu bizdeki tek sıkıntı bende yumurta sıkıntısı var çok az sayıda oluşuyo her ay bir yada iki tane cevaplarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?