ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Canim benimde sorunumuz yoktu.iki yil ugrasdik olmayınca artuk bu yila basvurduk.ikinci denemem benim ilkinde tutmadi herşeyin yolunda gitmesine rağmen.inş bu sefer tutar cuma belli olacak inş bebislerim benimledir Rabbim inş verir..

Ins.ole olur Allah isteyen herkese nasip etsin hepimize siz 2. denemenizi nzamn yapicaksnz

Ins.ole olur Allah isteyen herkese nasip etsin hepimize siz 2. denemenizi nzamn yapicaksnz

Ins arkadasim gonlune gore olsun bebisin seninle olsun cuma mubarek gun guzel habeerlern olsun ins.,ilkinde kac embriyo transver ettiler canim sana hcbi sebebinde yok dmi

dermannuri canım benim kanamam olmadı üstüne görme olmasın sonuçta hamile olup adet olanlarda var çevremde..korkutmaya çalışmıyorum yanlış anlama ama bizim işyerinde bi arkadas var 6haftalik hamile bebeğin kesesinden kanama varmış ondan düşük tehlikesi demiş doktor hastaneye git bir an önce....

canım hepimizinde tutunduğumuz tek dal rabbim dilerse verir.zor olsada bize sabretmek ve mücadele etmek düşer.rabbim seninde dileğini defalarca denemeden ilk denemende verir inşallah. hiç bir sorun yoksada zamanı gelmeden olmuyor işte. hafta sonu karşı komşumun ağustosta evlenen kızının 2 aylık hamile olduğunu öğrendim. üstelik kız pco lu dr.tüp bebekten başka şansın yok demiş.işin trajikomik tarafı düğünden sonra kocasının doğuya tayini çıktı.kız ankarada annesinin yanında kalıyo. 2,5 ay önce 3 günlük bir tatilde kocasının yanına gitmişti.orda hamile kalmış.doğununda hava şartlarına alışık olmadığı için gider gitmez ağır grip olmuş ilaç antibiyotik almış ona rağmende şuan hamile bu nedenle olmaz diye bişey yok.rabbim dilesin yeterki.bize dua etmek düşer

Ins arkadasim gonlune gore olsun bebisin seninle olsun cuma mubarek gun guzel habeerlern olsun ins.,ilkinde kac embriyo transver ettiler canim sana hcbi sebebinde yok dmi
inş canim öyledir.ilkinde de ikincisinde de iki tane uçuncu günembriyosu transfer edildi.evet hic bi problem ggözükmüyorggörünürde ama olmuyordu da.oyuzden bu yola basvurduk.doktorum hherşeyin iyi gittigini söyledi bakalim inş Rabbimin izniyle tutar bu sefer

arkadaslar hamile olanlar aranizda kanama olan varmi saat 6 dan beri kanama oluyorum moralim cok bozuldu doktoru aradim bi igne verdi onu yap dedi yaptim ama hala kesmedi
inşallah herşey yolundadır merak ettim seni moralini bozma herşey Allahtan bir söz okuyorum bir arkadasın profilinde ..Allahım verirsen yüceliğindendir vermezsen imtihanımdır.. durumundan bildilendir cnm Rabbim korusun seni ve bebeğini

bide izmirde olan tup bebek yaptıran varsa merkez hakkında da yardım istiyorum
hakkında hayırlısı olsun cnm tez zamanda bebeklerine kavuşmanı dilerim.ben izmirdeyim özel doktora gidiyorum Hüseyin İvit muayeneler v.s kendi yerinde oldu.İrenbe tüp bebek merkeziyle anlaşmalı diğer tüm işlemler orda yapıldı transferim oldu şuan beklemedeyim şuan için memnunum inş sonucta pozitif olur :) netten ararştır istersen verdiğim isimleri

kızlar dün randevum vardı doktoruma gittim hormonlara bakmak istedi doktorum,ona göre ilaçları fazlalaştırıcaz yada düşürecez demişti dün akşam kan verdim akşam ara 20:30 gibi dedi görüştük aynen devam et çok iyi eksik fazlaya gerek yok ve bazı tavsiyelerde bulundu sizlerle paylaşayım dedim.. ani haraketler yapma,ıkınma,taze sebze meyve süt balık tüket dedi yalnız benim test günümü çok geç zamana verdi çatlarım ben o güne kadar 12 şubatta transfer oldu 25-yada 26 subat test yapabilirsin dedi, ben içimden heheh ondan önce yaparım ben dedim

doktorun hastaneyede gitsen bisey anlamazlar cok erken dedj sakin ol diyor bisey olmaz dedi simdi azaldi kesiyor galiba

c
arkadaslar hamile olanlar aranizda kanama olan varmi saat 6 dan beri kanama oluyorum moralim cok bozuldu doktoru aradim bi igne verdi onu yap dedi yaptim ama hala kesmedi
canım hamile olduğu halde 3 -4 ay adet gören arkadaşım var sıkma canını hiç kalkma

inşallah ama bi an önce yakınlarda dr bulman lazım artık batumda ki uzak kalıyo dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…