ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

canim bende elazig medical park da ilk denememi yaptirdim benimde sebebsiz infertilite idi.fakat ilkinde tutmadi.bua y ikinciyi denedim cuma gunu sonuc alcam ins bu sefer tutar.ins sende saglikla kucagina alirsin.
İkinciyi de Elazığ dami yaptırdın? Orhan bey mi? Ben Ank yaptırdım kontroller için oraya gittim pek konuşkan biri değil yıllardır duymak istediğim sonucu almışım Dr belki kendi emeği olmadigindan bilmiyorum ruhsuz ilgisiz geldi bana. Doğru ifade edebildimmi bilmiyorum sen ne düşünüyorsun? Birde devamında Dr seçerken illaki tüp bebekle ilgilenen birini mi yoksa herhangi bir kadın dogum uyu mu secmeliyim sizce?

evet canim ikinciyi de orda yaptirdim.evet çok konuşkan değil söylediğin gibi ama benimle ilgilenmesi çok iyiydi.ben mus ilinde oturuyorum o yüzden benle farklı ilgilendi şehirdisindan ggittiğim için.ama eğer bu da tutmazsa yaza birakicam ve nasip olursa İst veya ankaraya gitmeyi düşünüyorum.istnbulda bruksele anakarada da novaarta gitmeyi dusunuyom.ozaman geldiğinde sevecen artuk.ama inş ona gerek kalmazsa cuma günü sevinçli haber alirim..

hayirlisiyla inşallah haber bekliyoruz

Çok İyiymiş önceden duysaydım o dr â giderdim hele ilk seferinde ignemi yaparken bayilacaktim

Arkadaşlar hepinize merhaba Allahım hepinizin yardımcısı olsun işallah bende tüp bebek yaptırıcam bidahaki aya benim herhangi bi sorunum yok eşiminde sorunu yok hatta değerleri normalin ustunde hiç hamile kalmadım ve 3 yıllık evliyim 2 yıldır istiyoruz ama olmadı tüp bebek sansım sizce nedir banada yardımcı olurmusunuz

ogretmenim okulda rehber ogretmeniyim.transferden sonraki bir haftayi yatarcirdim bu hafta da iladim en aziyüksek. Aam dagiliyor surekli dusunmek insani yoruyor.cok fazla ayakta kalmamaya dikkat ediuorum.hayirlisiyla ins cuma gunu sonucumu alcam bakalim ins yavrularum benimledir..[/QUOTE]

Ben de ogretmenim 15 ttatile denk geldi o yuzden 5 gün dinlendim. Hic yatmadim :) doktorm bana kesnlkle yatma hatta arada yürü dedi tembihledi :))))
bide izmirde olan tup bebek yaptıran varsa merkez hakkında da yardım istiyorum
arkadasm olur olmaz onceAllah biliyor tabiki ama olumlu sonuc alma ihtimalin tup bebekte yuksek allah yardimcn olsunn :))

arkadaslar hamile olanlar aranizda kanama olan varmi saat 6 dan beri kanama oluyorum moralim cok bozuldu doktoru aradim bi igne verdi onu yap dedi yaptim ama hala kesmedi

arkadaslar hamile olanlar adeğil. da kanama olan varmi saat 6 dan beri kanama oluyorum moralim cok bozuldu doktoru aradim bi igne verdi onu yap dedi yaptim ama hala kesmedi
Canli kanamami canm. Benm de arada akintiyla kahve lekeler geliyor ama kirmizi degil. Yat uzan ayaklarını kaldır. Adet gibi degil dimi ?

tesekkur ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun tabiki ALLAh bilir ama bi umut işte mart ayında olucak garibime giden hicbir sıkıntı olmamasına ragmen hamıle kalamamam sanırım kafama cok takıyorum kafamda deli sorular:))

arkadaslar hamile olanlar aranizda kanama olan varmi saat 6 dan beri kanama oluyorum moralim cok bozuldu doktoru aradim bi igne verdi onu yap dedi yaptim ama hala kesmedi
İnşallah geçici bir kanamadir. Hepimizin başına gelebilir şu an benim böyle bir sıkıntım yok. Benim ilk gebeligim normaldi 6 haftada önce kahverengi sonra pembe kanama olmuştu progesteron desteği ile kesildi. Kanama bebeğin tutundugu yerden uzakmis. İnş seninde öyle olur ne iğnesi onerdiki Dr. ?

Canm.moralini bozma ben cok okudum kanamasi olan cok olms..sakin uzme kendini olumlu dusun..Belki igne gec gosteriodr etkisini...

Biraz rahat girmek gerekiyor bu yola sanirim :) bizim de yoktu sikintmz ama olmadı işte. Taktiri ilahi. Sebebimz boylemymis dememkii diyrm cok şükür insallah saglikla devam ederz. Sizin de sebebiniz doktorlar neden olmasin :) dualarimm isteyen ve bekleyen bütün arkadaslarla insallh hayirlsii olsun hakkimzdaa.. buarada bir sorun yoksa daha kolay ilerlersinz insallah. Yumurtanuz kolay buyur transfer kolay olur vs.

Canm.moralini bozma ben cok okudum kanamasi olan cok olms..sakin uzme kendini olumlu dusun..Belki igne gec gosteriodr etkisini...
Kanama leke olmasi cok dogal. Allah korusun aktif kanama olmasin da.

proluton depo ampul

Cnm bndede bsi yk ama ara kanamalar oluo die bliorum haklisn kafaya takmakta ne sartlarda gecio elimize ama sunu dusun rabbim nasp etti sana su an uzulupte bebegini tehlikeye atma doktrlada konusmussn zatn olmadi yarn gt bi icin rahatlasin dua oku ins bebisn sennle merk etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…