ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

kızlar opu da neden makyaj, oje filan yasak ?dr öyle söyledi dün .göz kalemi filan sürmesemde olur ama kaş boyasız asla!!!

sakin ol canım aklına kötü şeyler getirme hemen.kanamalar hamilelikte olası ihtimaller.illa düşükle sonuçlancak diye bişey yok.bebişin seninle inş.hem biz tüp bebeğin kıymetli ve zor bebek olduğunu çok iyi biliyoruz dimi.

çok sevindim senin adına inşallah böyle devam eder 28 i diye hatırlıyorum senin ultrasonu acil durumda hizlanmis sanırım pzt kaçıncı gün olacak transferinin bende erken gitmek istiyorum ya beklemekten yoruldum .

canım kimyasallar uzaktan bile olsa yumurtayı ve spermi etkilediği için yasak.sen bebeğin için 1 gün yapmayıver
aslında bebeği etkileceğini düşünmedim anesteziyle alakalı bişey gibi gelmişti. öyleyse hemşirelerin filanda makyajsız olması gerekiyor ama makyajsız hemşire görmedim gidince uyarayım bana gıcık olsunlar

:)) ben yapmıyorsam sizde yapmayacaksınız de.
transferde anestesi uygulanmıyorki canım.ayrıca ameliyathane çalışanları ve embriyologların makyaj,parfüm vs.kozmetik ürünler kullanması yasak

Ya taa haftaya cuma gel dediler ultrasona 5000i geçince görürüz dedi özel hastane..Bugün 1450 çıktı pazartesi kan testi yaptıracağım tekrar o zamana geçer herhalde..

Bebegn seninle ins bak beta'da yuksek cikmis gttikcede artacak ne sartlarda elimize gecio rabbim esirgesin herkesinkini kafaya takarsan olmaz bebisinde uzulur :) bol bol dinlen ayagini hawaya kaldr yat cnm

doğru diosun şüphesiz Allahın takdiri mücadeleye devam kimseyede bişey soyleyemiyorum aileme eşim ailesine kmsenn haberi yok bu durumdan işallah yuzumuzun akıyla cıkabiliriz bu durumdan madden manevi olarak zor bi surec olucak hepiniz için dua ediorum Allahım kapısı herzaman acık isteyen herkese saglıklı evlatlar nasip etsin

ins arkadasım gonlune gore versin Allahım hicbir sebep yok ilki tutmadı peki sonrasnda arastırdımı doktorun neden tutmadıgını bn daha cok yeniyim lutfen kusura bakmayın sorularımla sıkmıorumdur işallah...

buradaki arkadslra birlkte yaotk biz 27 ocakta transferm oldu.[/QUOTE

olemi kusura bakma okumadım sanırım o bolumu hamılemisin peki

tesekkur ederim canım hepimiz kavusalım bebeklerimize . smyra art a yonlendirdi beni doktorum ben aydından gel git yapıyorum bu merkez hakkında varmı bi bilgin ..bu arada inşşşşş pozitif sonuc alırsın inş duam sizlerle

makeupnurrt: 39497430 .!.:
ins arkadasım gonlune gore versin Allahım hicbir sebep yok ilki tutmadı peki sonrasnda arastırdımı doktorun neden tutmadıgını bn daha cok yeniyim lutfen kusura bakmayın sorularımla sıkmıorumdur işallah...
doktoruma sordum tabiki de tekrar bi muayene yaptı herhangi bir şey yok dedi.ama ben pimpirikli olduğum için doktora acaba rahimde göremediğimiz bisey mi var filan diye sordum ve doktorum bisey gorunmuuyor dedi ama ggöremediğimiz olabilir ozaman histereskopi yapalim ne varsa görürüz dedi yaptim onda da bisey cikmadi yani tibben hicbisey yok tutmamasinin sebebi sadece Rabbim ne zaman isterse o zaman olacak yani simdi ikinciyi demedim bakalim inş bu sefer olur...

çok sevindim senin adına inşallah böyle devam eder 28 i diye hatırlıyorum senin ultrasonu acil durumda hizlanmis sanırım pzt kaçıncı gün olacak transferinin bende erken gitmek istiyorum ya beklemekten yoruldum .
pazartesi gel dedi ama bugun tekrar aradi cmt gel dedi bugun 21. günüm transferde

Bebegn seninle ins bak beta'da yuksek cikmis gttikcede artacak ne sartlarda elimize gecio rabbim esirgesin herkesinkini kafaya takarsan olmaz bebisinde uzulur :) bol bol dinlen ayagini hawaya kaldr yat cnm
oyle yapıyorum canim saol iştende izin aldim yarinda dinlenecem bakalim ne olacak herseyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…