kizlar saolun hepiniz adet donemi oldugu icin belki kanama oldum bilmiyorum agrim yok o yuzden kanamadan korkma dedi doktor pazartesi anca kese goruruz dedi dun aksam beta yaptirdim 4000 küsür cikti yarin tekrar yaptiracam artarsa sorun yoktur inşallah
kızlar opu da neden makyaj, oje filan yasak ?dr öyle söyledi dün .göz kalemi filan sürmesemde olur ama kaş boyasız asla!!!
çok sevindim senin adına inşallah böyle devam eder 28 i diye hatırlıyorum senin ultrasonu acil durumda hizlanmis sanırım pzt kaçıncı gün olacak transferinin bende erken gitmek istiyorum ya beklemekten yoruldum .kizlar saolun hepiniz adet donemi oldugu icin belki kanama oldum bilmiyorum agrim yok o yuzden kanamadan korkma dedi doktor pazartesi anca kese goruruz dedi dun aksam beta yaptirdim 4000 küsür cikti yarin tekrar yaptiracam artarsa sorun yoktur inşallah
aslında bebeği etkileceğini düşünmedim anesteziyle alakalı bişey gibi gelmişti. öyleyse hemşirelerin filanda makyajsız olması gerekiyor ama makyajsız hemşire görmedimcanım kimyasallar uzaktan bile olsa yumurtayı ve spermi etkilediği için yasak.sen bebeğin için 1 gün yapmayıver
aslında bebeği etkileceğini düşünmedim anesteziyle alakalı bişey gibi gelmişti. öyleyse hemşirelerin filanda makyajsız olması gerekiyor ama makyajsız hemşire görmedimgidince uyarayım bana gıcık olsunlar
Bebegn seninle ins bak beta'da yuksek cikmis gttikcede artacak ne sartlarda elimize gecio rabbim esirgesin herkesinkini kafaya takarsan olmaz bebisinde uzulur :) bol bol dinlen ayagini hawaya kaldr yat cnmkizlar saolun hepiniz adet donemi oldugu icin belki kanama oldum bilmiyorum agrim yok o yuzden kanamadan korkma dedi doktor pazartesi anca kese goruruz dedi dun aksam beta yaptirdim 4000 küsür cikti yarin tekrar yaptiracam artarsa sorun yoktur inşallah
Ayy canm uzulme belki her ay adet olucaksn boyle. Doktorun sorun yok dediyse rahat ol ama dinlen yat bakalm. Bizi de haberdar ett.adet gibi kirmizi
buradaki arkadslra birlkte yaotk biz 27 ocakta transferm oldu.Ins.ole olur Allah isteyen herkese nasip etsin hepimize siz 2. denemenizi nzamn yapicaksnz
Evt doğum kontrol hapı yumurtaliklari baskilicam dedi ama göğüslerim çok aciyo ve çok aciktiriyo bende anlamadimki hayirlisicnm lucrin i bilmiyorum da yasmin adet dyzenleyici degilmi
canım hepimizinde tutunduğumuz tek dal rabbim dilerse verir.zor olsada bize sabretmek ve mücadele etmek düşer.rabbim seninde dileğini defalarca denemeden ilk denemende verir inşallah. hiç bir sorun yoksada zamanı gelmeden olmuyor işte. hafta sonu karşı komşumun ağustosta evlenen kızının 2 aylık hamile olduğunu öğrendim. üstelik kız pco lu dr.tüp bebekten başka şansın yok demiş.işin trajikomik tarafı düğünden sonra kocasının doğuya tayini çıktı.kız ankarada annesinin yanında kalıyo. 2,5 ay önce 3 günlük bir tatilde kocasının yanına gitmişti.orda hamile kalmış.doğununda hava şartlarına alışık olmadığı için gider gitmez ağır grip olmuş ilaç antibiyotik almış ona rağmende şuan hamile bu nedenle olmaz diye bişey yok.rabbim dilesin yeterki.bize dua etmek düşer
inş canim öyledir.ilkinde de ikincisinde de iki tane uçuncu günembriyosu transfer edildi.evet hic bi problem ggözükmüyorggörünürde ama olmuyordu da.oyuzden bu yola basvurduk.doktorum hherşeyin iyi gittigini söyledi bakalim inş Rabbimin izniyle tutar bu sefer
hakkında hayırlısı olsun cnm tez zamanda bebeklerine kavuşmanı dilerim.ben izmirdeyim özel doktora gidiyorum Hüseyin İvit muayeneler v.s kendi yerinde oldu.İrenbe tüp bebek merkeziyle anlaşmalı diğer tüm işlemler orda yapıldı transferim oldu şuan beklemedeyim şuan için memnunum inş sonucta pozitif olur :) netten ararştır istersen verdiğim isimleri
Evt nasipse Insallah .buradaki arkadslra birlkte yaotk biz 27 ocakta transferm oldu.[/QUOTE
olemi kusura bakma okumadım sanırım o bolumu hamılemisin peki
doktoruma sordum tabiki de tekrar bi muayene yaptı herhangi bir şey yok dedi.ama ben pimpirikli olduğum için doktora acaba rahimde göremediğimiz bisey mi var filan diye sordum ve doktorum bisey gorunmuuyor dedi ama ggöremediğimiz olabilir ozaman histereskopi yapalim ne varsa görürüz dedi yaptim onda da bisey cikmadi yani tibben hicbisey yok tutmamasinin sebebi sadece Rabbim ne zaman isterse o zaman olacak yani simdi ikinciyi demedim bakalim inş bu sefer olur...makeupnurrt: 39497430 .!.:ins arkadasım gonlune gore versin Allahım hicbir sebep yok ilki tutmadı peki sonrasnda arastırdımı doktorun neden tutmadıgını bn daha cok yeniyim lutfen kusura bakmayın sorularımla sıkmıorumdur işallah...
doktorun burda ozel muayenehanesi var oraya gidiyoruminşallah ama bi an önce yakınlarda dr bulman lazım artık batumda ki uzak kalıyo dimi
pazartesi gel dedi ama bugun tekrar aradi cmt gel dedi bugun 21. günüm transferdeçok sevindim senin adına inşallah böyle devam eder 28 i diye hatırlıyorum senin ultrasonu acil durumda hizlanmis sanırım pzt kaçıncı gün olacak transferinin bende erken gitmek istiyorum ya beklemekten yoruldum .
oyle yapıyorum canim saol iştende izin aldim yarinda dinlenecem bakalim ne olacak herseyin hayırlısıBebegn seninle ins bak beta'da yuksek cikmis gttikcede artacak ne sartlarda elimize gecio rabbim esirgesin herkesinkini kafaya takarsan olmaz bebisinde uzulur :) bol bol dinlen ayagini hawaya kaldr yat cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?