ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

#dermannuri ve inspect çok üzüldüm arkadaşlar allah sabır versin ne desek boş rabbim, herşeyin en iyisini o bilir
Centrumdayım ankarada çok ilgisizler orda çalışanlardan biz gidenler daha çok biliyoruz zorla ağızlarından laf alıyorum çokta yoğunlar ilgi bekleyen ona göre gitsin herşeyinizi kendiniz kontrol edin sormadan bişey söylemiyorlar bazen koyun gb hissediyorum kendimi belkide çok alıngan oldum bazı şeyleri yoğunluğa veriyorum yarın yumurta toplamam var bakalım ilgi hasta için önemlimi yoksa sonuçamı bakmak lazım hep beraber görecez

Sağol tatlım ama dün akşam üstü test sonucu çıkınca öğrendim estrofem sabahları 3 tane içicem progestan iğne kalcadan ve ovitrelle gobekten igne verdi

Hayırlısı olsun canm insallah güzel geçer bn daha ilaç kullanıyorum merkezdende memnunum

Kızlaaaaaaarrrr..... Çok şükür bugün pirinç tanemizin kalp atışlarını duyduk.. O ne mutluluk yarabbim. Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallah..

Kızlaaaaaaarrrr..... Çok şükür bugün pirinç tanemizin kalp atışlarını duyduk.. O ne mutluluk yarabbim. Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallah..

Maşallah :))) canim senin transfer günün ne zmandi ? Benim 27 ocak. Bugün rastgele bi doktora gittim gitmez olaydim :) keseyi bile zor gördü birak kalp atışını. Makinami eskiydi bişey anlamadım. Pazartesi kensi doktoruma gidicem

Teşekkür ederim. Transfer tarihim 21 ocak. Dr um tüp bebekçi prof aynı zamanda. Vajinal ultrasonda bakıyor. En net ve erken sonuç alınması için. Hatta geçen gün kullandıkları makinanın 160.000 dolar olduğunu söylemişti..

Benimde yumurtalar toplandı arkadaşlar korkutucu bisey değilmiş o kadar kanamam bile olmadı çok sukur

[QCanım "Gizlimelekank, post: 39554752, member: 583376"]Yedi nasıl sence[/QUOTE]

Canim kaçı döllendi inşallah blast olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…