- 20 Nisan 2014
- 723
- 268
- 133
Centrumdayım ankarada çok ilgisizler orda çalışanlardan biz gidenler daha çok biliyoruz zorla ağızlarından laf alıyorum çokta yoğunlar ilgi bekleyen ona göre gitsin herşeyinizi kendiniz kontrol edin sormadan bişey söylemiyorlar bazen koyun gb hissediyorum kendimi belkide çok alıngan oldum bazı şeyleri yoğunluğa veriyorum yarın yumurta toplamam var bakalım ilgi hasta için önemlimi yoksa sonuçamı bakmak lazım hep beraber görecez#dermannuri ve inspect çok üzüldüm arkadaşlar allah sabır versin ne desek boş rabbim, herşeyin en iyisini o bilir
aaa cok uzuldumgünaydın kızlar bebeğim düştü haber vereyim dedim kendinize iyi bakın
Üzülme inşallah olacak Rabbim biraz daha zaman dedîaaa cok uzuldum(
olucak ins allah hepimize hayirlisini versin ama ben bugun sunuda anladom birseyi cok istemek dogru deil biraz akisina da birakmak lazim bugun uzucu bir haber aldim da iyicene morelim bozuldu kizlarÜzülme inşallah olacak Rabbim biraz daha zaman dedî
Sağol tatlım ama dün akşam üstü test sonucu çıkınca öğrendim estrofem sabahları 3 tane içicem progestan iğne kalcadan ve ovitrelle gobekten igne verdikarya3554 E2 p4 hormonları kadinlikla ilgili estradiol ve progesteron düşük olmasında bebek tutunmasinda önemli hormonlar ona göre ilaç veriyorlar benim normal olmasına rağmen estrofem ve crinone jel verdiler canım..
Tesekkurederim canım arkadaş cvp verdi ama canım çok sıkkın test gününe kadar kalcadan iğne verdi Dr böyle bir acı yok kalcada yan yatamiyorummSen ne sordun tatlim. Kusura bakmaa gormemisim sorunu. benim telefon çok zor bağlanıyor zor yaziyirm
Çok sevinmiştim sen pozitifi görünce ama bu iste de vardır bi hayir. İnancını kaybetme inşallah bebeklerine kavuşacaksın. DDonmuş var miydigünaydın kızlar bebeğim düştü haber vereyim dedim kendinize iyi bakın
Hayırlısı olsun canm insallah güzel geçer bn daha ilaç kullanıyorum merkezdende memnunumCentrumdayım ankarada çok ilgisizler orda çalışanlardan biz gidenler daha çok biliyoruz zorla ağızlarından laf alıyorum çokta yoğunlar ilgi bekleyen ona göre gitsin herşeyinizi kendiniz kontrol edin sormadan bişey söylemiyorlar bazen koyun gb hissediyorum kendimi belkide çok alıngan oldum bazı şeyleri yoğunluğa veriyorum yarın yumurta toplamam var bakalım ilgi hasta için önemlimi yoksa sonuçamı bakmak lazım hep beraber görecez
Gecmis olsunnTesekkurederim canım arkadaş cvp verdi ama canım çok sıkkın test gününe kadar kalcadan iğne verdi Dr böyle bir acı yok kalcada yan yatamiyorumm
Yoo hiç kanamam olmadı ama e2 p4 testi yaptı ya düşük çıkmış ondan verdiGecmis olsunnufak kanaman mi vardi da verdi canm ??
Kızlaaaaaaarrrr..... Çok şükür bugün pirinç tanemizin kalp atışlarını duyduk.. O ne mutluluk yarabbim. Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallah..
Geçmiş olsun canım kaç yumurta toplandiYumurta toplama bittî evde dinleniyorum
Aynı yerdemiyizHayırlısı olsun canm insallah güzel geçer bn daha ilaç kullanıyorum merkezdende memnunum
Hmm benim hic haberm yok bunlardn. Kadere bekliyorm pazartesiyi . Doktorun da önlem almak istemiş sıkma canini.kanama yoksa sorun olmaz insallhYoo hiç kanamam olmadı ama e2 p4 testi yaptı ya düşük çıkmış ondan verdi
Teşekkür ederim. Transfer tarihim 21 ocak. Dr um tüp bebekçi prof aynı zamanda. Vajinal ultrasonda bakıyor. En net ve erken sonuç alınması için. Hatta geçen gün kullandıkları makinanın 160.000 dolar olduğunu söylemişti..Maşallah :))) canim senin transfer günün ne zmandi ? Benim 27 ocak. Bugün rastgele bi doktora gittim gitmez olaydim :) keseyi bile zor gördü birak kalp atışını. Makinami eskiydi bişey anlamadım. Pazartesi kensi doktoruma gidicem
Yedi nasıl senceGeçmiş olsun canım kaç yumurta toplandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?