ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Evet canm cok yiprandik ben de o yuzden ben de devam edemem. Zaten benim doktorum sadece tüp bebekle ilgileniyor. Kadin dogum bolumu ise cok pahali. Bir de doğum 6.500 :) yeni doktor secersen tup bebek oldugunu soylicekmisn peki Canm ?
SÖYLEYECEĞİM bilsinler ona göre normal doğum için ısrar etmesinleler.bence bizimki mecburi sezeryan oluyor değil mi

karya3554 E2 p4 hormonları kadinlikla ilgili estradiol ve progesteron düşük olmasında bebek tutunmasinda önemli hormonlar ona göre ilaç veriyorlar benim normal olmasına rağmen estrofem ve crinone jel verdiler canım..

Arkadaşlar.sizden ricam olacaktı.özellikle ankara ve İstanbul da yasayan varsa sevinirim.ben yedavime ara verdim yaza biraktim artik ve İstanbul da Brüksel tüp bebek ve memorial tüp bebek merkezleri ile ankara novaart tüp bebek merkezi hakkında bilgisi olan var mi?iyiler mi?fiyatlari nasil?tesekkurler

Canım sana istanbulda bahçeciyi tavsiye ederim. Arkadaşım yaptırdı .ikizlere 6 aylık hamile ve ilk denemesiydi. Çok memnundu. Fiyatlar 7000 civarında.

Evet ben de crinone jel kullanıyorum sabah akşam. Estrofemi de geçen hafta bıraktırdı.

Ben OTE="mirabebis, post: 39538306, member: 654086"]SÖYLEYECEĞİM bilsinler ona göre normal doğum için ısrar etmesinleler.bence bizimki mecburi sezeryan oluyor değil mi[/QUOTE]
Yoo şart diyr bisey yok. Sadece ozel bebek diye kolaya kacmasinlar istiyorm.Hatta ben sezeryan yapmasinlr normal olsun istiyorum.

masum_günümüz st: 39543682 .!.:
Evet ben de crinone jel kullanıyorum sabah akşam. Estrofemi de geçen hafta bıraktırdı.
Bizim seninle gunumuz aynı ama bana devam et ilaclarina dedi. Crinone jel ve estrofem birde coraspin kullaniyorm. Doktor degistirince ne dicek bilmiyorm

Dedigin smerkezleri bilmiuorm arkadaslarimdan da duymadım. Ama benim hastanemi de tavsiye ederim. John hopkins anadolu saglik hastanesi gebze ve atasehir istanbulda var. Iki arkadsmdan tavisyeyle gittim ikisi de dogm yaptılar cok şükür. Ilgi alaka da güzel. 5000 civarinda her seferinde de fiyat düşüyor.

Canim sen adanada mi oturuyosun.adana acibadem değil de başkenti duymuştumiyi diyorlar ben aadanaliyim da...
Yok cnm adanasa degilm..baskenti bende duydum hatta bulent bey sanrm cok iyi..ama muayne olmal icin bile her aradgmda bu ayin sonunda arayin diolar..okadar yogunlar yani...genel olarak bu isi en iyi acibadem hastanelernn yaptfini soyluyolar..

Yok cnm adanasa degilm..baskenti bende duydum hatta bulent bey sanrm cok iyi..ama muayne olmal icin bile her aradgmda bu ayin sonunda arayin diolar..okadar yogunlar yani...genel olarak bu isi en iyi acibadem hastanelernn yaptfini soyluyolar..
anladim canim.evet Bülent beye iyi diyorlar.hatta benim arkadasim ona adet sancisi çok çekiyor diye gitmişti ve rahimde yapisiklik olduğunu farketmiş tesadüfen ve ameliyat oldu ve arkasından hamile kaldi arkadasim.ben gitmedim hic Bülent beye.tedavisi yaza biraktim ikinci de negatif olunca bakalim artik ben İst ya da ankaraya gitcem..

Cnm sen nereye gtmstn daha once?ankadaya gtti arkadasm ama cok kotuyms..paracilar biraz..sen nerde yaptrmstn?yapisiklik olan arkadasnda ayni zamanda cikolata kisti varmiydi biliomsn??

Cnm sen nereye gtmstn daha once?ankadaya gtti arkadasm ama cok kotuyms..paracilar biraz..sen nerde yaptrmstn?yapisiklik olan arkadasnda ayni zamanda cikolata kisti varmiydi biliomsn??
canim ben elazigda medical parkta yaptirdim iki tip bebek denememi herşey yolunda olmasına rağmen olmadi maalesef.bende yaza biraktim.arkadasimim kisti yoktu bildiğim kadariyla.ankarada novaarti düşünüyorum buraya çok iyi diyorlar ama bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…