ocuklarmzn isimleri...

bızım oğlusumuzun ısmı hazır zaten eymen bera saglıkla gelır yavrum ınsallah:asigim:
eger bırgun rabbım bana kız evlat nasıp ederse onunda ısmını nil erva koyacagım

Son düzenleme:

neye inanip inanmadiginiz beni ilgilendirmiyor.
siz tam olarak "ismin onemli olmadigini" soylemistiniz, demek ki kendinizi yanlis ifade etmissiniz, beni suclamaniza gerek yok.. ben hadisler geregi isim koymanin onemli olduguna INANDIGIMI soyledim "inanc meselesi" diyerek. yani o cumle tamamen kendimi ifade etmeye yonelik. sizin neye inandiginizi ya da inanmadiginizi bilmiyorum.

neyse arkadaşım herkezin inancı kendine.
evet ismin önemi yok önemli olan ahlak dedim.
dünkü yorumumdada dediğim gibi isim en yüce olmuş
ama ahlak olmamış ne anlamı var.
paylaşımın içinde sağol

Kızımın adı hande. Çocukluğumdan beri bu ismi çok severdim. Ayrıca benim ismime de çok yakın. Çevremdekiler dalga geçiyor bu kadar da megolmanlık olmaz diye. Benim adım Handan bu arada.

benimde canım oğlumun adını babası koydu ALPTUĞ...kızlarımında ben koydum ECEM VE SİNEM...:dance:

benim kızımın adı RUMEYSA NAZ rumeysa ismini annem çok istedi naz ı ise babam çok istedi o sıralar sanırım barış akarsunun bir dizisi vardı orda bi naz vardı o yüzden babam çok istiyordu bende ikisinide kıramadım eşimde eli mahkum bişi diyemedi rumeysa naz oldu ama hocamız geldiğinde kulağına naz ı nas die okudu nas süresi olduğu için

evlat ayrımı olmaz tabi ama biz hep kızımız olsun adı SEREM olsun derdik:)Allah da bize bir kız evlat verdi bizde dediğimizi yapıp SEREM koyduk...anlamı..SERmin + gürEM eşimle benim isimlerimizden...

Son düzenleme:
benim oğlumun ismi mehmet atakan.mehmet rahmetli dedemin adıydı.çok severdim onu.allah rahmet eylesin.atakanıda eşimle birlikte koyduk ta senelerdir hep aynı isimleri düşünüyorduk ve öle de oldu.allah hepimizin evladına uzun ömürler versin.

Selam arkadaşlar... benim bebişim yok rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman olucak ve bin isimlerini şimdiden hazırladık eğer kızımızolursa;yağmur,neva,eylül,nisa
eğer oğlum olursa;toprak,ateş,poyraz,ege bunlardan birsini koyucam kısmet bakalım hangisi olucak

bizde şmdiden karar verdikk

selçuğun sel'i ilknurun nur'u yani SELNUR olcak kızımın ismi. . .nur seli ışık seli demek :))

oğlumun ismini ben kaan veya okan istiorumm ama nişanlım şahan veya etkin istio :)

buyuk oglumun adı muhammet peygamber efendımızı ruyada gordum kucuk oglulun adıda kadır bugra kadır gecesınde dogmustu bugra ısmıde benım hosuma gıtmıstı boyle ıste herkezın cocugunu allah bagıslasın canlarım

iki oğlum var Kamil ve Furkan adında..
Kamil ismi eşimin babasının ismi ve anlamı çok güzel olduğu için koydum .Furkan isminide benim çok beğendim için ve anlamı çok güzel olduğu için koydum..

selam kızlar benim üç kızım var FEYZANUR--BEYZANUR---HAFSANUR ------ ALLAH HEPİNİZİN ÇOCUKLARINIZA HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN a.s

benim bebeğimin cinsiyeti erkek adı mustafa efe olacak mustafa eşimin babasının ismi 12 yaşındayken kaybetmiş babasını ben sadece mustafa koyalım diyorum oda efede güzel die onuda koyacak kızımız oluncada begüm zehra koyacağız begümü ben beğniyorum zehrayı o beğeniyor...

şuan bebeğimiz yok daha düşünmüyoruz zaten kızlar ama yazmak istedim içimden geldi:)

eşimle hep kız ismi düşündük bugüne kadar bekarlıktan beri... Almina diye düşündük halada aynı karardayız ama kayınvalidemin ilk ismi fatma ikinci ismi Açılay..ikinci isminide beğeniyorum ben onun aslında.. karışmazlar biliyorum zaten bize bırakırlar ama hayırlısı tabiki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…