ocuklarmzn isimleri...

Benım de bır kızım var.Adı TUĞÇE.Hamıleyken babasıyla erkek olursa ben kız olursa o koyacagı seklınde konusmusduk.Ama benım aklma erkek ısmı onunda aklına kız ısmı gelmeyınce gorevlerı degıstık.Ben Tuğçe olsun ıstedım.Aslında tam dogumdan ıkı gun once esım Tuğçe de guzel ısım ama senın ılk adın olan Bilge ye ne dersın dedı ama Tuğçe ye cok odaklanınca son anda vazgectık.Tuğçem sımdı 9 yasında....

Insallah bir bebegin daha olurda koyarsin ozaman

canim benim ben biraz sesli düsündüma.sa.s
Allah isteyenlere versin.....ŞenizŞenizsana versin en az üc tane cünkü dört tane isim var sende sonrada birtane daha eklersin isimleride böylelikle vermis olursunŞenizŞeniz

Allah bagislasin Tugce´ni canim masaallah...........ŞenizŞeniz

5,5 yaşında bir kızım var...adı:bensu aleyna...
bensu'yu eşim,aleyna'yı ben seçtim...biraz uzun ama nese artık...:))

5,5 yaşında bir kızım var...adı:bensu aleyna...
bensu'yu eşim,aleyna'yı ben seçtim...biraz uzun ama nese artık...:))

Allah bagislasin...........ismide kendide güzel(avatrindaki kücük kiz o iseŞeniz)...........masaallah......

benim kızımın adı yasemin. eşimin annesi ben hamileyken vefat etti eşim onun adını istedi kırmadım. oğlumun adı murat-çınar aslında oğlumun ismini ben koyucaktım ama eşim yan çizince o murat dedi ben çınar. sonuçta ikisinide koyduk

Hayirlisi ne ise o olsun hepimiz icin.... Bana kalsa ben mutlaka 4 cocuk istiyorum suan ondan 4 isim zaten
bakalim hayat ne verecek bize...

oğlumun adı muhammet onur ben koydum .kızımın adı melisa hilal . eşim melisa koymak istedi kardeşimde hilal isteyince ikisinide koyduk

benim 3,5 yaşında bir oğlum var adi halil ibrahim ibrahim amcasının oğlunun ismiydi amcasının oğlu oğlum doğmadan 20 gün önce vefat edince adını ibrahim koyduk dedeside halili ekleyelim dedi kırmadık...

Allah hepimizin cocuklarini bagislasin onlarin zihinlerini acik imanlarini güclü etsin...........onlari hep basarili ve mutlu etsin insaallah................

benim oğlumda 3,5 yaşında adı furkan... eşimle birlikte karar verdik. dedesi habib olsun istemişti ama biz furkan da karar kıldık..anlamıda güzel inşallah oğlumun kaderide güzel olur..sevgiyle kalın..

sizlerle bişey daha paylaşmak istiyorum ben bu duruma çok gülüyorum eminim sizde güleceksiniz..eşim doğduğu zaman kayınvalidem adını murat olsun istemiş ama kayınpederim fatih koymuş. hala kayınvalidemin tarafı murat der, kayınpederin tarafı fatih der.eşim 33 yaşında şimdi.ve kayınvalidemin 2 yeğeninin adı da murat olmuş bu olaydan sonra..en küçük teyzenin kızı var 2 yaşında şimdi aynı durum onlarda da var. baba başka isimle çağırıyor anne başka isimle.. isim konusunda ne kadar inatçı bir aile öyle değilmi?:roflol:

henuz evli degilim anne de degil ama eger bir gun anne olursam ve oglusum olursa adini Can koymak isterim. canim benim evet dogru o benim canimdan.
bebis kizim olursa, adini ...bilmiyorum onuda babasi dusunsun )

canım kızımın adı SENA adını ben koydum eşim karışmadı isminin anlamıda şükretmek a.s ben genellikle senoş derim ona naniknanik

benim çocuğum yok ama erkek olursa ismini babam koysun istiyorum
kız olursa da nidal ismini istiyorum.nidal zafer demekmiş.....

Henüz çocuğumuz yok ama Alalh nasip ederde bir oğlumu olursa adı Tarık Deniz olucak....
Tarık eşimin ismi Denizde ortak fikrimiz...
Aklımızda sadece bu isim var çünki malummu oluyor bilmem biz sohbet ederken istem dışı hep oğlumuzdn bahsediyoruz...
Tabiki eli ayağı düzgün , sağlıklı, hayırlı bir evlat olması her şeyden önemli ama dediğim gibi ağzımızdan ehp oğlum çıkıyor..
Rüyalarımda hep erkek evlat görüyorum... Amam kzıda erkek te bir asla cinsiyet ayrımı yapmıyorum..
Sonuçta o benim evladım benim canımdan can...
Denizin anlamı malum Tarık da KURAN-I KERİMDE geçen bir Sure

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…