oda bir şeyler hissediyor mu? yardım edin noluer :(

Ahh keşke ahhaha

Bu iyimiş bak ya sevdim deneyeyim bi :)

sonrasında ise ev arkadaşın yokmuş madem.. bir tıkırtı duydum gece korktum telefon numaranı alabilir miyim falanlar filanlar..

ayyyy 1 adım at da gerisini ondan bekleyelim
ay şu adımı bi atayımda onuda o düşünsün yahu :)))

Bir ara "bu ne ya yeme içme bir olmuş. Bari biri hiç evine gitmesin sürekli in çık yapılmasın" diye düşündüm :)

Niye o yemek alışverişi esnasında "isimlerimizi bile bilmiyoruz" kilit cümlesini araya sokuşturmazsınız ki?

Kişisel değil ama artık asker/polis mesleğini duyunca irite olmaya başladım. Hiç normal gelmiyorlar bana..
Hayırlısı..

herkes aynısını söylüyor denemeye çalışıcam :)

ismini sorarım da ismiyle hitap edemem sonuçta

Ne yani öğrenince x abi mi diyeceksin?
Sakın öyle bir şey yapma çok ezik kezban durumuna düşersin :))

Akrabalar içinde büyük birine abi denir, işyerinde abi denir, esnafa abi denir ama bu durumda denmez. Çok kasma..

Haklısınız ya :) aynen kasmayayım

o nasıl bir üniversite ortamı tanımı ya.seks diyebilirsiniz ki kendisi gayet insani bir şeydir.sevişmeyenler olgundur diye bir şey yoktur.sevişenler ahlaksız da değildir.kimse acı çekmek ya da zaman öldürmek için ilişkiye başlamak istemez ama böyle peri padişahının kızı edasıyla da her önüne gelen itilmez.cinsel ilişki istemiyorsan yaşamazsın, hemen evlilik yapmak istemiyorsan da yapmazsın çalışırsın.he bu arada her karşındaki insana da abi/abla diye hitap etmek zorunda değilsin , saygı böyle bir şey değil.

:) doğru söylüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…