• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

odunlugun bu kadarı....

Yaptıkların çok güzel bu ona değer verdiğini gösterir elbette :KK37:
Kusura bakma da tokatlayasım geldi adamı :KK20:
Seviyosan biraz yontman lazım,her fırsatta ay saman alevi gibi parlarım çabuk sönerim, demenin arkasına sığınarak senin kalbini o an kırmamalı :KK12:
Çizgini belirlemelisin.

ben ona kırıldıgımı belli edemiyorum etsem bile iki lafına tav oluyorum. şimdi gün gün beni mutlu ettiğini, beni üzdüğünü, kırdığını ne hisediyorsam kağıda yazıyorum. bir dahaki görüşmemizde vermek için.

Allahın zevzeği öküz bitane kardeşim var senin eşin olma yolunda ilerliyor şuan bile içler acısı,eşim desen o da bazen diyorum evin erkeği ben mi o mu?o şüpheye düşürüyor pek futbol sever.aslında karakteri kadar,bayan işler ile ilgilense en azından daha faydalı olur.evi tadilat yapcaz diye evi bk götürüyor.yer su dökülse nolur dökülmese nolur hemen kızar bana da sanki mürekkeğp dökmüşüm gibi yere yerde Allahın millatan önce kalmış tahtası var.tadilatta hepsi kalkacak,ee bu neyin kaygısı bende çözemedim.

aynen. benimki pistir bunu gittiğimde gördüm. ama yere su damlatsan dediğin gibi onlardan titizi yoktur. ne çelişki ya.

gerçekten üzücü ya akşama kadar hazırlık sonu hüsran :KK43: :KK43: :KK43: biraz cimrilikte sezinledim sanki bu beyefendide ..Kanepe olayıda herhalde annesinden mi çekindi buna ne oldu gibi çıkışlar mı yapacaktı korkusu ile size parladı,herne ise tamamen yanlış yapmış acaba ötesi de böyle olurmu düşüncesi sardı yani .İyice tanı derim.Sevgiler..

evet bu cimriliği ben de sezinledim. şakayla karışık bide diyoki mumları aldığın iyi olmuş ışık açmam mum yakarım diyor. odun yaaa

Benimki öyle der canım ..
Bunların hepsi seni yumuşatma çabası ..
Hatta bi ara sorun olarak sen değiştin eski sen değilsini bahane buluyordu ..
Ben de her seferinde ben değişmedim senin sayende tepkilerim değişti diye izah ediyordum hiç anlamazsa da önemsemiyordum ..
Tepkinde kararlı olursan hata yaptığını düşünüyorlar, ama sen verdiğin tepkinin arkasında durmazsan onlar daha
çok üste çıkmaya çabalıyorlar .

bundan sonra bana değiştin derse. tek diyeceğim ben değişmedim senin sayende tepkilerim değişti diyeceğim... bu sanırım harika bi cevap olacak teşekkür ederim.

sabırlı davranmışsın yine canım
eşinde hakketten düşüncesizmiş (daha fazlasını da derdim ama kırmak istemem seni :)
demek ki iyilik yaramıyo eşine nugget pilav yap geç.

evet bu cimriliği ben de sezinledim. şakayla karışık bide diyoki mumları aldığın iyi olmuş ışık açmam mum yakarım diyor. odun yaaa

YOK ARTIKKKKK !!!!!:KK11: Adam şimdiden böyle ise biraz düşün kendini tamamen adamın aşkına kaptırmadan önce:KK17:hayret birşey gerçekten:KK57::KK57:

ben ona kırıldıgımı belli edemiyorum etsem bile iki lafına tav oluyorum. şimdi gün gün beni mutlu ettiğini, beni üzdüğünü, kırdığını ne hisediyorsam kağıda yazıyorum. bir dahaki görüşmemizde vermek için.

Sende haklısın :)
Bende ilk zamanlar 2 lafına tav oluyodum,halbuki o an kırmıştı beni baktım bu geçiştirmeye başladı beni :KK12:
Bigün sabah konuşurken telefondayız kendi istediği olmayınca surat asmaya,trip atmaya başladı,bende sinirlendim doğal olarak başladım bunu bunu yapıyosun sürekli farkında mısın bilmiyorum bu benim canımı sıkmaya başladı artık diye bide üstüne odamdayım aynadan bakıyorum kendime işaret parmağımla kızıyo gibi yapıyorum :KK48::KK48: kapat falan telefonu diye çıkıştım birazda :KK47: bunda kafaya dank etti sanırım :)
Ondan sonra da zaten kendine geldi dargın kalmıyoruz kesinlikle :)
Biraz uzun oldu ama o_O
Sende kağıt olayında düşünmüşsün zaten artı eksi yönlerini yaz bi güzel utansın biraz :63:
Bu kadar odunluk da bünyesine fazla gelmiyo mu yahu :KK34:

kızım ne uğraşıyosun romantizm bunların neyine! akılları ya aşağıda ya midelerinde !
kusura bakmada seninki odunluğuda geçmiş! bütün pişirdiklerini, aldıklarını toplayıp getirseydin keşke! (tabi olmaz sinirimden söylüyorum)
bunları ezdikçe ezicen ezdikçe ezicen bunlara anca öyleleri yaranır!
ay bide koltuk var! ayyyy demekki evlensen kazara bi eşya kırsan mahkemelik falan oluncak!

çok haklısın kesinlikle doğalarında ezilme arzuları var ezenler yaranıyor. aslında evlendiğimiz zamanı dusunmuyor değilim. elektrik çok gelse beni suçlar, doğalgazı yaktırmaz,...

gecen hafta sevgilimin yanındaydım kızlar. ya gunlerdır içim içimi yiyor bu durumu kimseye de anlatamıyorum.

benim odun sevgilim hazır işe gitmişken akşama güzel bir süpriz yapayım dedim. hep hayalimdi mumlar, yemek, güller... bilmediğim bi şehirde sabahtan uyanıp önce market alışverişini yaptım, sonra bir sürü büyüklü küçüklü mumlar aldım, iki tabak, bardak bir kaç mutfak eşyası daha aldım. eve geldim yemeği yaptım, masayı hazırladım.
mumları yerleştirdim. herşey tam istediğim gibi olmustu. ki sabahtan akşama kadar akşam için hazırlanmaktan helak olmustum ama kendimi de ihmal etmedim tabi...

bir önceki gün konusmustuk pilavla nugget yapacaktım. o günkü menü de pilav, havuç mücver, rus salatası, salata, patates yemeği, ve tatlılar yaptım. nuggetı unuttum :KK43:

eve geldi heyecanla açtım kapıyı... şöyle etrafa baktı gülümsedi hiç bişey söylemedi.
ardına masaya geçince nugget yapmadın mı diye sordu, unuttugumu söyledım. ne kadar para harcadın dedi bu sorulacak soru mu. ya ben sen mutlu ol diye sabahtan aksama kadar hazırlık yapıyorum dediği şeye bak.
sonradan hayatım teşekkür ederim herşey çok güzel olmuş ama keşke masraf yapmasaydın. bugun ben iş yerinde eve gidince pilav ve nugget bulacagımı ummustum inan sadece onları yapmıs olsan daha mutlu olurdum dedi. abartmıssın iki mum da yeterdi. para harcamasaydın su bu... moralimi alt üst etti. masayı kaldırdım suratım asıldı sonra gönlümü almaya calıstı öpmeler sarılmalar felan, derken mumun kanepeye damladıgını gördü kıyameti kopardı... annem senelerdir gözü gibi bakıyor bunlara iki dk da mahvettin. dikkatsizsin, sakarsın, düşüncesizsin... abartısız bir saat konustu konustu. dır dır konusunda bayanların adı çıkmıs.
sırf sesini duymayayım diye gectım odaya yatıyorum ama sesini duymamak ne mümkün kendi kendine hala konusuyor. en sonunda dayanamadım ben de kızdım olduysa oldu bir kere soylersin. bir saat konusmazsın. yeter artık dedim. tartıstık heyecanla bekledıgım aksam bu sekılde bitiyordu...
yuzunu gormeyım dıye yıne gectım odaya yattım bu sefer arkamdan gelmıs özür dilerim. kırmak ıstememıstım. biliyorsun beni saman alevi gibiyim abarttım farkındayım. gibi laflar etmeye devam etti. sonuc dayanamadım barıstım ama o gunden sonra o aksam aklımdan cıkmıyor.
canım sıkılıyor, düşünceler içerisindeyim.... sadece yazmak rahatlamak ıstedım.
Odun olsaydı iyiydi yontulmamis tomruk

aynen. benimki sana kızdıgım zamanlar sonradan cok üzülüyorum diyo ama yaptıgıyla kalıyor.
Kızdığımız şeylere tepkilerimizi daha sert göstermemiz lazım. Sınırlarımız olmalı ve bu sınırları ihlal ettiklerinde gerekli karşılığı göstermemiz gerek, yoksa anlaşılamayız.

sen ona yapacağına bıraksaydın da kendisi evine gelmiş sevgilisine böyle bir masa hazırlasaydı daha şimdiden böyle söylüyorsa evlendiğinizde nasıl olur acaba

hem de çok zor bacım. sence bu odun yontulur mu?

yontulur mu, yontulur evet ama bunun için kendinden çok fazla ödün vermen, çok yara alman gerekir. ama hiç bir zaman istediğin gibi biri olamaz. gerçekten incinmeden korksa bunları yapmaz. seven adam/kadın sevdiğinin incinmesini göze alamaz. hani derler ya kirpiklerine kadar sevmek diye, maalesef bu o kişi değil. adına sevgisizlik de, yetiştirilme tarzı de, cimri de, odun de ne dersen de. gerçek değişmez.
ki sen bu dünyaya kimseyi yontmaya adam etmeye gelmedin. ilişki neden yaşanır sevilmek- huzur bulabilmek için. dert tasa sahibi olmak için değil..

ayrıca sen ona yemek yapmak zorunda bile değilken, o senin yaptığını beğenmemiş koltuklarını bile kıskanmış kaç para harcadığını bile sormuş. görmezden gelme ayrılmayacaksan yutma sakın taviz tavizi doğurur

bırak romantikliği şimdi. ben cimrilik noktasına takıldım. elektrik, doğalgaza kızma ihtimali varmış. para hesabı yapıyormuş. bi daha büyük bi sorun değil mi hanımlar

Yine bir "deveye diken , insana ...... yararmis " vakasi :KK14::KK14::KK14:

Böyle adama yumurta kırmam:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:,

Mumlar bilmem ne

Bu erkeklere yemini suyunu verceksin yaşayacaklar,duygu namına bir şey yok!:KK62:
O mumları teker teker yedirirdim herhalde ben.

Hayvan..Hiç tahammül edemem bu tip cinslere. Ne uğraşıcan yontmak için Allahaşkına ya.
Sen kalası yont, insan şekline getir, sonra başkası hazır alsın kullansın..

Bırak Allahaşkına.

Daha önce de sevgilinden yakınan konuların vardı sanki.
Bu hareketlerinden sonra ben hayatta uğraşmam bu adam için...

Back
X